FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 21 mar 2015, 19:00

Nisam nikome psovao u zivotu, pa tako necu ni nasim ''zvijezdama''... Samo me interesuje par stvari: U koju svrhu Protic izvodi kornere, lik nije nikad u karijeri centrirao kako treba?! Sta je sad Duljevicu smetalo pa ni jednom nije centrirao nekom od nasih?! (o bespotrebnom driblanju neam vise snage ni pisati) Ko je Rustemu rek'o da je Carlos, pa svaku suta, nebitno odakle?!
Zamolio bi sve vas koji ih i poslije ovog blama zakivate u zvijezde, da me zaobidjete ;) I da, prekucasmo ligu, allahmubarecola !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 21 mar 2015, 19:01

Mozda izgleda nerealno, al ja bi najvise volio kad bi dali nasoj djeci da igraju. Pa brate mili siguran sam da bi uzivali gledaju ci ih kako se bore kao gladijatori za svaku loptu. uzivali bi daleko vise nego gledajuci ove ufurane igracice koje je sportsportba podigao onim silnim izjavama,intervjuima i glupostima pa misle da igraju za Real Madrid.
Djecu pustit da igraju, pa cete vidjet kako ide!
Ne zivimo u Spaniji gdje treba imati utopiste i tehnicare koji znaju sa loptom! Zivimo u Bosni gdje treba da se bori i gine za svaku loptu ...
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 21 mar 2015, 19:02

Za ponedeljak zakazana sjednica upravnog odbora.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 mar 2015, 19:11

Koji maloumnik moras biti da bi ''zivio'' na temi drugog kluba. Ja sve kont'o kompleks, ma jok brate, bolest... Pa retardi, kod vas sve uredno, pa dosli nama otvarati oci, a?! Hajd masala, ljubi majka bolesnike svoje

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 mar 2015, 19:12

Sta reci za igru? Ispod svakog moguceg nivoa. Samo nek im odbiju od platenpa ce trcat svaku tekmu ko da je playoff.
Byw, tacno me stid sta pojedini pisu na ovoj temi. :puke:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 21 mar 2015, 19:17

Mirso1197 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Nije kriv trener !!
Ne može uvijek biti kriv trener. Bio je Plišek, Jović, Jarni, Husref, Dženo.. svi su u jednom periodu bili i Murinjo, Ferguson, Guardiola u jednom kad su dobri rezultati a čim loše krene bude tjeraj trenera. Ne branim Kodru ali ne može on biti kriv.
Nisu krivi ni igrači, ni Ibrak, nisu ni navijači, nije niko kriv nego SVI SU KRIVI.

KRIVI SU SVI, KRENUVŠI PRVO OD DINE I KUSTURICE. Jednostavno, nema mnogo profesionalaca u strukturi kluba, ljudi koji su pametni, koji se razumiju u fudbal, školovani treneri koji će pratiti igrače, njihovu formu, njihov način života, ma sve. Ja kad sam vidio na poluvremenu utakmice protiv Zvijezde onog pomoćnog trenera što daje izjavu za arenu sport, pa smučilo mi se. Čovjek prvo, vidi se na njemu da ne zna pričat, da nema pojma o fudbalu, može poslužit samo skupiti lopte i staviti dresove u mašinu. Pa čovjek nepismen, ne zna dvije rečenice sastavit i on kao neki pomoćni trener, smiješno. Ponavljam, treba tu školovanih ljudi, kojih zanima samo rezultat, ljudi sa autoritetom, kojeg će igrači poštovati, ako poštuješ njega i ostale u klubu znat ćeš da si mal naspram kluba a dok ovakvi, neprofesionalni ljudi sjede na klupama kluba i s kojim se igrači šprdaju, iste umisle da su veći i od kluba.

