FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2015, 19:29

Zasluženo nas Borrusia išamara na sred AA, mlitava partija komplet ekipe.

Bayern je postao toliko dominantan da kad izgubi odmah spominju namještanje. :mrgreen:

Sad se treba vaditi protiv Dortmunda. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 22 mar 2015, 19:30

Užas, katstrofa svih igrača na terenu :twisted: NETREBA IM PLATU DATI ZA OVU SEDMICU :twisted: . Čak mislim da i Pep nije kriv za ovaj poraz glavni krivicu su naši igrači kako samo NEKRETANJE PO TERENU :puke: pojedini igrači samo čekali da im dođe sama lopta u noge

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 mar 2015, 19:31

Dobro ba ljudi vise :evil: :oops: ,majka mu stara dajte uozbiljite se o kakvom vi opustanju govorine ,Mehoglabas nas je takticki raskovo ko paletu ,kao sto neko rece BM pokazala kako se treba igrati protiv pepove , usrane tiki take :sick: :puke: ,sramota :evil: ,Igraci nemocni samo **** kruzenje oko 16 . :evil: .Guardiola idi u tri krane materine i ovo tvoj sranje od igre. :evil:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 mar 2015, 19:33

Omerbavarac je napisao/la:Je.bem ti ove kasne termine, jos pogotovo kada se igra nakon sto glavni konkurent kiksa. :mrgreen:

Losa noc, jos kad ti se poklopi povreda najboljeg igraca te primis gol na onakav nacin onda znas da neces puno toga napraviti.
Ne bi me cudilo da je i Hahn pogodio iako je i tu malo falilo.

Sad barem znaju da ne smiju izgubiti od Dortmunda. :mrgreen:

Moram samo baciti malu kritiku na mizernog Bernata po meni najlosijeg pojedinca veceras.

Idemo na odmor poslije kojeg cemo vjerovatno imati citavog Riberya te spremnog Lahma i djelimicno Thiaga uz odmornog Xabija te eventualno Robbena ako povreda ne bude ozbiljnije prirode jer ne vjerujem da ce nakon ovoga veceras ici na reprezentativno okupljanje.
Bernat ti najlosiji? Jedini se ako nista trudio i radio. Pogledaj Gotzea, Rafinju, Svinju, Alabu, Neuera... i da ne nabrajam dalje.

Jedini koji su se trudili su Lewa, Bernat, Boateng i Robben i donekle Bastruber iako je vidljiv nedostatak forme za ozbiljno takmicenje kao sto je Bundeska. Da ne bude zabune, zna on dodat, izbit ali kad je trcanje u pitanju a to je nama bitno jer branimo kontre tu je nula i igrac manje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 mar 2015, 19:35

Saurman je napisao/la:Zasluženo nas Borrusia išamara na sred AA, mlitava partija komplet ekipe.

Bayern je postao toliko dominantan da kad izgubi odmah spominju namještanje. :mrgreen:

Moliti samo Boga da roberi bude fit inace smo obrali zeleni bostan,pa i protiv "mrtve" borusije iz domuza ,koja ce dati sve od sebe u tom mecu bez obzira na trenutno stanje .

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 22 mar 2015, 19:37

Nije sad smak svijeta, ionako se od Gladbacha redovno dobija po šubari u posljednje 4 godine. :zviz:

Nego šta je sa Robbenom, je li šta ozbiljno u pitanju ?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2015, 19:40

PEP je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Zasluženo nas Borrusia išamara na sred AA, mlitava partija komplet ekipe.

Moliti samo Boga da roberi bude fit inace smo obrali zeleni bostan,pa i protiv "mrtve" borusije iz domuza ,koja ce dati sve od sebe u tom mecu bez obzira na trenutno stanje .
Mi smo bez Robbena i Bilala 50% slabiji tim.Ipak ja se ne brinem previše, ova serija pobjeda ih je uljuljala u lažni osjećaj sigurnosti tako da će im ovo prizemljenje dobro doći.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 mar 2015, 19:42

U modernom fudbalu logicno je da bek napravi visak, probije stranu i uputi kvalitetan centarsut.
Sta radi limitirani patuljak Rafinha?
Koja je njegova uloga na terenu?, U ofanzivi ne zna kud je krenuo, u defanzivi ga isprobijase k'o Alexis Texas.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 mar 2015, 19:44

Astren je napisao/la:Nije sad smak svijeta, ionako se od Gladbacha redovno dobija po šubari u posljednje 4 godine. :zviz:

Nego šta je sa Robbenom, je li šta ozbiljno u pitanju ?
Nije smak svijeta ali me pravo boli kad vidim setanje i nonsalanciju.

Kad god osjetimo sigurnost u Bundeski ili LP odmah su tu neki eksperimenti od strane Pepa. Danasnja strategija naziva "svinja-alonso-sudaranje-rafinja-dubiske-boateng-seva-70-m-od-gola-pa-dubinska" nije prosla i tesko da moze protiv 10 igraca u 16 metara.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 mar 2015, 19:47

anelbavarac je napisao/la:U modernom fudbalu logicno je da bek napravi visak, probije stranu i uputi kvalitetan centarsut.
Sta radi limitirani patuljak Rafinha?
Koja je njegova uloga na terenu?, U ofanzivi ne zna kud je krenuo, u defanzivi ga isprobijase k'o Alexis Texas.

