Dakle, ocekivati pobjedu protiv Barce u top formi je nerealno. Za remi bih i guze dao.
Znaci, uplatiti petobu na Barcu. Win - win situacija i pogledat tekmu bez neke vece nervoze.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ima i ona... zasto jednostavno, kad može komplikovanogeoxx je napisao/la:Salim se, yebote na iglama sam citav dan.![]()
Samo je trebalo uzeti Villareal i Bilbao. Samo to. Imali bi 4 boda prednosti i cak i da izgubimo opet bi bili lideri.
Od tezih utakmica imamo Seviilu u gostima, Barca ima Sevillu, Atletico u gostima i Valenciu kuci.
Bio bih siguran da osvajamo titulu nebitno kako zavrsi Classico. Strasno sta smo si dozvolili.

Nećemo tu temu ponovo otvarat. Mislim da su podcijenili Reala. Jest barca u boljoj formi, ali ne mora to ništa značit u el clasicu.Harisharis je napisao/la:Jest kad igras protiv najboljeg tima svih vremenaSPY je napisao/la:Na europskog šampiona kvota 4,5 da fuq ?
Potpuno tacno, forma igra ulogu, al u ovakvim utakmicama ne u tolikoj mjeri da odluci sve, al dobro kladionice imaju parametre po kojim odredjuju kvotu i to je toSPY je napisao/la:Nećemo tu temu ponovo otvarat. Mislim da su podcijenili Reala. Jest barca u boljoj formi, ali ne mora to ništa značit u el clasicu.Harisharis je napisao/la:Jest kad igras protiv najboljeg tima svih vremenaSPY je napisao/la:Na europskog šampiona kvota 4,5 da fuq ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.