Bayern je postao toliko dominantan da kad izgubi odmah spominju namještanje.
Sad se treba vaditi protiv Dortmunda.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Bernat ti najlosiji? Jedini se ako nista trudio i radio. Pogledaj Gotzea, Rafinju, Svinju, Alabu, Neuera... i da ne nabrajam dalje.Omerbavarac je napisao/la:Je.bem ti ove kasne termine, jos pogotovo kada se igra nakon sto glavni konkurent kiksa.
Losa noc, jos kad ti se poklopi povreda najboljeg igraca te primis gol na onakav nacin onda znas da neces puno toga napraviti.
Ne bi me cudilo da je i Hahn pogodio iako je i tu malo falilo.
Sad barem znaju da ne smiju izgubiti od Dortmunda.
Moram samo baciti malu kritiku na mizernog Bernata po meni najlosijeg pojedinca veceras.
Idemo na odmor poslije kojeg cemo vjerovatno imati citavog Riberya te spremnog Lahma i djelimicno Thiaga uz odmornog Xabija te eventualno Robbena ako povreda ne bude ozbiljnije prirode jer ne vjerujem da ce nakon ovoga veceras ici na reprezentativno okupljanje.
Saurman je napisao/la:Zasluženo nas Borrusia išamara na sred AA, mlitava partija komplet ekipe.
Mi smo bez Robbena i Bilala 50% slabiji tim.Ipak ja se ne brinem previše, ova serija pobjeda ih je uljuljala u lažni osjećaj sigurnosti tako da će im ovo prizemljenje dobro doći.PEP je napisao/la:Saurman je napisao/la:Zasluženo nas Borrusia išamara na sred AA, mlitava partija komplet ekipe.
Moliti samo Boga da roberi bude fit inace smo obrali zeleni bostan,pa i protiv "mrtve" borusije iz domuza ,koja ce dati sve od sebe u tom mecu bez obzira na trenutno stanje .
Nije smak svijeta ali me pravo boli kad vidim setanje i nonsalanciju.Astren je napisao/la:Nije sad smak svijeta, ionako se od Gladbacha redovno dobija po šubari u posljednje 4 godine.![]()
Nego šta je sa Robbenom, je li šta ozbiljno u pitanju ?
anelbavarac je napisao/la:U modernom fudbalu logicno je da bek napravi visak, probije stranu i uputi kvalitetan centarsut.
Sta radi limitirani patuljak Rafinha?
Koja je njegova uloga na terenu?, U ofanzivi ne zna kud je krenuo, u defanzivi ga isprobijase k'o Alexis Texas.
Što prije to bolje.Saurman je napisao/la:Kupovina desnog beka na ljeto je glavni zadatak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.