Napravila se greška i u selekciji igrača, dovode se sve ofanzivni igrači a bunker se ne može probit. Odbrana ti ostane loša, ne riješiš na vrijeme problem - rezultat je ovo danas. Kasno je sada dovoditi, naravno.
Očite greške, mnogo grešaka jer nije ih niko vidio. Eh zašto ih neko nije vidio - odgovor je jer nema ko. Ne može to vidjet onaj pomoćnik koji ne zna pričat, ne može Kodro sve sam.

Uprava treba shvatiti da navijačima ne trebaju sponzori, navijačima treba rezultat i ta jeb.ena titula. Svaka njima čast, ali i oni su pogriješili. I oni su poletili visoko, previsoko. Ako svi hoće rezultat, imaš pare, pa je.bemu miša, daj sudiji nešto, protivničkom igraču plati da loše odigra, uzmi titulu i sljedeće sezone će bit lakše jer će biti manji pritisak a i navijači će kao i svi dobiti ono što čekaju već dugo.

Ne treba igrače kažnjavati, treba RIJEŠITI PROBLEM.
Ko ne zaslužuju dres, odmah otjerat, ništa ne treba tolerisat.

Zanima me samo komentar Selimovića, Ibrakovića i Kusturice. Zanima me šta Selimović ima reći na ispadanje iz kupa a nakon poraza na Koševu od Borca najavio pobjedu i prolaz dalje bez obzira na zaostatak. Nisam protiv uprave, ali trebaju pametnije raditi, po svaku cijenu tražiti REZULTAT, potplatiti, namjestiti, ma naguzit se za tri boda jer ova ekipa, koliko god bila po imenima kvalitetnija od ostalih ona to nije na terenu a teren je jedino mjerilo!!
KAKVO BA POTPLAĆIVANJE I KUPOVANJE UTAKMICCA!! PA NISMO ZELJO ;)

treba rastjerat sve ove plačipi.čke koje danas nisu uklizale 3 puta (ko je gledao tekmu zna da se ne šalim)
dovest djecu koja rasturaju na posudbama i u našim mlađim kategorijama i počet praviit ekipu za sljedeću sezonu. sa titulom smo se već halalili.
od ovih manekena i dama nema nekog hajra
A sta te zanima komentar Dine i Kuste molim te? Haj mi samo to objasni please
Ne 3 puta nego za 93 minute smo imali jedan klizeci start,ko ne vjeruje nek pogleda snimak. I slazem se **** titulu nismo je zasluzili tj ove picke od igraca(cast pojedinima)je zaista nisu zasluzili ne samo titulu nego nas dres pod broj jedan.
A Kusta je dao komentar,covjeka je sramota. Tacka. Zakazana sjednica za ponedeljak. Samo njemu i Dini podrska 100000% od mene. Tim ljudima nek pocnu psovat ja ga na Haseta vise nikad krocit necu a skoro 35 god sam tu. A ti cekaj sta oni imaju reci pa njih dvojica u nesvijest padaju zbog ovog svega a ti samo cekaj sta imaju da kazu. Pa oni su nasi sa tribine i ne valjaju ni oni jel? Pa valjal iko na planeti ovoj koji vam je **** vise hejjjjjj! Mi mozemo diskutovat pa i malo se sporjeckat al nemoj da zaboravimo jednu stvar. Mi smo Pitari!! Ha sa sjevera ha sa istoka PITARIII hejjjjjj braca bordo boje a sad udri po braci Kusti i Dini pa imal obraza iko ziv **** mu mater vise treba da se dijelimo jel to? Zbog baklje jel? Pa ko sa istoka nije baklju zapalio molim vas sve lijepo. Ja jesam i to ne jednu. Ne kazem da treba i naravno da steti al sad ja treba da **** mater nekom ko ima pola mojih godina jel to to? Pa malo i to sad ne valjaju ni Kusta i Dino haha pa stvarno dokle vise braco moja napacena dokle klanja nasa medjusobna dokle? Pa valjal iko ziv?

