Sve to u 90 min. i pri rezultatu 0:2mandraX je napisao/la:Veceras Ramo brat pravi penal i crveni.![]()
Ako igr'o.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Sve to u 90 min. i pri rezultatu 0:2mandraX je napisao/la:Veceras Ramo brat pravi penal i crveni.![]()
Ako igr'o.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Aham,nista onda..nac neki loseg kvaliteta da ne prekida i to je to.xaves je napisao/la:Ma to je ona stranica sto je davala neku vrstu free triala sumnjam da ima to vise, streamovi su problem bice prekrcani, licno cu pokusat na sopcastu i acestreamu nije da imam izbora a ako to ne mogne mora se neki flash s uzasnom kvalitetom nema druge
Mislio san da sam jedini... vidim na txt barca vodi a ja ne gledam pa izjeo bi se onda, srecom proradilo je ubrzo... btw ako neko ima kvalitetan stream cijenio bih kad bi ga postavio ovdjemessilla je napisao/la:Nikad neću prežaliti što sam propustio zbog streamova pola onog El Clasica, kad je Jozun našamaran i ispraćen sa petardom. I od tada nikad više peglanja sa streamovima hvala Bogu.
jarane, da ne bude nama po guzovimaxaves je napisao/la:Neko bi veceras mogao biti poderan u klasiku, a to nece biti Barcelona
Evo ti pa biraj sa Arenappero8 je napisao/la:Hoce li neko link okačiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.