Sve to u 90 min. i pri rezultatu 0:2mandraX je napisao/la:Veceras Ramo brat pravi penal i crveni.
Ako igr'o.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Sve to u 90 min. i pri rezultatu 0:2mandraX je napisao/la:Veceras Ramo brat pravi penal i crveni.
Ako igr'o.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ramo se samo nervira kad gubi
 Ramo se samo nervira kad gubi  

koji je neopravdano zauvijek odstranjen sa foruma.Momcino ako ovo citas imas velike pozdrave
  koji je neopravdano zauvijek odstranjen sa foruma.Momcino ako ovo citas imas velike pozdrave  

Aham,nista onda..nac neki loseg kvaliteta da ne prekida i to je to.xaves je napisao/la:Ma to je ona stranica sto je davala neku vrstu free triala sumnjam da ima to vise, streamovi su problem bice prekrcani, licno cu pokusat na sopcastu i acestreamu nije da imam izbora a ako to ne mogne mora se neki flash s uzasnom kvalitetom nema druge
Mislio san da sam jedini... vidim na txt barca vodi a ja ne gledam pa izjeo bi se onda, srecom proradilo je ubrzo... btw ako neko ima kvalitetan stream cijenio bih kad bi ga postavio ovdjemessilla je napisao/la:Nikad neću prežaliti što sam propustio zbog streamova pola onog El Clasica, kad je Jozun našamaran i ispraćen sa petardom. I od tada nikad više peglanja sa streamovima hvala Bogu.

jarane, da ne bude nama po guzovimaxaves je napisao/la:Neko bi veceras mogao biti poderan u klasiku, a to nece biti Barcelona

pri tome ne mislim na tebe licno, vec opcenito.... fakat budalaština....cak i oni magarci iz kladionica stavili kvotu 4,7 na njih
  pri tome ne mislim na tebe licno, vec opcenito.... fakat budalaština....cak i oni magarci iz kladionica stavili kvotu 4,7 na njih   
 Evo ti pa biraj sa Arenappero8 je napisao/la:Hoce li neko link okačiti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.