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 21 mar 2015, 19:18

Po meni realno Kodro je predobar trener za ovu našu jadnu ligu. Čovjek ima viziju, profesijonlalan je, ima iskustva igranja u velikim klubovima, radio je u jakom klubu i kao trener... Al fali mu autoritet, blag je previše za ovog našeg podneblja, siguran sam da je on dobar u radu s mlađim igračima kojima treba prenjet znanje i koji željni dokazivnja a ne ovim iskusnijim igračima koji ne mare ni za čim i nemaju razloga da se dokazuju, kojima je maksimum u karijeri Saraj'vo. Treba čovjeka pustit da radi svoj poso, uvjeren sam da je ovo do igrača koji nemaju želje a ni kako se meni čini ni kuveta da izdrže konstantu do kraja prvenstva i da podnesu pritisak koji je na njima. Takvih se treba riješit pa nek igraju po srbiji ili hrvatskoj u prosječnim ekipama gdje im i jeste mjesto.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 mar 2015, 19:20

uNbx je napisao/la:Sta reci za igru? Ispod svakog moguceg nivoa. Samo nek im odbiju od platenpa ce trcat svaku tekmu ko da je playoff.
Byw, tacno me stid sta pojedini pisu na ovoj temi. :puke:
Cega te stid?! Sta trebam, aplaudirati im na onakvoj igri? Prodavati Duljevica za 4 miliona, a lik u 3 utakmice napravi 2 centarsuta kako treba... Dosta sam ja njih branio i opravdavao, ovo je prevrsilo svaku mjeru...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 mar 2015, 19:22

Mi, navijaci i uprava, smo zasluzili titulu, a ovi igraci NISU...
Svojim ponasanjem na terenu nisu zasluzili da je osvoje i da se raduju na kraju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 mar 2015, 19:22

Normalno da ne treba aplaudirat, al ne treba ni yebavat mrtve familije ;)
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 mar 2015, 19:26

**** je napisao/la:A sta te zanima komentar Dine i Kuste molim te? Haj mi samo to objasni please
Ne 3 puta nego za 93 minute smo imali jedan klizeci start,ko ne vjeruje nek pogleda snimak. I slazem se **** titulu nismo je zasluzili tj ove picke od igraca(cast pojedinima)je zaista nisu zasluzili ne samo titulu nego nas dres pod broj jedan.
A Kusta je dao komentar,covjeka je sramota. Tacka. Zakazana sjednica za ponedeljak. Samo njemu i Dini podrska 100000% od mene. Tim ljudima nek pocnu psovat ja ga na Haseta vise nikad krocit necu a skoro 35 god sam tu. A ti cekaj sta oni imaju reci pa njih dvojica u nesvijest padaju zbog ovog svega a ti samo cekaj sta imaju da kazu. Pa oni su nasi sa tribine i ne valjaju ni oni jel? Pa valjal iko na planeti ovoj koji vam je **** vise hejjjjjj! Mi mozemo diskutovat pa i malo se sporjeckat al nemoj da zaboravimo jednu stvar. Mi smo Pitari!! Ha sa sjevera ha sa istoka PITARIII hejjjjjj braca bordo boje a sad udri po braci Kusti i Dini pa imal obraza iko ziv **** mu mater vise treba da se dijelimo jel to? Zbog baklje jel? Pa ko sa istoka nije baklju zapalio molim vas sve lijepo. Ja jesam i to ne jednu. Ne kazem da treba i naravno da steti al sad ja treba da **** mater nekom ko ima pola mojih godina jel to to? Pa malo i to sad ne valjaju ni Kusta i Dino haha pa stvarno dokle vise braco moja napacena dokle klanja nasa medjusobna dokle? Pa valjal iko ziv?
Šta ti je prijatelju? Nisam rekao da ne valjaju Dino i Kusturica, daleko od toga.
Ljudi su napravili nevjerovatan posao, sve obezbjedili a ovi im se evo već četvrtu utakmicu S E R U na sve to isto ko da nisu ništa radili. Ja da sam na njihovim mjestima, bio bi očajan, bijesan, ljut.. i samo iz tog razloga me zanima njihovo mišljenje jer su SPOSOBNI i PAMETNI da riješe i ovaj problem zvani REZULTAT i TITULA!!

