Ljiljane brate, samo pokusavam biti realan i objektivan...Bosniacum Lilium je napisao/la:slusajte Belog malo visebelosevic28 je napisao/la:Ljudi shvatam ja ljutnju, razocarenje...ali pisati protiv uprave i brace sa sjevera, e to nikako ne mogu shvatiti. Imao bih svasta reci igracima, ali Uprava, Horde (sa Sjevera)...za njih velikii![]()
I molim vas, nemojte o tituli, opet cete se razocarati.
Do Smrti Odani
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- pravnik1981
- Kontakt:
koji si t bolid to je cudo jedno...ne valja se ni raspravljat sa tobom..sekac je napisao/la:Hilmo ti si čestitao Veležu neka si to je sportski.Vidi ja im želim da se bore za opstanak i da zavise od utakmice sa nama ako ih ne izbacimo da Bog da svi igrači pocrkali ko tad bude igrao, Nije to radi tog što nas nisu pustili ili što mi nismo kupili tu utakmicu ovakvom igrom ne zaslužujemo ništa ali šta Velež traži naguzio se zrinjskom širokom a danas gine ako tako i treba . Vitez prima tri gola glavom od Wagnera metar i žilet i to ćim je vitez izjednačio za minut su poveli a skače pored Smrike 2 metra i ostalih visokih igrača Viteza e pa moj Hilmo ja nisam budala a posebno me obradovalo što nam pjeva cijeli stadion u Vitezu **** balije jer nismo ništa drugo ni zaslužili pogledaj slavlje veleža kao da su ligu prvaka uzeli.U pravu su oni u Vitezu i treba nam tako pjevati jer ovde je sport davno reko zbogom nacionalno brate ali dok balija skonta ode voz i onda glume nam prijatelje e ne trebam ja takve prijatelje i zato im ne mogu čestitati jer ovo nema veze sa sportom jesi li me skontao!?P.S. ovo se izvinjavam za balije samo sam citirao.Ili Drina zijani od Mladosti kući a uzme bod Zrinjskom u Mostaru zamisli iznenađenjehilmo je napisao/la:Evo ja od srca želim da se ujedem za jezik ..pitarSA je napisao/la: Ubjedjen sam da ces se u maju ujesti za jezik
Sarajevo ce biti sampion ubjejen sam
evo ti jedna da za laku noc..." onclick="window.open(this.href);return false;
pozdrav sa sve normalne sarajlije..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znam buraz... Mene danas kad mozdani nije opalio, sta da se radi ali valja i vidjeti gdje je belaj
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
[youtube][/youtube] vidim radioasarejvo objavilo neki video haman gumeni metak ispaljen al ne mogu da vidim razlog zašto navijač okrenut ledjima
-
- Kontakt:
Isti sam ti brate. Nije problem ni u Upravi ni u Hz. Potenciraju neki pritisak... Je li tritisak to sto 90 min. navijam za svoj klub, sto ocekujem od igraca koji imaju fantasticne uslove dobru igru i rezultate... Malo vise volje i zelje, i sve bi bilo drugacije. A i mi moramo biti realniji, price o ''prekucavanju'', ''setnji ligom'' i sl. samo nam stete.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja prvi nisam bio od tih prica, ali ipak me ovo danas dotuklo buraz... Ne znam kako da ti objasnim. Isto ko onim s ovog foruma koji pisu o svojim propalim ljubavima na onoj temi, tako sam se i ja danas osjecao. **** brate, meni je Sarajevo sve kao i mnogima ...belosevic28 je napisao/la:Isti sam ti brate. Nije problem ni u Upravi ni u Hz. Potenciraju neki pritisak... Je li tritisak to sto 90 min. navijam za svoj klub, sto ocekujem od igraca koji imaju fantasticne uslove dobru igru i rezultate... Malo vise volje i zelje, i sve bi bilo drugacije. A i mi moramo biti realniji, price o ''prekucavanju'', ''setnji ligom'' i sl. samo nam stete.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Sad kada je se sve malo spustilo zelim i ja nesta napisati.
