Ne nazivaj me pogrdnim imenima ko si ti da se meni tako obračaš imaš ti mnogo zgamo kad se koristiš takvim izrazima šonja bubuljičar pazi šta pišeš.O vama :a sad kad vam dođu u prvenstvu ili im odete nebitno Široki i Zrinjski dobro im se naguzite i onda opet grizite protiv "prijatelja".Pazi malo čitaj šta pišem govorim sa nacionalnogili bolje rečeno da se ne uvrijedite "prijateljskog" aspekta a ako gledam sportski sve je OK. Ali kad vidim kako su Široki i Vitez odigrali e tu vas ne mogu shvatiti da vam je draže da zajebete Sarajevo pa da vaši kako ih zovete neprijatelji sportski budu prvaci.Razumio bih da vam je trebalo ali nije a za razliku od vas Vitezu su trebali bodovi za opstanak ali se kod nekih bez uvrede stavlja nacionalno ispred sportskog i prijateljskog što nažalost nije slučaj sa nama.Pitanje:1.Je li Velež može u Europu(ja mislim da ne),2.Jeste li zajebali Sarajevo(ja mislim da jeste)i šta je onda tu pogrešno što sam napisao?Našim igračima želim sve najgore oni su isključivi krivci ne krivim vas nego sam govorio o tom nacionalnom (a pošto vi ne volite to naconalno da vas tako zovu) "prijateljski" onda nema veze ne razumijemo se izgleda.Je li sportski da želim da vam treba za titulu,kup UEFA ili opstanak a zavisite od utakmice sa nama da ja želim da vas uništimo kao što ste vi nas danas (a kad gledam sa te strane "prijatelji" i nacionalno nigdje rezona) i da vam poslije izgubljene utakmice poželim da vam se ostvare snovi nemogući u datom momentu onako "prijateljski".Nisam bio u Mostaru iz razloga što čekam saobračajnu (registracija) ali znam da je sve bilo ok što se RA tiće i vi če te ovde uvijek biti dobro dočekani ali dao Bog da se ostvari moje da vam treba a mi vas naguzimo.Eto toliko i nemoj se vrijeđati ja nigdje nikog uvrijedio nisam samo sam povukao paralelu neku naših "prijateljskih" odnosa i neprijateljskih između Širokog i Viteza.Da i usput upravo povucIte onog Petrovića iz Viteza nek ispadnu molim vas.A ovo nam šalju prijatelji iz Mostara tačnije Pravnik :evo ti jedna da za laku noc..." onclick="window.open(this.href);return false; ako neka dobri smo mi prijatelji nema veze.DA NE BUDE ZABUNE NISAM ZA NAŠTIMANE UTAKMICE AKO IKO MOŽE KUPITI UTAKMICU ONDA TO MOŽEMO MI JA SAM NAPROTIV PONOSAN ŠTO TAKO NE RADIMO NISAM TO JEDNOM NAPISAO.ALI KAD SAM JUČE GLEDAO UTAKMICU NISAM MOGAO DA VJERUJEM ŠTA SE RADI OD NAŠE SRAMOTNE IGRE DO NEPREPOZNATLJIVOG VELEŽA U DVA DANA (MISLIM NA TRUD I ZALAGANJE) AFERIM TAKO SE BRANE BOJE KLUBA. :oops:P.S.evo samo da ti dodam da nisam jedini koji je to skontao pogledaj:solinas je napisao/la:Cernica je napisao/la:Izdvojio sam ovaj komentar. Nije što je šuk Želji(to me ne zanima) nego zbog prve recenice. Bili ste usijani sinoc pa se nisam želio javljati. Utakmica drama bila za pogledat. U prvom ste se isfulali i mogli ste nas vrlo lako ohladit da ste imali srece. Mi u drugom zavalili ona dva brza gola koja su nam dala samopouzdanje i uz mnogo trke i borbe da je zavrsimo. Pratim fudbal 48 i imate strasnu ekipu samo morate poraditi i prevaspitati ih kako se treba boriti za bordo dres. Od srca vam želim titulu i nadam se da cemo protiv vasih kandidata isto ovako odigrat. Pozdrav svim navijacima osim tom šonji sekacu za kojeg sam mislio da je strasni forumas ali sam eto juce skontao da je rang @aldina i nekolicina bubuljicara koji baljezgaju po forumu. @sekac nek ti je na sramotu to razmišljanje ali opet me neces shvatiti. Takvi kao ti nisu bas nekog zgamo ili su u toj fazi hormonizacije i frustracija od iskakajucih aknica. Nedajte se hordasi ima jos guta bodova u igri a svi vam dolaze. Samo borba i sto ja volim rec facom na kopacku za svoj grb. Pozz iz Mostara a posebno za amorovskog heada colectora esprita,sve vas i maksuz za onog štojesrcemvezanobiteljskicovjek je napisao/la:Cestitke igracima Veleza, a titule kupljene parama i namjestanjima nama ne trebaju.
Ponosan sam zbog toga. Za takve trofeje zna se gdje uvijek ima mjesta, pa nek njima
prodaju ako ovi imaju cime platiti.![]()
pa dobro majku mu,sve mogu razumiti,ali da vjecito u svakom pogledu,mi sami sebi kopamo mezar,neide mi u glavu i bog...kakav smo mi to narod..pa makar nebilo ispravno,nebilo po nasoj casti i vjeri...makar u inat dusmanima,ali jok..uvjek bosnjo najjace jedan na drugog udari..
cestitam realu iz obarske na pobjedi,cestitam guzenje vitezu protiv sirokog,a bogami i velezu cistu pobjedu protiv sarajeva..zasluzili jeste,i svaka cast,nece to jos mnogima uspjet...mozda nikom do kraja sezone...
samo se cudim nasem mentalitetu...nemogu se pomiriti sa tim i gotovo