FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma oni sto propagiraju da se treba pod hitno rijesit Kodre, ocigledno pojma.nemaju o fudbalu. Samo mozemo tonuti dublje i dublje ako se nastavi politika mijenjanja trenera svakih pola godine.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zip je napisao/la:Mi, navijaci i uprava, smo zasluzili titulu, a ovi igraci NISU...
Svojim ponasanjem na terenu nisu zasluzili da je osvoje i da se raduju na kraju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo to! Nisu je zasluzili i nisu nas dres zasluzili i kraj price. Imali su sve sto ni sanjat nisu mogli da ne nabrajam i u 93 minute naprave JEDAN klizeci?! Ma bruka **** te a problem je kao pritisak haha ne mogu od pritiska ni klizeci napravit. Al nemojte samo da se mi medjusobno koljemo na njih trebevic natovarit ako treba da srce na terenu ostave al ima da ga ostave
I sioux nije mi nista ti si moj brat al ne spominji njih dvojicu molim te u nekom kontekstu cudnom nemoj da i njih potrosimo ko i sve druge sto smo potrosili zacas a posebno zato sto su njih dvojica Nasi bas Nasi neokaljani Pitari ko i ja i Ti nema mjesta njih pitati za ovo sto se desava evo sjednica u ponedeljak znat ce se sve ubrzo. Mozda sam te krivo shvatio al zaista nema potrebe njih prozivati za bilo sta zna se koga treba prozivati za ove blamaze.
Pa bio bi gnjida da svali sad sve na njih. Izmedju ostalog, oni nisu samo dosli nit' ih je Kodro dovodio.Mirso1197 je napisao/la:novinar: "Mislite li da su igrači Sarajeva zaslužili svoje plate?"
Kodro: "Mislim da jesu. Ja mislim da jesu.."
Meho jel ti nas zajebavaš il si slijep čovjek ?
Ja sam za to da on ostane na klupi, i to dugoročno, al ovakve izjave,, pa kao da ga nije dotakao poraz ni najmanje..
MEHAGA JESI TI ZASLUŽIO SVOJU PLATUU ???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sta se desava sa FK Sarajevoom
Jel bas Kodro ne paše toliko ili je nešto drugo u pitanju...

- Evolution87
- Kontakt:
VOLIM TE SARAJ'VOOOOOOOO
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne znam vise sta covjek da kaze, syeban sam totalno, emotivno istrosen. Prvo poluvrijeme je bilo dobro, imali smo par dobrih prilika ali osjeti se neki grc i u realizaciji. Rustemovic i Duljevic su bili medju boljim u prvom poluvremenu. U drugom nas je gol presjek'o da je raja pocela izlaziti u 70 minuti i vracati se za Sarajevo. Pored tog grca desi se i onaj belaj sa murijom, ne znam sto ono treba. Murija nardkana i Niksic ih je pokusav'o smiriti al ne ide.
I btw, Stojcev je najveca piccka, prvi bjezi u svlacionicu, picka prava. Delac i Benko opet prvi prisli navijacima.
I btw, Stojcev je najveca piccka, prvi bjezi u svlacionicu, picka prava. Delac i Benko opet prvi prisli navijacima.
1946
Smijesna igra nasih igraca, potpuno bezvoljno drugo poluvrijeme, prvo smo ih unistili ali nakon prvog gola Veleza ekipa ne prepoznatljiva.
Jedini igrac kojeg vrijedi spomenuti je LEON BENKO covjek koji im je svima odrzao lekciju kako se gine na terenu, pored njega jos vrijedi i pomenuti Radovca koji je odigrao odlicno.
Alispahic je uzasno spor i njegov maksimum trenutno je 45 minuta nakon toga se samo vuce po terenu.
Kodro mjenjaj ovaj stil igre ovo kurcu nevalja.
Jedini igrac kojeg vrijedi spomenuti je LEON BENKO covjek koji im je svima odrzao lekciju kako se gine na terenu, pored njega jos vrijedi i pomenuti Radovca koji je odigrao odlicno.
Alispahic je uzasno spor i njegov maksimum trenutno je 45 minuta nakon toga se samo vuce po terenu.
Kodro mjenjaj ovaj stil igre ovo kurcu nevalja.
Ti si opet šampion !
Nemam komentara na ovu današnju igru, baš kao i rezultat.
Zabrinjavajuca situacija, ali i ovo ce poci...
Samo da pitam dva forumaša(@Zip, @Mirso1197), koji bulje u monitor i prate utakmice.

Jel vas stid?
Sjedite za kompjuterom, ali zato sve u detalje znate šta se dešava u Vrapcicima.
Zabrinjavajuca situacija, ali i ovo ce poci...
Samo da pitam dva forumaša(@Zip, @Mirso1197), koji bulje u monitor i prate utakmice.

Jel vas stid?
Sjedite za kompjuterom, ali zato sve u detalje znate šta se dešava u Vrapcicima.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 21 mar 2015, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
citam i nevjerujem, sad nekima niko ne vallja 

Nama je trebalo par Brazilica ili Argentinaca u timu koj bi znali napravit raziiku i nisu naseg mentaliteta.Eno Wagner dade hattrick..Ocekivao sam od uprave da se dovede nek latinoamerikanac,Alispahic je bio totalno nepotreban
Hahahahahahahhaa šta sve čovjek neće ovdje pročitati -.-PES2012 je napisao/la:Vrati te SEDINA TORLAKA!!!!!!!
Ljudi samo sabura, za nadati se da će Dino i Edis riješiti ovu kriznu situaciju.