Braco ne citajte sta nam dusmani pisu, oni uzivaju u svakom nasem porazu. Oni to i cekaju svaki vikend. Pogledajte sta se sve pise o nama, toliko smo veliki. Mehina press konferencija na svakoj web-stranici. Znaci u marketingu smo uspjeli. Neka ih, neka pricaju to nama samo bolje! Oni samo zele praviti jos veci bespotrebni nemir u klubu. Nismo mi toliko losi kao sto oni misle. Mi smo mnogo bolji od njih po mnogim segmentima i znaju to oni sami. Mi moramo shvatiti da nama vecina zavidi od cistog srca i ucinuti ce sve da nas pobjede, gdje god gostovali. Pogledajte samo Velez danas i onaj protiv Zrinjskog. Zao mi je i da toliko nasih ovde svasta pise, ali razumijem ih nakon ovog bolnog poraza i ja sam svasta pisao. Samo sto ja nisam pisao o Ibrakovicu, Mehinu ostavku i psovao igracima mater, u tome je razlika. Treba biti realan na kraju krajeva. Ja sam i dalje uz Mehu 100%!
Sad bih o danasnjoj utakmici. Danas smo mogli dobiti Velez bez vecih problema da smo znali iskoristiti nase prilike. Ali nasa efikasnost je ponovo zaostala, uz to dodaj golmana koji je dobro stajao danas sa mnogo srece. Ne treba sada gubiti nadu, ja i dalje vjerujem u titulu ALI moramo rijesiti ovaj problem sto prije! Sad nam dolazi ova pauza u najboljem trenutku i "laksi" protivnici posle pauze. Nasa taktika je Velezovoj odbrani zaista odgovarala, jer Benko je uvijek sam stajao ispred njih. Nama 4-5-1 ne odgovara nikako!
Razlog za poraz po meni:
-Veliki pritisak na igracima! Neki su bukvalno bjezali od lopte u nekim trenutcima.
-Tolika stalna ubacivanja koja nam nista nisu dala, jedino protiv Borca. Ali dobro nakon 100+ pokusaja.
-Ponovo pritisak..
-Razumijem ja sta Meho zeli, UBACIVANJA. Ali to ne moze! Ne moze, kada imas toliko protivnickih igraca a ti samo jednog koji ocekujes da ce primiti sa glavom.
-Nesigurna odbrana.
-Dobrih kornera nismo iskoristili. Mi moramo biti mnogo bolji iz prekrsaja! Dobar dokaz je utakmica protiv Zvijezde.
-Meho je sebi sam ovaj problem stvorio od prve utakmice protiv Borca. Velika rotacija je dovela da su svi igraci izgubili mnogo na samopouzdanju.
-Odbrana je kriticna!
-Odbrana je nas poraz!
Znaci do prvog gola koji Velez dolazi je jedna Velika amaterska greska nase odbrane, sve do jednog igraca.
U ovoj situaciji nasa odbrana trci nazad i bez ikakve logike pustaju igraca Veleza da se bez problema useta do sesnesterca. NIKO iz odbrane nije pokusao zaustaviti, imas 4 igraca koja "bjeze" od jednog igraca, zaista smijesno.

U ovoj situaciji posle par sek, mozete vidjeti samo koliko prostora Velezov igrac ima prije samog suta, a nasi i dalje trce nazad. U ovoj situaciji prije gola, jedino Rustemovic je uradio pravu stvar, ali nazalost prekasno. Ali to nije njegov posao da radi u ovom slucaju! Do samog koraka da blokadu uradi, igrac Veleza puca loptu i postize pogodak.

O drugom golu nemam rijeci. Klasicna greska odbrane gdje zamka nije uspijela.
