Sacekaj da budesuper je napisao/la:gen. sponzor je tek u narednih 10 dana(zvanicni potpis)velika je strana banka u pitanju...pozzz

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sacekaj da budesuper je napisao/la:gen. sponzor je tek u narednih 10 dana(zvanicni potpis)velika je strana banka u pitanju...pozzz
Ti igraca ne mozes pripremiti odjednom i ne moze svakog isto...nije do trenera nego do igraca mora imati bazu koju treba nadogradjivati to je kompletna nauka.mercedesBenzel je napisao/la:Moze taj igrac da vodi zdrav sportski zivot 24/7 365 dana u godini , to je dzaba jer svi ostali to koriste i svi ostali ce jesti travu 2x bolje i brze pazi sad ne govorim za Premijer ligu BiH. Za nase uslove on moze voditi sportski zivot 2 dana sedmicno i opet ce jesti travu ali po meni je neshvatljivo da ne mozemo platiti kondicionog trenera koji ce napraviti program rada na pripremama , trka je osnova fudbala i bez toga nema dalje price.Format je napisao/la:Ja bi da dodam sto se tice spreme i suplememata. Igrac koji vodi zdrav zivot,sportski pravi,koji igra jednu utakmicu nedeljno,ne treba nista da pije sa strane,prirodno moze da se spremi da jede travu 90minuta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Diskutabilno je ovo sto ti tvrdis, mislim u pravu si ali...Format je napisao/la:Ja bi da dodam sto se tice spreme i suplememata. Igrac koji vodi zdrav zivot,sportski pravi,koji igra jednu utakmicu nedeljno,ne treba nista da pije sa strane,prirodno moze da se spremi da jede travu 90minuta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pile87 je napisao/la:Sacekaj da budesuper je napisao/la:gen. sponzor je tek u narednih 10 dana(zvanicni potpis)velika je strana banka u pitanju...pozzz
Vjerovatno ima dosta i do kluba, tj. pojedinaca u klubu, ali Tomo se posro na sve svoje korektne izjave nepotpisivanjem produzenja ugovora. Da je do mene on bi odradio i ovu polusezonu jer mislim da bi nam dosta valjao na terenu u jacim tekmama a Amir bi dobijao svoje minute protiv slabijih protivnika. U Sirokom nam je falio igrac koji treba da zadrzi loptu i poveze konce.. Meni je jos uvijek zao sto se slucaj Tomic nije zavrsio na obostrano zadovoljstvo..Choks je napisao/la:Uglavnom za Gojaka , kao što kaže i naslov teksta žao mu je što kao Željino dijete nije barem jednu utakmicu odigrao pred punom Grbavicom . Većina pitanja su u vezi Dinama . A Tomo je samo kratko rekao : Ni sada , ni kasnije o Želji ne želim reći ni riječi ružnoga . Željo je klub koji mi se urezao u srce , a pojednici nisu klub .
Ima i dio teksta u kojem piše da je dobio ponudu komšija koja se ne odbija . Uljudno se zahvalio i odbijo . I imao kao ponuda još dosta . Pozz
staff je napisao/la:Pored uobičajene najave predstojeće utakmice sa Slavijom, na današnjoj pre konferenciji FK Željezničar ozvaničena je i poslovna saradnja sa novim partnerom, NLB Bankom d.d. Tuzla.
"Meni su rekali da nije uobičajeno da je jedna žena u nogometu i u Upravi, ali ovdje smo da pružimo podršku FK Željezničar u kojem smo prepoznali jedan od najomiljenijih sportskih kolektiva u BIH. Nadam se da će našim rastom i razvojom, rasti i naš odnos sa Željezničarom", kazala je Lidija Žigić, izvršna direktorica NLB Banke.
"Meni je čast što je jedna dama tu sa nama i zadovoljstvo mi je što ćemo dosadašnju saradnju dići na veći nivo i da su uposlenici NLB Banke prepoznali da su Zeljo i NLB Banka dva velika brenda. Nadam se da će saradnja biti jos uspješnija u budućnosti", izjavio je nakon potpisa ugovora direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak.
Ugovor je potpisan na godinu dana, a detalji nisu precizirani, dok su iz Željezničara istakli zadovoljstvo ostvarenom saradnjom.
Krenulo je
FK Željezničar je danas dobio i novog sponzora, a narednih godinu dana sponzor Plavih će biti NLB Banka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.