Sprčili mater za dvi milje ce i Abu Hamzu za sabljom pustit na tribinuimekorisnicko je napisao/la:eto vam i primjer zašto mogu raditi sve što rade,dok raja raspravlja ko je počeo rat,multietnički savez klepa po ušima sve redom
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
From father to son
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Bola' zadnje 3 utakmice smo dobili 11 tisuca kazne.. Vas navijac uleti u teren i pogodi Dujkovica nekom palicom cime li vec i dobijete smijesnu kaznu za to. Uz ostalo bakljada itd...Cernica je napisao/la:Lilard niste brato kažnjeni. Misliš da dvi pišljive milje maraka rješavaju problem. U svom dvorištu se nayrbem mayke svakome ko ponese tursku zastavu na tekmu ili skandira nacionalisticki. Nisi me skontao. Nek moj Velež odmah izbace u trecu ligu. Znaci na stadionu u pozoristu u školi bilo gdje to se mora iskorjenjivati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Druze a zasto se ne bi pisalo o Slobodi???Mozda nemamo sportskih uspjeha i nemamo navijaca osim u TK,al nije razlog da se ne pise o Slobodi.Htio ti priznat ili ne Sloboda je velikan BiH fudbala pa i bivse drzave.Mislim da ce Sloboda prva u BiH slavit 100 godina postojanja i to trebas postovat a ne omalovazavat jedan klub zato sto nema uspjeha i navijaca kao neki klubovi iz BiH.Kakva god bila i koliko god imala navijaca i simpatizera ona je za nas svetinja,kao sto je tvoj klub za tebe.Ti ga volis zato sto si naslijedio ljubav od svoje familije a ne radi uspjeha,pa tako i mi isto.tepsija je napisao/la:Malo previše pišemo o Slobodi.Mislim da ne zaslužuju tu pažnju.
Inače kad smo već kod tog kluba(nije provokacija)ja ne znam da imaju navijača sem u TK gdje je isto tako mnogo navijača Želje,Sarajeva.Nikad nisam čuo da neko npr. iz Sarajeva,Mostara ili Bihaća navija za Slobodu.Možda ako je neki tuzlak odselio pa je ponio ljubav sa sobom.Ponavljam,nije provokacija,ali znam da npr. Živinice imaju ogroman broj navijača Želje i Sarajeva ponajviše,kao i ostatak TK.
Kod nas u Hercegovini je slično,ali to je nažalost zbog nacio podjeljenosti i nabrijavanja.Prvi Josip Jole Musa je imao strašnih prijetnji i napada zbog toga što je Veležovac,i u grob su ga otjerali ti neljudi.
Ali isto tako Velež ima dosta simpatizera diljem BiH koji nemaju veze sa Hercegovinom i Mostarom....ne samo u BiH.
To je ono što veseli.
Druze,NASU LJUBAV NE KUPUJU TITULE!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Zanimljiv video podrške livadića. Samo podrška Veležu, mogo bi i Nikšić ga pogledati. youtube.com/watch?v=_Ch_ifq8r4k&feature ... page#t=55
A yebote ja o nacionalizmu ti o nekom narkiću koji je uletio na teren. Dobili smo i mi 5000 zar je to smijesna kazna za jednog narkomana i 10-ak baklji?Lillard je napisao/la:Bola' zadnje 3 utakmice smo dobili 11 tisuca kazne.. Vas navijac uleti u teren i pogodi Dujkovica nekom palicom cime li vec i dobijete smijesnu kaznu za to. Uz ostalo bakljada itd...Cernica je napisao/la:Lilard niste brato kažnjeni. Misliš da dvi pišljive milje maraka rješavaju problem. U svom dvorištu se nayrbem mayke svakome ko ponese tursku zastavu na tekmu ili skandira nacionalisticki. Nisi me skontao. Nek moj Velež odmah izbace u trecu ligu. Znaci na stadionu u pozoristu u školi bilo gdje to se mora iskorjenjivati
From father to son
-
zrinjevac365
- Kontakt:
A nije nacionalizam "Yebemo vam mater ustašku"? Svaka čast, kao što ti je kolega Lillard rekao prvo svoje dvorište pogledaj.Cernica je napisao/la:A yebote ja o nacionalizmu ti o nekom narkiću koji je uletio na teren. Dobili smo i mi 5000 zar je to smijesna kazna za jednog narkomana i 10-ak baklji?Lillard je napisao/la:Bola' zadnje 3 utakmice smo dobili 11 tisuca kazne.. Vas navijac uleti u teren i pogodi Dujkovica nekom palicom cime li vec i dobijete smijesnu kaznu za to. Uz ostalo bakljada itd...Cernica je napisao/la:Lilard niste brato kažnjeni. Misliš da dvi pišljive milje maraka rješavaju problem. U svom dvorištu se nayrbem mayke svakome ko ponese tursku zastavu na tekmu ili skandira nacionalisticki. Nisi me skontao. Nek moj Velež odmah izbace u trecu ligu. Znaci na stadionu u pozoristu u školi bilo gdje to se mora iskorjenjivati
Haj se sad vrati i procitaj sta sam napisao o tome i sta mislim. Golemo si zatupljen toliko
From father to son
- pravnik1981
- Kontakt:
sam Dujkovic je izjavio da ga niko nije pogodio nicim a to ti mogu potvrditi i ovi sto su bili na stadionu..i nije palica nego koplje od zastave.Lillard je napisao/la:Bola' zadnje 3 utakmice smo dobili 11 tisuca kazne.. Vas navijac uleti u teren i pogodi Dujkovica nekom palicom cime li vec i dobijete smijesnu kaznu za to. Uz ostalo bakljada itd...Cernica je napisao/la:Lilard niste brato kažnjeni. Misliš da dvi pišljive milje maraka rješavaju problem. U svom dvorištu se nayrbem mayke svakome ko ponese tursku zastavu na tekmu ili skandira nacionalisticki. Nisi me skontao. Nek moj Velež odmah izbace u trecu ligu. Znaci na stadionu u pozoristu u školi bilo gdje to se mora iskorjenjivati
- badblueboylivno
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Dijagnoza: kolektivno ludilo BiH drustva. Ne postoji vakcina. Yebani smo svi za dugo vremena.
Hayley <3
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Čovječe ne možeš nazivati naše navijače nacionalistima kada su tvoji drugovi sa tribine nacionalisti. Ko o čemu, kurvaa o poštenju.Cernica je napisao/la:Haj se sad vrati i procitaj sta sam napisao o tome i sta mislim. Golemo si zatupljen toliko
I mediji su sise velike također, eto znali su pisati kako huligani rade šta hoće, a ne smiju kako Savez nepravedno kažnjava, odnosno ne kažnjava, odnosno ne primjenjuje pravila ili ih izmišlja.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Slažem se s tobom,moram priznati.emirzlaTu je napisao/la:
Druze a zasto se ne bi pisalo o Slobodi???Mozda nemamo sportskih uspjeha i nemamo navijaca osim u TK,al nije razlog da se ne pise o Slobodi.Htio ti priznat ili ne Sloboda je velikan BiH fudbala pa i bivse drzave.Mislim da ce Sloboda prva u BiH slavit 100 godina postojanja i to trebas postovat a ne omalovazavat jedan klub zato sto nema uspjeha i navijaca kao neki klubovi iz BiH.Kakva god bila i koliko god imala navijaca i simpatizera ona je za nas svetinja,kao sto je tvoj klub za tebe.Ti ga volis zato sto si naslijedio ljubav od svoje familije a ne radi uspjeha,pa tako i mi isto.
Druze,NASU LJUBAV NE KUPUJU TITULE!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
plakat cemo mi za Usketom i Salemom Prolicem
.....ovaj sad posteni i sjajni savez sa sve 74 komiteta i komisije j e ba t ce ce sve i jednom klubu nanu naninu...a i nanulu
....a kakve su p i c k e t i n e ovi iz klubova ja bi im zakucao jos duplo jer se p i c k e ne smiju oglasit i stat ovom javasluku vise u kraj nego ko zadnje ckapi sute i placaju jer ne zele da se zamjere onom futavcu Begicu i kompaniji koji je btw vec procesuiran za utaje i jos 100 nekih K U R A C A...kad pogledas face ljudi u savezu j e b i mi sve ako ne lice vise na clanove nekog kolubijskog narko kartela nego na kvazi sportske radnike
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Majku mu jel ikad u ovoj ligi prešlo kolo 30 golova
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- tepsija
- Kontakt:
Šta hoćeš da kažeš,ono,tike tike tačke,niko nije kriv,svi smo isti...aha,kako da ne.zrinjevac365 je napisao/la: Čovječe ne možeš nazivati naše navijače nacionalistima kada su tvoji drugovi sa tribine nacionalisti. Ko o čemu, kurvaa o poštenju.