Sve do prvog gola smo dobro stajali. Po statistiki mi nikad nismo pobjedili ove sezone nakon sto pocnemo gubiti. Ovo je zaista lose za jednu ekipu kao Sarajevo, da se ne moze vratiti i pobjediti. Znaci tu je jedan veliki problem! Jos veci problem sto je svakoj ekipi tako lahko dati nama gol iz nicega! Meho po meni treba mjenjati taktiku, ovako ne ide! Treba to brze, igraci trebaju da prate jedni druge. To oni ove utakmice nisu radili. Dobro ce nam sada doci ova pauza, za SVE NAS! Braco nemojte tako sve crno gledati, bice bolje! Doce nama dusmani na AFH!
Braco ne citajte sta nam dusmani pisu, oni uzivaju u svakom nasem porazu. Oni to i cekaju svaki vikend. Pogledajte sta se sve pise o nama, toliko smo veliki. Mehina press konferencija na svakoj web-stranici. Znaci u marketingu smo uspjeli. Neka ih, neka pricaju to nama samo bolje! Oni samo zele praviti jos veci bespotrebni nemir u klubu. Nismo mi toliko losi kao sto oni misle. Mi smo mnogo bolji od njih po mnogim segmentima i znaju to oni sami. Mi moramo shvatiti da nama vecina zavidi od cistog srca i ucinuti ce sve da nas pobjede, gdje god gostovali. Pogledajte samo Velez danas i onaj protiv Zrinjskog. Zao mi je i da toliko nasih ovde svasta pise, ali razumijem ih nakon ovog bolnog poraza i ja sam svasta pisao. Samo sto ja nisam pisao o Ibrakovicu, Mehinu ostavku i psovao igracima mater, u tome je razlika. Treba biti realan na kraju krajeva. Ja sam i dalje uz Mehu 100%!
Sad bih o danasnjoj utakmici. Danas smo mogli dobiti Velez bez vecih problema da smo znali iskoristiti nase prilike. Ali nasa efikasnost je ponovo zaostala, uz to dodaj golmana koji je dobro stajao danas sa mnogo srece. Ne treba sada gubiti nadu, ja i dalje vjerujem u titulu ALI moramo rijesiti ovaj problem sto prije! Sad nam dolazi ova pauza u najboljem trenutku i "laksi" protivnici posle pauze. Nasa taktika je Velezovoj odbrani zaista odgovarala, jer Benko je uvijek sam stajao ispred njih. Nama 4-5-1 ne odgovara nikako!
Razlog za poraz po meni:
-Veliki pritisak na igracima! Neki su bukvalno bjezali od lopte u nekim trenutcima.
-Tolika stalna ubacivanja koja nam nista nisu dala, jedino protiv Borca. Ali dobro nakon 100+ pokusaja.
-Ponovo pritisak..
-Razumijem ja sta Meho zeli, UBACIVANJA. Ali to ne moze! Ne moze, kada imas toliko protivnickih igraca a ti samo jednog koji ocekujes da ce primiti sa glavom.
-Nesigurna odbrana.
-Dobrih kornera nismo iskoristili. Mi moramo biti mnogo bolji iz prekrsaja! Dobar dokaz je utakmica protiv Zvijezde.
-Meho je sebi sam ovaj problem stvorio od prve utakmice protiv Borca. Velika rotacija je dovela da su svi igraci izgubili mnogo na samopouzdanju.
-Odbrana je kriticna!
-Odbrana je nas poraz!
Znaci do prvog gola koji Velez dolazi je jedna Velika amaterska greska nase odbrane, sve do jednog igraca.
U ovoj situaciji nasa odbrana trci nazad i bez ikakve logike pustaju igraca Veleza da se bez problema useta do sesnesterca. NIKO iz odbrane nije pokusao zaustaviti, imas 4 igraca koja "bjeze" od jednog igraca, zaista smijesno.

U ovoj situaciji posle par sek, mozete vidjeti samo koliko prostora Velezov igrac ima prije samog suta, a nasi i dalje trce nazad. U ovoj situaciji prije gola, jedino Rustemovic je uradio pravu stvar, ali nazalost prekasno. Ali to nije njegov posao da radi u ovom slucaju! Do samog koraka da blokadu uradi, igrac Veleza puca loptu i postize pogodak.

