0:58 na videu
ma to su djeca cvjeca ..i onda on dodje ovdje i optuziva navijace zrinje da su nacionalisti,hahaha koji ste vi likovi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
To nije nacionalisticko skandiranje. To je samo gromoglasno yebavanje majke nacionalistimazrinjevac365 je napisao/la:"Yebemo vam mater ustašku" je pjesma koja se pjevala prije tjedan dana ako ste vi to iskorijenili tokom ovog tjedna svaka čast al nevjerujem. Kažete kod nas je vođa nacionalist, a kako to kod vas ide navijanje jel i u vas vođa povede pjesmu. Ne pričajte gluposti ako ste bili na utakmici(ili obe) čuli ste pjesmu ili je možda niste htjeli čuti, valjda video ne laže.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima ih što su to već proslavili ili bar trebaliemirzlaTu je napisao/la: Druze a zasto se ne bi pisalo o Slobodi???Mozda nemamo sportskih uspjeha i nemamo navijaca osim u TK,al nije razlog da se ne pise o Slobodi.Htio ti priznat ili ne Sloboda je velikan BiH fudbala pa i bivse drzave.Mislim da ce Sloboda prva u BiH slavit 100 godina postojanja i to trebas postovat a ne omalovazavat jedan klub zato sto nema uspjeha i navijaca kao neki klubovi iz BiH.Kakva god bila i koliko god imala navijaca i simpatizera ona je za nas svetinja,kao sto je tvoj klub za tebe.Ti ga volis zato sto si naslijedio ljubav od svoje familije a ne radi uspjeha,pa tako i mi isto.
Druze,NASU LJUBAV NE KUPUJU TITULE!!!
Zrinjski je multietnički klub u kojemu igraju Srbi,Hrvati,Bošnjaci i jedan Slovenac. I na tribini ima i Srba i Bošnjaka.orbit je napisao/la:vrhunac paradoksa je kad ti navijač zrinjskog ili šb priča o nacionalizmu ..![]()
Ponos brato. A kazna je tebi jer navijaš za vještacki klub iz epruvete bez istorije tradicije i legendi. 20 godina hškljmnzrinskyzrinjevac365 je napisao/la:Hahahahahahaha ili si glup ili se praviš i nema smisla se raspravljati sa tobom. Dovoljna kazna ti je što navijaš za Velež. Bajramski kup je vas!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
O jbt dannnnn yebeniiiCernica je napisao/la:Ponos brato. A kazna je tebi jer navijaš za vještacki klub iz epruvete bez istorije tradicije i legendi. 20 godina hškljmnzrinskyzrinjevac365 je napisao/la:Hahahahahahaha ili si glup ili se praviš i nema smisla se raspravljati sa tobom. Dovoljna kazna ti je što navijaš za Velež. Bajramski kup je vas!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
kao što sam jednom napisao idite bola stavite bubuljicu kao grb kluba
![]()
![]()
Evala multietniĆarzrinjevac365 je napisao/la:Zrinjski je multietnički klub u kojemu igraju Srbi,Hrvati,Bošnjaci i jedan Slovenac. I na tribini ima i Srba i Bošnjaka.orbit je napisao/la:vrhunac paradoksa je kad ti navijač zrinjskog ili šb priča o nacionalizmu ..![]()
tuzlak1987 je napisao/la:Ma kako multietnicki. Jedini multietnicki klubovi u drzavi u pravom smislu su Sloboda i Celik pa i Zvjezda. Ostali su svi na svoj nacin okrenuti na jednu stranu navijacki, politicki, filofozijom, navijanjem cisto jer si takve i takve vjere.
Petarda nije na glavu trenera,prekid je bio cisto da se vidi sta je sa njim i utrcavanja nije bilo,dvojica su ispred preskocili ogradu ali su odmah vraceni..ne izmisljajPapalukas je napisao/la:Meni je smijesna kazna Sarajevu u utakmici za Zvijezdom,petarda na glavu trenera,prekid utakmice,utrcavanje na teren...........
Pa vi sa onim Veležom dijelite samo ime i ništa drugo. Koliko se ti god trudio od prijeratnog Mostarkog velikana nije ostalo ništa. To je bio klub svih građana Mostara, a za ovaj klub navija šačica komunjara. Pazite se naredne sezone vjerovatno ispada 6 ekipa, a Nikšić neće više biti premije pa malo će vam biti teže bez državne pomoći.Cernica je napisao/la:Ponos brato. A kazna je tebi jer navijaš za vještacki klub iz epruvete bez istorije tradicije i legendi. 20 godina hškljmnzrinskyzrinjevac365 je napisao/la:Hahahahahahaha ili si glup ili se praviš i nema smisla se raspravljati sa tobom. Dovoljna kazna ti je što navijaš za Velež. Bajramski kup je vas!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
kao što sam jednom napisao idite bola stavite bubuljicu kao grb kluba
![]()
![]()
koji su to klubovi :?ako mislis na slaviju i zrinjski ne trebas ni odgovaratimekorisnicko je napisao/la:Ima ih što su to već proslavili ili bar trebaliemirzlaTu je napisao/la: Druze a zasto se ne bi pisalo o Slobodi???Mozda nemamo sportskih uspjeha i nemamo navijaca osim u TK,al nije razlog da se ne pise o Slobodi.Htio ti priznat ili ne Sloboda je velikan BiH fudbala pa i bivse drzave.Mislim da ce Sloboda prva u BiH slavit 100 godina postojanja i to trebas postovat a ne omalovazavat jedan klub zato sto nema uspjeha i navijaca kao neki klubovi iz BiH.Kakva god bila i koliko god imala navijaca i simpatizera ona je za nas svetinja,kao sto je tvoj klub za tebe.Ti ga volis zato sto si naslijedio ljubav od svoje familije a ne radi uspjeha,pa tako i mi isto.
Druze,NASU LJUBAV NE KUPUJU TITULE!!!
Coraco je napisao/la:Aj uredu Zrinjski kao klub multikulti, al među Ultrasima Srbi i Bošnjaci![]()
opet moguće je, ako su momci slijepi i gluhonijemi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.