Nećemo tu temu ponovo otvarat. Mislim da su podcijenili Reala. Jest barca u boljoj formi, ali ne mora to ništa značit u el clasicu.Harisharis je napisao/la:Jest kad igras protiv najboljeg tima svih vremenaSPY je napisao/la:Na europskog šampiona kvota 4,5 da fuq ?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Kad je jedna utakmica bila, neko je ubacio link i pasvord gdje se mogao gledati sport klub...ne mogu se tacno sjetit koji je forumas al bio bi mu zahvalan kad bi to opet postavio.
Potpuno tacno, forma igra ulogu, al u ovakvim utakmicama ne u tolikoj mjeri da odluci sve, al dobro kladionice imaju parametre po kojim odredjuju kvotu i to je toSPY je napisao/la:Nećemo tu temu ponovo otvarat. Mislim da su podcijenili Reala. Jest barca u boljoj formi, ali ne mora to ništa značit u el clasicu.Harisharis je napisao/la:Jest kad igras protiv najboljeg tima svih vremenaSPY je napisao/la:Na europskog šampiona kvota 4,5 da fuq ?
Nikad nisam bio opušteniji kad je El Classico u pitanju.
Na stranu što je Messi u nenormalnoj formi, ali nisam nimalo impresioniran njihovim dosadašnjim najjačim oružjem - veznim redom - kad su u pitanju derbiji. Čak bih rekao da su Modrić, Kroos i Isco kudikamo kvalitetniji trojac od Rakete, (ovakvog Inieste) i Mascherana, tako da bismo tu trebali tražiti najveću šansu.
Bio bih još sretniji da je tu još jedan u veznom redu u vidu Jamesa, ali šta je tu je.
Bale i CR će vjerujem imati pofino prostora a i upotrebljivih lopti. U odbranu nam se vraća Ramos, veliki plus s obzirom da Varane nikako nije u formi
Na stranu što je Messi u nenormalnoj formi, ali nisam nimalo impresioniran njihovim dosadašnjim najjačim oružjem - veznim redom - kad su u pitanju derbiji. Čak bih rekao da su Modrić, Kroos i Isco kudikamo kvalitetniji trojac od Rakete, (ovakvog Inieste) i Mascherana, tako da bismo tu trebali tražiti najveću šansu.
Bio bih još sretniji da je tu još jedan u veznom redu u vidu Jamesa, ali šta je tu je.
Bale i CR će vjerujem imati pofino prostora a i upotrebljivih lopti. U odbranu nam se vraća Ramos, veliki plus s obzirom da Varane nikako nije u formi
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako bude kakvih linkova nek neko objavi.
Ne mora bit hd bitno je samo da ne steka.
Dzoni je napisao/la:Ako bude kakvih linkova nek neko objavi.
tebra ace player skines odes ovdje http://www.livefootballol.com/sopcast-channel-list.html" onclick="window.open(this.href);return false; nadjes real-barca i u hd gledas tekmu
Skido sam druze taj ace player al u mene je haman kompjuter opsihren.bordobro je napisao/la:Dzoni je napisao/la:Ako bude kakvih linkova nek neko objavi.
tebra ace player skines odes ovdje http://www.livefootballol.com/sopcast-channel-list.html" onclick="window.open(this.href);return false; nadjes real-barca i u hd gledas tekmu
Krene prenos normala i onda ga buffering napadne i nema vise ni teoretske sanse da krene,a i ako krene onda je svakih 5 sekundi buffering.
Net mi je 5 mbps.
Real podcijenjen po kvotama i kladionicama. Da je i Iniesta u formi Rela ne bi imao sanse. Ali u ovom momentu i u ovakvoj formi ne vidim po cemu je vezni red Barce jaci od Reala. Odbrana Reala je dosta kvalitetnija,dok je trenutno jedina prednost Barce napadacki trojac. Dakle neopravdano podcijenjen Real. Derbi je derbi 
- Motokultivator
- Kontakt:

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Ima li neko slucajno youtube link za tekmu? Hvala unaprijed.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
http://connectcast.tv/123456789" onclick="window.open(this.href);return false;
momci , evo vam dobar link za tekmu , zelim vam poraz , pozdrav
momci , evo vam dobar link za tekmu , zelim vam poraz , pozdrav
Bice ovo deranje guzova nazalost
Pero nista nije naucio iz gresaka.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Bogami ja ovdje vidim 442.Sveti je napisao/la:Bravo karlo. Sad bih volio da nas nabiju, yebo mu 433 sestru
e moj ronaldooo umjesto da vodite sad nazalost gubite,forma mu je da places
Benzema bog uvijek bio.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.