O drugom golu nemam rijeci. Klasicna greska odbrane gdje zamka nije uspijela.
Sve do prvog gola smo dobro stajali. Po statistiki mi nikad nismo pobjedili ove sezone nakon sto pocnemo gubiti. Ovo je zaista lose za jednu ekipu kao Sarajevo, da se ne moze vratiti i pobjediti. Znaci tu je jedan veliki problem! Jos veci problem sto je svakoj ekipi tako lahko dati nama gol iz nicega! Meho po meni treba mjenjati taktiku, ovako ne ide! Treba to brze, igraci trebaju da prate jedni druge. To oni ove utakmice nisu radili. Dobro ce nam sada doci ova pauza, za SVE NAS! Braco nemojte tako sve crno gledati, bice bolje! Doce nama dusmani na AFH!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Nadam se da ce neko odgovarati za ovu danasnju blamazu. NIje katastrofa izgubiti od Veleza, nije katastrofa izgubiti titulu, ali je katastrofa svojim nezalaganjem se pos*ati na sve sto su ti ljudi omogucili... Igraci jedini krivci, ovo danas je mnoge dotuklo.
Nije problem 5bodova zaostatka, vec je problem u volji igraca...
Sasvim je jednostavno, ako se odluce boriti i ginuti, igrati najbolje sto znaju, mi se mozemo nadati nekom uspjehu..
A ako ovako budu igrali, ljudi, mi necemo Evrope vidjeti.. Ma koliko oni kvalitetni bili...
JEDINSTVO u ekipi je najbitnije, kad za Duljevica trci Stojcev, kad za Berberovica trci Cimito.. Itd
SVI KAO JEDAN ili cemo ga primati od svakoga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sasvim je jednostavno, ako se odluce boriti i ginuti, igrati najbolje sto znaju, mi se mozemo nadati nekom uspjehu..
A ako ovako budu igrali, ljudi, mi necemo Evrope vidjeti.. Ma koliko oni kvalitetni bili...
JEDINSTVO u ekipi je najbitnije, kad za Duljevica trci Stojcev, kad za Berberovica trci Cimito.. Itd
SVI KAO JEDAN ili cemo ga primati od svakoga
-
- Kontakt:
Napisao sam danas, i opet cu ponoviti, igra bez Bice nije igra, nego nabijanje lopte i preskakanje sredine, a Bogu hvala i centarsut nas hoce zadnje 3 tekme
Zaista bi volio znati zasto ga nema ni na klupi....

Nisam hteo da ga spominjem ovih dana, jer bi me svi ovde napali sa pricom ma sta ce on. Ali ja ziasta nemogu da shvatim jednu stvar, GDJE JE BICA!? Nema ga ni na klupi evo vec 2 utakmice... On nam je danas zaista trebao pogotov u prvom poluvremenu prije gola, oni koji se razumiju bolje u njegovi igru shvatit ce.belosevic28 je napisao/la:Napisao sam danas, i opet cu ponoviti, igra bez Bice nije igra, nego nabijanje lopte i preskakanje sredine, a Bogu hvala i centarsut nas hoce zadnje 3 tekmeZaista bi volio znati zasto ga nema ni na klupi....
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Mah, nasi kad nekoga uzmu na zub, ne popustaju, tako je i sa Bicom. Previse kritika na momka koji ima taj zadnji pas, koji je borac pravi. Ocito se na njemu gradi neki autoritet, kaze on da ni sam ne zna zasto nije ni na klupi...MCMXLVI je napisao/la:Nisam hteo da ga spominjem ovih dana, jer bi me svi ovde napali sa pricom ma sta ce on. Ali ja ziasta nemogu da shvatim jednu stvar, GDJE JE BICA!? Nema ga ni na klupi evo vec 2 utakmice... On nam je danas zaista trebao pogotov u prvom poluvremenu prije gola, oni koji se razumiju bolje u njegovi igru shvatit ce.belosevic28 je napisao/la:Napisao sam danas, i opet cu ponoviti, igra bez Bice nije igra, nego nabijanje lopte i preskakanje sredine, a Bogu hvala i centarsut nas hoce zadnje 3 tekmeZaista bi volio znati zasto ga nema ni na klupi....
