Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

imekorisnicko
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la imekorisnicko » 23 mar 2015, 22:51

staragarda je napisao/la:
imekorisnicko je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la: Druze a zasto se ne bi pisalo o Slobodi???Mozda nemamo sportskih uspjeha i nemamo navijaca osim u TK,al nije razlog da se ne pise o Slobodi.Htio ti priznat ili ne Sloboda je velikan BiH fudbala pa i bivse drzave.Mislim da ce Sloboda prva u BiH slavit 100 godina postojanja i to trebas postovat a ne omalovazavat jedan klub zato sto nema uspjeha i navijaca kao neki klubovi iz BiH.Kakva god bila i koliko god imala navijaca i simpatizera ona je za nas svetinja,kao sto je tvoj klub za tebe.Ti ga volis zato sto si naslijedio ljubav od svoje familije a ne radi uspjeha,pa tako i mi isto.

Druze,NASU LJUBAV NE KUPUJU TITULE!!!
Ima ih što su to već proslavili ili bar trebali
koji su to klubovi :?ako mislis na slaviju i zrinjski ne trebas ni odgovarat :roll: ....prica se o kontinuiranom postojanju necega sto ima veze sa gradom i fudbalom...
ma ne ulazim u to,samo kažem da ima al svejedno još par klubova je osnovano kad i Sloboda od čeg je Jedinstvo najzvučnije.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 mar 2015, 22:52

Vidim fasisticko navijanje u Vitezu je proslo bez kazne. Mediji sute, ni rijeci da napisu o tome. Zivjelo novinarstvo.
1946

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tepsija » 23 mar 2015, 22:52

zrinjevac365 je napisao/la: Pa vi sa onim Veležom dijelite samo ime i ništa drugo. Koliko se ti god trudio od prijeratnog Mostarkog velikana nije ostalo ništa. To je bio klub svih građana Mostara, a za ovaj klub navija šačica komunjara. Pazite se naredne sezone vjerovatno ispada 6 ekipa, a Nikšić neće više biti premije pa malo će vam biti teže bez državne pomoći.
Idi bola na bljesak,tamo ti je i drug acović,pa tipkajte.
Ponavljate se kao papagaji,Mate Bulić vam pjeva na poluvremenu seljačine.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 mar 2015, 22:54

Pa nama zbog ovog zamalo utakmicu ne prekidose, a ne sjecam se koliku smo i kaznu platili ili je sve ostalo na opomeni!?
Ali ovo je uvreda, a nije **** ustase, gazi balije, herceg bosna, grande Serbia, i sl...

[youtube][/youtube]
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Cernica
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Cernica » 23 mar 2015, 22:54

zrinjevac365 je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
zrinjevac365 je napisao/la:Hahahahahahaha ili si glup ili se praviš i nema smisla se raspravljati sa tobom. Dovoljna kazna ti je što navijaš za Velež. Bajramski kup je vas!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ponos brato. A kazna je tebi jer navijaš za vještacki klub iz epruvete bez istorije tradicije i legendi. 20 godina hškljmnzrinsky :urnebes: :urnebes: kao što sam jednom napisao idite bola stavite bubuljicu kao grb kluba :urnebes: :urnebes: :rol:
Pa vi sa onim Veležom dijelite samo ime i ništa drugo. Koliko se ti god trudio od prijeratnog Mostarkog velikana nije ostalo ništa. To je bio klub svih građana Mostara, a za ovaj klub navija šačica komunjara. Pazite se naredne sezone vjerovatno ispada 6 ekipa, a Nikšić neće više biti premije pa malo će vam biti teže bez državne pomoći.
[youtube][/youtube]
Matane evo ti od prije 2 mjeseca pa pogledaj. Vaha Mara i Baka. Nije to taj Velež :urnebes: :urnebes: dobro se zagledaj u Vahine suze možda taj mozak u toj pači proradi na 2 sekunde. Haj ti brato navijaj za tu smijuriju od cijih sam legendi i ja stariji :urnebes: :rol: :wave:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 mar 2015, 23:12

@cernica burazeru mora Covic dati potvrdu da je to taj Velez i na kraju pecat,ako nemas taj papir nisi velezovac :lol: :lol:

tako su NJIHA naucili
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 23 mar 2015, 23:15

rodjenisa je napisao/la:@cernica burazeru mora Covic dati potvrdu da je to taj Velez i na kraju pecat,ako nemas taj papir nisi velezovac :lol: :lol:

tako su NJIHA naucili
:urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 mar 2015, 23:26

rodjenisa je napisao/la:@cernica burazeru mora Covic dati potvrdu da je to taj Velez i na kraju pecat,ako nemas taj papir nisi velezovac :lol: :lol:

tako su NJIHA naucili
:urnebes: :urnebes:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 23 mar 2015, 23:32

tepsija je napisao/la:Dovoljno je prošetati gradom jednom neupućrnom prolazniku i sve će mu biti jasno.
Gdje su kukasti krizevi i U sa krstom u sredini,znaš da si na teritoriju ''gdje vojska ultrasa vlada''.
Jednom ću sve to polikati i napraviti album.To su stotine grafita,ne jedan.A za uzvrat tražim samo jedan uvredljiv i sporan tamo gdje RA šara.Vaši grafiti su netaknuti,naši se uništavaju...sve to dovoljno govori o navijačkoj kulturi.Da ne pričam o veličanju rušenja Starog Mosta,simbola Mostara po kojem je i sam grad dobio ime,po Mostarima,ali eto...
Odakle ste vi?
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Daj bola o čemu pričaš, svaki redom grafit Ultrasa koji se nalazi u neposrednoj blizini ceste je bio po nekoliko puta pošaran...Krenuvši od BP, Raštana, Orlaca, Bakijine Luke...da ne nabrajam dalje a čak je pošaran i onaj sa 2 preminula navijača Zrinjskog na vrhu Avenije, što je sramota za svakog čovjeka koji se smatra nekim navijačem, toliko o tome...