Ljudi imaju svoje plate koje im je klub dao, i u ugovorima je sve cisto. Ti populisticki potezi poput novcanih kaznjavanja za poraze nikad nista dobro nisu donjeli. Te gluposti se necuvene izvan Balkana. Nisu igraci sami sebi odredjivali plate. Ko im je dao neka i placa.Mirso1197 je napisao/la:novinar: "Mislite li da su igrači Sarajeva zaslužili svoje plate?"
Ja sam za to da on ostane na klupi, i to dugoročno, al ovakve izjave,, pa kao da ga nije dotakao poraz ni najmanje..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Meho se sad treba pokazati, kao i uprava. Nije sporan poraz, sporan je pristup. Poslijedice za ovo moraju snositi, inace nista od nas.
Ovaj @hedić nabija nesto na qrac kad se govorilo o udaranju po dzepu. Head je huligan, da znate..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
To sam i ja htio reci. Izmedju ostalog, ne mozes ti samo tako ukinuti nekome primanja, postoje sankcije od krovne fudbalske asocijacije.Cartman je napisao/la:Ljudi imaju svoje plate koje im je klub dao, i u ugovorima je sve cisto. Ti populisticki potezi poput novcanih kaznjavanja za poraze nikad nista dobro nisu donjeli. Te gluposti se necuvene izvan Balkana. Nisu igraci sami sebi odredjivali plate. Ko im je dao neka i placa.Mirso1197 je napisao/la:novinar: "Mislite li da su igrači Sarajeva zaslužili svoje plate?"
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
evo me sa tekme, sta reci, prvo da sam ponosan na dan u Mostaru, setanje sa rodjenima po gradu, prije utakmice zajedno se zezalo pricalo, bas lijepa atmosfera, nijedne psovke prema nama nisam cuo, nicega, da su sve tekme ovakve, to bi bas radost bila, sto se tice nereda, previse raje su nakrcali na onu malu tribinu, ovamo se culo da ih se prebaci na onu veliku, rodjenim to nije smetalo, ne znam zasto to nisu ucinili, razlog je nemogucnost primanja tamo onolikog broja gledalaca..
sto se tekme tice, Benko jak ko tenk, ali sve se svelo da se nabija njemu, dok se drugi prikljuce ovi se vrate, niko centrirat ne zna, da imaju Benkina muda, lako bi, ali ovako slabo, i da, Sarajevo igra kad Bilbija ima svoj dan, definitivno nas najkonkretniji razigravac, jednostavno zna podvalit tu loptu, Okic je unio nesto svjezine, ali.. Radovac nas daleko najbolji igrac, mora imati vise prostora, Alispahic nije los, Velkoski tanko, Duljevic anemican, vidim da ga raja pomalo uzima na zub, ne valja to, mlad je jos.. Delac je bio dobar. centarsutevi su nam kriza mrtva, i pas nam je dosta neprecizan, sanse slabo rjesavamo, pucamo u golmana i to je to, velez dosta solidan, jak na kontre, njihovi igraci kao da su poletniji, borbeniji, sudjenje dobro, vrijeme lijepo, steta da se ovo nije bolje odradilo...
sto se tekme tice, Benko jak ko tenk, ali sve se svelo da se nabija njemu, dok se drugi prikljuce ovi se vrate, niko centrirat ne zna, da imaju Benkina muda, lako bi, ali ovako slabo, i da, Sarajevo igra kad Bilbija ima svoj dan, definitivno nas najkonkretniji razigravac, jednostavno zna podvalit tu loptu, Okic je unio nesto svjezine, ali.. Radovac nas daleko najbolji igrac, mora imati vise prostora, Alispahic nije los, Velkoski tanko, Duljevic anemican, vidim da ga raja pomalo uzima na zub, ne valja to, mlad je jos.. Delac je bio dobar. centarsutevi su nam kriza mrtva, i pas nam je dosta neprecizan, sanse slabo rjesavamo, pucamo u golmana i to je to, velez dosta solidan, jak na kontre, njihovi igraci kao da su poletniji, borbeniji, sudjenje dobro, vrijeme lijepo, steta da se ovo nije bolje odradilo...
Sada na -5 od Sirokog, 36 bodova jos u igri.„Ne znam kako ću ovo preživjeti. Imamo samo jednu, jedinu riječ. Sramota... U ponedjeljak je zakazana sjednica upravnog odbora“ kazao je razočarani Kusturica za ****.
FK SARAJEVO - FK MLADOST V.O.
FK DRINA ZVORNIK - FK SARAJEVO
NK TRAVNIK - FK SARAJEVO
FK SARAJEVO - NK ČELIK
...nema potrebe nista govoriti.
Ti si opet šampion !
TO BI BILO TO...Hvala vam sada mi je lakše. Čestitam igračima i stručnom štabu što me nakon mnogo godine po prvi put neće biti na Hasetu naredno kolo. Hvala vam, plačenici.
SRETAN BROJ - 1725
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ako budu isli na pobjedu kao u B Luci, pobijedit ce 99,99%, ako budu kao danas, vjerovatno nece dobit nit jednu, cak mozda nece ni do gola... jasno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, NeSamSafetee, PeppermintSA i 64 gosta.