Mnogo toga se reklo veceras,vise sto ne treba nego sto treba.
Ali,ljudi,bez namjere da filozofiram,dajte promislite malo,pogledajte na svaku tekmu pojedinacno pa uporedite ih zajedno..Ne racunajuci prvu kup utakmicu i uzimajuci sve u obzir,taktika,rotacije, itd..jer tu smo zijanili zbog svega samo ne zato jer nije bilo zalaganja,volje i sl. zakljucak je da je sve krenulo od druge protiv Borca.
Ocigledno da ne stima kod samih igraca,prevelika sujeta,ego,i jos ponesto sto nije za foruma a gledao sam svojim ocima.
Mehi sigurno nije lako,i znam da covjek pokusava izvuci najbolje,pored nekih greski koje je sam priznao treba covjeka pustiti na miru da radi,dati mu podrsku,pocistit ce on ove anomalije sigurno kojih evidentno ima u samom timu.
Njega ne trebamo tjerati,on ce sam otici ako osjeti da ne moze na kraj s tim. A ucinit ce sve da se vratimo na pobjednicki kolosijek kako smo i otvorili prvenstvo.
Ali,ljudi,bez namjere da filozofiram,dajte promislite malo,pogledajte na svaku tekmu pojedinacno pa uporedite ih zajedno..Ne racunajuci prvu kup utakmicu i uzimajuci sve u obzir,taktika,rotacije, itd..jer tu smo zijanili zbog svega samo ne zato jer nije bilo zalaganja,volje i sl. zakljucak je da je sve krenulo od druge protiv Borca.
Ocigledno da ne stima kod samih igraca,prevelika sujeta,ego,i jos ponesto sto nije za foruma a gledao sam svojim ocima.
Mehi sigurno nije lako,i znam da covjek pokusava izvuci najbolje,pored nekih greski koje je sam priznao treba covjeka pustiti na miru da radi,dati mu podrsku,pocistit ce on ove anomalije sigurno kojih evidentno ima u samom timu.
Njega ne trebamo tjerati,on ce sam otici ako osjeti da ne moze na kraj s tim. A ucinit ce sve da se vratimo na pobjednicki kolosijek kako smo i otvorili prvenstvo.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Južno smo mi na toj geografskoj karti stoga ne iznenađuje ta vatrenost. Sve ono što nam daje snagu u teškim trenucima zna da nas pomete kada ne treba - emocije. Zbog njih se lako digne euforija, a još brže splasne. Zbog njih ćemo i da se vratimo... samo sumnjam i ostvariti zacrtani cilj. Naravno da ne znam ali ono što znam jeste da trebamo što prije izvući pouku iz ovih stvari... onako kolektivno. Teško su pali ovi porazi, teško je palo nezalaganje ali mene je lično najviše pogodio bezobrazluk pojedinaca. Stojčev me razočarao sa komentarima poslije ligaške utakmice sa Borcem a sada je prvi pokušao da pobjegne od navijača. Razumijem ja da postoji taj neki strah ali ako tvoji suigrači mogu, izrazit ću se tako, ima da možeš i ti. Nekako mi je to bježanje u svlačionicu bježanje od odgovornosti, a Bgm nikad nisam volio beskičmenjake. Ovako se samo pooštrava situacija... bespotrebno. Da poentiram, svi smo mi u ovom skupa... hajde da se saberemo.
I još da nadodam, hoću da gledam Sarajevo u bordo dresovima! Živjeli!