Vi ste po tome poznati,vama je nacionalizam vodilja.Kod nas ga ima,ali u 90% slučajeva samo kad igramo s vama,jer raznih brtalja dođe.Mi smo apsolutno iskorijenili turke,vi ustaše niste,naprotiv.
Razbiju vam manijaci pub,vi se zalijećete na Bulevar i gađate žene i djecu,izgubi Hrvatska,opet se kao nešto zalijećete a izazivate policiju da vas zaustavi.Vječito se negdje zalijećete.Vaše pjesme nemaju veze sa Mostarom,vaše skandiranje je uglavnom protiv drugog,ne za zrinski,vi ste obična **** od kluba.Instant,produkt.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 23 mar 2015, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Nemoj srat. Kod nas je to iskorjenjeno. Zadnjih godina nema nikako dok vasi to iz dana u dan velicaju. Zadnji put je bilo malo skandiranja od pojedinaca kad smo popusili 0:3 kuci od širokog i od tada nijednom. Za to smo popušili žestoku kaznu. Ako je nacionalizam naš odgovor na vaše "vi ste škutori šta je šta je" onda smo nacionalistizrinjevac365 je napisao/la:Čovječe ne možeš nazivati naše navijače nacionalistima kada su tvoji drugovi sa tribine nacionalisti. Ko o čemu, kurvaa o poštenju.Cernica je napisao/la:Haj se sad vrati i procitaj sta sam napisao o tome i sta mislim. Golemo si zatupljen toliko
From father to son
To apsolutno nije tačno, zna se sa kojih stadiona dolazi nacionalističko navijanje.zrinjevac365 je napisao/la:Čovječe ne možeš nazivati naše navijače nacionalistima kada su tvoji drugovi sa tribine nacionalisti. Ko o čemu, kurvaa o poštenju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nacionalisticko navijanje je generalno zadnjih godina dolazilo sa stadiona Borca, Zrinjskog, Zelje te navijaci Sirokog znaju narucit sa ebaya ponekad koji naci rekvizit pa posjetit stadion 
Sad ce uletit navijac Zelje i pocet s.rat o Slobodi i idemo opet u krug

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tepsija
- Kontakt:
Dovoljno je prošetati gradom jednom neupućrnom prolazniku i sve će mu biti jasno.
Gdje su kukasti krizevi i U sa krstom u sredini,znaš da si na teritoriju ''gdje vojska ultrasa vlada''.
Jednom ću sve to polikati i napraviti album.To su stotine grafita,ne jedan.A za uzvrat tražim samo jedan uvredljiv i sporan tamo gdje RA šara.Vaši grafiti su netaknuti,naši se uništavaju...sve to dovoljno govori o navijačkoj kulturi.Da ne pričam o veličanju rušenja Starog Mosta,simbola Mostara po kojem je i sam grad dobio ime,po Mostarima,ali eto...
Odakle ste vi?
Gdje su kukasti krizevi i U sa krstom u sredini,znaš da si na teritoriju ''gdje vojska ultrasa vlada''.
Jednom ću sve to polikati i napraviti album.To su stotine grafita,ne jedan.A za uzvrat tražim samo jedan uvredljiv i sporan tamo gdje RA šara.Vaši grafiti su netaknuti,naši se uništavaju...sve to dovoljno govori o navijačkoj kulturi.Da ne pričam o veličanju rušenja Starog Mosta,simbola Mostara po kojem je i sam grad dobio ime,po Mostarima,ali eto...
Odakle ste vi?
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 23 mar 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.