Jel sad jasno?

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 mar 2015, 19:29

Ajd sta sada kukate, nije vam Meho kriv (mislim jeste), svi ste se slozili s njegovom danasnjom prvom postavom.
Bez Stojceva se ne smije pocinjati ni1 tekma, za mene je on nas najbolji igrac, ima top u nozi i uvijek moze nanizati par protivnickih igraca...
Danas smo ganjali pobjedu a igrali fakticki sa 2 zadnja vezna...smijesno

Previse rotacija unistava igru, meho sto prije mora pronaci pocetnih 11.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 mar 2015, 19:31

Vise od bilo koje promjene trenera, sportskog direktora ili bilo koga, nama je potrebno otrežnjenje. Treba da se spustimo na zemlju, da shvatimo da se na sportskom planu nismo izdigli iznad ove lige niti jednog milimetra.
#divovi

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 mar 2015, 19:32

uNbx je napisao/la:Normalno da ne treba aplaudirat, al ne treba ni yebavat mrtve familije ;)
Par postova prije sam se ogradio od tih ''psovaca''... Ali mi je pun K, ovih sto ih je kao stid ako kritikujem manekene. Eto, dajte mi logican izgovor i opravdanje za ove blamaze, i ja cu da sutim...

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 21 mar 2015, 19:37

novinar: "Mislite li da su igrači Sarajeva zaslužili svoje plate?"
Kodro: "Mislim da jesu. Ja mislim da jesu.."

Meho jel ti nas zajebavaš il si slijep čovjek ?
Ja sam za to da on ostane na klupi, i to dugoročno, al ovakve izjave,, pa kao da ga nije dotakao poraz ni najmanje..
MEHAGA JESI TI ZASLUŽIO SVOJU PLATUU ??? :plac:
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 mar 2015, 19:38

belosevic28 je napisao/la: Par postova prije sam se ogradio od tih ''psovaca''... Ali mi je pun K, ovih sto ih je kao stid ako kritikujem manekene. Eto, dajte mi logican izgovor i opravdanje za ove blamaze, i ja cu da sutim...
Nije se na tebe ni odnosilo. Kritika je najnormalnija stvar i pozeljna je. I ja imam stosta prigovorit na igru u zadnjih nekoliko tekmi i popi.zdio sam danas. Stvar je u tome sto neki ne znaju granicu izmedju nezadovoljstva, kritike i kretenizma. Ja kazem, da se ja nesto pitam, odbio bi im po 80% plate. To dovoljno govori koliko nisam zadovoljan igrom i pristupom skoro pa svih igraca.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 mar 2015, 19:42

Halo mozgovi, jeste li vi svjesni kakve gluposti pišete? Svi do jednog svršavali kad su Benko i Alispahić došli, sad odjednom nit' oni valjaju nit' Ibraković valja, sve treba otjerati, ne valja niko. O moj Bože šta sve nećeš pročitati. Prije nego što napišete nešto ovdje posavjetujte se sa svojim psihologom ili psihijatrom.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 mar 2015, 19:46

Nezz koliko ste primijetili da kad igramo bez Bilbije, samo nabijamo loptu, totalno sredinu preskacemo?! Mnogi manekencici koji su danas igrali su golii amateri za Bicu. A vi ga i dalje pljujte i vrijedjajte !!!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 21 mar 2015, 19:47

Ja nisam za promjene.
Ovo se mora interno sjesti, sagledati situacija, locirati problem i rijesiti ga sto prije.
Na pripremama je sve stimalo, a onda kad je krenulo od Borca - krecu problemi. Sarajevo jeste u rezultatskoj krizi a dobru igru ne krunise golom i slijedi pad.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 21 mar 2015, 19:48

Pa Alispahic i jeste za kritike, lik je totalno van forme ali to se moglo ocekivati. Benki se nema sta zucnuti, imao je par prilika ali je solidno sutao.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, hase73, kogmagie46, SamoDaKazeem i 58 gostiju.