I još da nadodam, hoću da gledam Sarajevo u bordo dresovima! Živjeli!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:Nisam hteo da ga spominjem ovih dana, jer bi me svi ovde napali sa pricom ma sta ce on. Ali ja ziasta nemogu da shvatim jednu stvar, GDJE JE BICA!? Nema ga ni na klupi evo vec 2 utakmice... On nam je danas zaista trebao pogotov u prvom poluvremenu prije gola, oni koji se razumiju bolje u njegovi igru shvatit ce.belosevic28 je napisao/la:Napisao sam danas, i opet cu ponoviti, igra bez Bice nije igra, nego nabijanje lopte i preskakanje sredine, a Bogu hvala i centarsut nas hoce zadnje 3 tekmeZaista bi volio znati zasto ga nema ni na klupi....

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mortem brate, priznao ti ili ne, sa Bicom na terenu, mnogo bolje izgledamo 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi smo izgledali ubilacki u utakmici iz Banja Luke sa Borcem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Pa ocito da nesta ne stima cim ga nema 2 utakmice ni na klupi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Izdvojio sam ovaj komentar. Nije što je šuk Želji(to me ne zanima) nego zbog prve recenice. Bili ste usijani sinoc pa se nisam želio javljati. Utakmica drama bila za pogledat. U prvom ste se isfulali i mogli ste nas vrlo lako ohladit da ste imali srece. Mi u drugom zavalili ona dva brza gola koja su nam dala samopouzdanje i uz mnogo trke i borbe da je zavrsimo. Pratim fudbal 48 i imate strasnu ekipu samo morate poraditi i prevaspitati ih kako se treba boriti za bordo dres. Od srca vam želim titulu i nadam se da cemo protiv vasih kandidata isto ovako odigrat. Pozdrav svim navijacima osim tom šonji sekacu za kojeg sam mislio da je strasni forumas ali sam eto juce skontao da je rang @aldina i nekolicina bubuljicara koji baljezgaju po forumu. @sekac nek ti je na sramotu to razmišljanje ali opet me neces shvatiti. Takvi kao ti nisu bas nekog zgamo ili su u toj fazi hormonizacije i frustracija od iskakajucih aknica. Nedajte se hordasi ima jos guta bodova u igri a svi vam dolaze. Samo borba i sto ja volim rec facom na kopacku za svoj grb. Pozz iz Mostara a posebno za amorovskog heada colectora esprita,sve vas i maksuz za onog štojesrcemvezanobiteljskicovjek je napisao/la:Cestitke igracima Veleza, a titule kupljene parama i namjestanjima nama ne trebaju.
Ponosan sam zbog toga. Za takve trofeje zna se gdje uvijek ima mjesta, pa nek njima
prodaju ako ovi imaju cime platiti.

From father to son
Eh da se sta napise ovako hladne glave. Jucer smo rekli puno puno onoga sto nije trebalo.
Horde na utakmici su umjesto onog 'dobicete batine' trebale razvalit onu 'i kada tesko je ....'
ali razumijem, svima nam je doslo preko glave! ovo nas pritiska vec skoro mjesec dana..
Sta je tu je, imamo zaostatak 5 bodova, ali NISTA JOS NIJE GOTOVO!
Siroki,zrinjski,zeljo-svi nam dolaze na gostovanje
Ocekujem od uprave kluba da skonta sta se to desava u glavama igraca ovih dana i da pravovremeno intervenisu,
dok jos ima nade.
Izvinjavam se svima ako sam jucer nekog uvrijedio svojim rijecima.. sve je bilo u afektu, znate i sami kako je....
pozzzz
Horde na utakmici su umjesto onog 'dobicete batine' trebale razvalit onu 'i kada tesko je ....'
ali razumijem, svima nam je doslo preko glave! ovo nas pritiska vec skoro mjesec dana..
Sta je tu je, imamo zaostatak 5 bodova, ali NISTA JOS NIJE GOTOVO!
Siroki,zrinjski,zeljo-svi nam dolaze na gostovanje
Ocekujem od uprave kluba da skonta sta se to desava u glavama igraca ovih dana i da pravovremeno intervenisu,
dok jos ima nade.
Izvinjavam se svima ako sam jucer nekog uvrijedio svojim rijecima.. sve je bilo u afektu, znate i sami kako je....
pozzzz
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Konzerva, SamoDaKazeem, Varijantas8 i 49 gostiju.