Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Lose igra. Van forme je totalno. Cak vise i ne trci, bas sam mu pratio kretnje.rope11 je napisao/la:Vidim, uspio je dobiti i zuti karton.
pa ušao je kod rezultata 5:1,šta je trebao raditi,ubiti nekoga ili šta već ccc...čuj ne trčimuamerc je napisao/la:Lose igra. Van forme je totalno. Cak vise i ne trci, bas sam mu pratio kretnje.rope11 je napisao/la:Vidim, uspio je dobiti i zuti karton.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Vidi se to bez obzira kad usao ili na koji rezultat. To nije on od prije 10tak mjeseci ni blizu.zmaj348 je napisao/la:pa ušao je kod rezultata 5:1,šta je trebao raditi,ubiti nekoga ili šta već ccc...čuj ne trčimuamerc je napisao/la:Lose igra. Van forme je totalno. Cak vise i ne trci, bas sam mu pratio kretnje.rope11 je napisao/la:Vidim, uspio je dobiti i zuti karton.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naravno da nije, puno je bolji danas.muamerc je napisao/la:Vidi se to bez obzira kad usao ili na koji rezultat. To nije on od prije 10tak mjeseci ni blizu.
Što bi rekli u našem narodu: "Ne prdi, moreš se uneredit."muamerc je napisao/la:Vidi se to bez obzira kad usao ili na koji rezultat. To nije on od prije 10tak mjeseci ni blizu.

Mesa like tvoj post.To jest skinuo si mu breme sa ledJa.Head je napisao/la:Ma ja, Martinez je kriv Besicu, Pelegrini Dzeki, onaj Werderov Hajrovicu, trener Deportiva Medunjaninu, Mujdzi itd. Masonska zavjera protiv reprezentacije BiH.
Igraju ljudi prije nasih igraca jer su kvalitetniji. Sto prije shvatimo da smo prosjecna reprezentacija sa prosjecnim igracima bice nam lakse.
Mume je odlično igrao i ovaj ga tek tako poslao na klupu, nema objašnjenja, Džeko ušao u formu, isto odlično igrao i ovaj ga Pellegrini samo na klupu posla. Isto tako i za Medu, nosilac igre bio, sve išlo preko njega i odjednom nema ga nigdje. Mujdži nije kriv trener već povrede i Malouda.Head je napisao/la:Ma ja, Martinez je kriv Besicu, Pelegrini Dzeki, onaj Werderov Hajrovicu, trener Deportiva Medunjaninu, Mujdzi itd. Masonska zavjera protiv reprezentacije BiH.
Igraju ljudi prije nasih igraca jer su kvalitetniji. Sto prije shvatimo da smo prosjecna reprezentacija sa prosjecnim igracima bice nam lakse.