Da glumi igrati fudbal :urnebes: :mrgreen:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 mar 2015, 19:48

Ponavljam se i ja, kombinacija ili kako vec da kazem taj duo sto se zove Alonso i Schweinsteiger je katastrofalna i smijesna. Hoce li ikad shvatiti da oni zajedno ne mogu igrati, ocigledno je da jedan i drugi trazu isti prostor, igras bez krila jer Robbena nema a oni furaju neke pogresni pasovi kroz sredine jer drugo ne znamo kad nema Roberyija nema.

Thiago nam jedino moze pomoci sto se ovoga tice, malo kreativnosti majku mu. :kafa: :x
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2015, 19:50

Kupovina desnog beka na ljeto je glavni zadatak.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 22 mar 2015, 19:56

Saurman je napisao/la:Kupovina desnog beka na ljeto je glavni zadatak.
Što prije to bolje.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 mar 2015, 20:12

a' sto mi upropasti dan, sutra test u skoli i ja se dan prije iznervirao kao nikad prije...

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 mar 2015, 20:33

Bad news: Arjen #Robben has torn an abdominal muscle and will be out for several weeks.

:x :x :twisted: :twisted: ,grob te **** sveti :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: kuknjava :evil: :evil:

Bayern Munich have confirmed the winger has torn an abdominal muscle and will be absent during a crucial stint of the season

Bayern Munich have confirmed winger Arjen Robben has been ruled out for “several weeks” after tearing an abdominal muscle.

The Netherlands international lasted just 24 minutes of Sunday’s shock 2-0 home defeat by Borussia Monchengladbach before being forced off following a heavy challenge from the visitors’ Tony Jantschke.

The news compounds a miserable fortnight for Robben who only returned to training this week after sustaining a back injury against Shakhtar Donetsk in the Champions League on March 12.

Although beaten on Sunday, retaining the Bundesliga title appears a formality for Pep Guardiola’s side but the possible absence of Robben in the Champions League could have a serious impact on their chances of going deep in the competition.

Next up for Bayern is a quarter-final tie with Porto with the first leg scheduled for April 15 in Portugal.

Robben will also miss the Netherlands’ two fixtures over the next 10 days – the European Championship qualifier at home to Turkey and the glamour friendly with Spain.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 22 mar 2015, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

adi89r
Kontakt:

Post Postao/la adi89r » 22 mar 2015, 20:49

Realnost je da Robbery drze Bayern, koliko god neko tvrdio drugacije ili ne zeli vidjeti ili se pravi lud. Kad nema jednog od njih a posebno Robbena nema prodora po krilu, danas niko nije to mogao uciniti, Bernat lijevo nekad Gotze, desno Muller nemocni, par puta je Rafinha prosao ali na dupli pas pa centarsut ali nema individualca koji ima tehniku i brzinu kao ova dvojica. Kad nista vise ne moze onda duge lopte na Lewandowskog izmedu dvojice stopera koji su dva puta bolji u skok igri, ali ono sto je najgore jesu kontre i kad primimo prvi gol onda je 21 igrac na protivnickoj polovini a to je guzva ogromna.

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 22 mar 2015, 21:08

Ne mozemo mi biti nikad kompletni, nazalost.

Robben ce pauzirati nekoliko sedmica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 22 mar 2015, 21:16

stajeeeeee, sa pola snage smo odigrali kao i svaku u bl buhahaha,neminovnost je da ova ekipa pada, da nas je sustigao lanjski pad ponavljamo se, mentalno padanje, a nemoze Pea da to korigira, odsustvo vaznih igraca, promjena pozicija igracima koji su na svojim pozicijama bili najbolji na svijetu, nista drugo se ne moze ni ocekivati, a ove iz uprave nabijem kad kazu da je ovo napredak, mozda po financijama,al bojim se bez pehara u Evropi.
Pa ljudi ja mislio da sam se zaebo oko Goce al breco taj meda nemre. Sramotno je ovakvo izdanje,ovakav samar u sred Minkena bas u momentu kad treba da smo najsnazniji da djelimo strah svima, da lovimo konstantnost dobrih igara.
PEP nema drugi plan,sva ta njegova ideologija,velka razisljanja i njegovo znanje, nema cojk drugi plan, ko ga hebe samo se vi dodajite njima ce dosaditi tako mi izgleda plan bez Robena i Riberiya,ali i kad su oni tu njihov individualni kvalitet rijesava 70 % tekmi.Samo treba biti realan. Mozda ja promjenim misljenje za 20 tak dana , mozda sve to krene kako treba, al tesko :hmmmmm:
VOLIM BAYERN

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 22 mar 2015, 21:34

Sa danasnjom groznom igram svih igraca i sa povredom naseg najboljeg igraca ove sezone teško cemo do svih trofeja

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 mar 2015, 21:40

Opusteno momciluci, imam +10, tako, da... taman da se ne opustimo kao prosle godine(svi znamo sta je bilo tada :mrgreen: ) steta sam oso se Robben povrijedio, ali sta je tu je, ima Ribery. ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.