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 23 mar 2015, 23:37

MortemHz je napisao/la:
Glodar je napisao/la:Oca mi smak svijeta u najavi, slanci, pardon fukare porede, stavljaju u istu rečenicu Željezničar i Slobodu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Suze mi frcaju od smijeha, zagrcno sam se :mrgreen:

Za onog glupana pitara, 7:3 je u titulama, jer Sarajevo te godine nije odigralo play off. Jusuf Pušina, SDA i pitarski pulen im je dodijelio nepostojeću titulu, jer ako su pitari osvojili titulu onda su i Hrvati ( mislim da je bilo Posušje u pitanju ) također bili šampioni, a niko nije izašao u Europu. Toliko o titulama, mazlumi :mrgreen:
Seljacino, sa svojom porodicom pricaj tako sa mnom neces,7:4 je u titulama bolesna neznalico a 5:5 u kupovima,ja se zbog focaka nerviram :facepalm:
Pardon, no liferu :mrgreen:

Ukupno postova:1541 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.04% od svih postova / 22.01 posta/ova dnevno) :shock:

No liferu, ako pišeš 22 posta dnevno, ti si na forumu cirka 8-10 sati = no život, no ništa :wave:

Paša moj lijepi, nemaš ti života nikakvog, evo glave ako ideš i na domaće utakmice sarajeva. Ne znam što se uopšte raspravljam s tobom. Prijedlog, plati neku kuravu ako nijedna treba ne padne priču kako ti je forum glavna zanimacija u životu, istresi se, biće ti lakše :mrgreen:

Abilu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 mar 2015, 23:41

:rol:

Uvijek veselo na temi kad su tu Mostarci. :urnebes:
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 23 mar 2015, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 mar 2015, 23:49

:tralala: :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 mar 2015, 23:54

Evo jesam rek'o :clap: :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 mar 2015, 23:56

tuzlak1987 je napisao/la:Ma kako multietnicki. Jedini multietnicki klubovi u drzavi u pravom smislu su Sloboda i Celik pa i Zvjezda. Ostali su svi na svoj nacin okrenuti na jednu stranu navijacki, politicki, filofozijom, navijanjem cisto jer si takve i takve vjere.
Multietnički klubovi nisu ništa bolji od monoetničkih.

Neetnički klubovi su jedino ispravno rješenje, klupski sport ne može da trpi etnos kao iole relevantnu kategoriju.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 24 mar 2015, 00:11

DukeOfWellington je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma kako multietnicki. Jedini multietnicki klubovi u drzavi u pravom smislu su Sloboda i Celik pa i Zvjezda. Ostali su svi na svoj nacin okrenuti na jednu stranu navijacki, politicki, filofozijom, navijanjem cisto jer si takve i takve vjere.
Multietnički klubovi nisu ništa bolji od monoetničkih.

Neetnički klubovi su jedino ispravno rješenje, klupski sport ne može da trpi etnos kao iole relevantnu kategoriju.
Zašto? Ja nikad ne bi bio navijač takvog kluba al mi je athletic bilbao šarmantan klub zbog svoje politike

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 mar 2015, 00:12

imekorisnicko je napisao/la: Zašto? Ja nikad ne bi bio navijač takvog kluba al mi je athletic bilbao šarmantan klub zbog svoje politike
Athletic Bilbao ne provodi etnopolitiku već regionalnu politiku. Dakle bitno je da je fudbaler rođen u Baskiji, ne nužno da je etnički Baskijac.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 24 mar 2015, 00:18

DukeOfWellington je napisao/la:
imekorisnicko je napisao/la:
Zašto? Ja nikad ne bi bio navijač takvog kluba al mi je athletic bilbao šarmantan klub zbog svoje politike
Athletic Bilbao ne provodi etnopolitiku već regionalnu politiku. Dakle bitno je da je fudbaler rođen u Baskiji, ne nužno da je etnički Baskijac.
Onda sam ja neupućen :D ali generalno mi je zanimljivije kad klub ima bilo kakvu ideju,predstavlja neki mentalitet ili nešto slično pa makar bio i etnički nego da bude samo kompanija u kojoj igraju i za koju navijaju ljudi koji nemaju nikakvu poveznicu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 mar 2015, 00:19

I Sloboda bi provodila takvu politiku ali se igraci mladi iz regije ne mogu ovdje zadrzati nikako zbog finansija.

Slicnost Zrinjskog i Atletica je nikakva. Ovi jedni su sljedbenici u proslosti fasisticke ideje, Atletic je ekipa iz kraja koji je proganjan od strane fasista. Znaci sarm Atletica i postoji zbog toga sto su ventil u proslosti kao i Barcelona preko kojeg se moglo boriti protiv toga.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 mar 2015, 00:21

Slažem se u smislu profilisanja neke originalnosti za klub ali etničko profilisanje jednostavno ne može da opstane u vrhunskom sportu. Rasno takođe.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 24 mar 2015, 00:24

tuzlak1987 je napisao/la:I Sloboda bi provodila takvu politiku ali se igraci mladi iz regije ne mogu ovdje zadrzati nikako zbog finansija.

Slicnost Zrinjskog i Atletica je nikakva. Ovi jedni su sljedbenici u proslosti fasisticke ideje, Atletic je ekipa iz kraja koji je proganjan od strane fasista. Znaci sarm Atletica i postoji zbog toga sto su ventil u proslosti kao i Barcelona preko kojeg se moglo boriti protiv toga.
Nisam upoređivao Zrinjski i Athelic uopšte

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.