ma ne ulazim u to,samo kažem da ima al svejedno još par klubova je osnovano kad i Sloboda od čeg je Jedinstvo najzvučnije.staragarda je napisao/la:koji su to klubovi :?ako mislis na slaviju i zrinjski ne trebas ni odgovaratimekorisnicko je napisao/la:Ima ih što su to već proslavili ili bar trebaliemirzlaTu je napisao/la: Druze a zasto se ne bi pisalo o Slobodi???Mozda nemamo sportskih uspjeha i nemamo navijaca osim u TK,al nije razlog da se ne pise o Slobodi.Htio ti priznat ili ne Sloboda je velikan BiH fudbala pa i bivse drzave.Mislim da ce Sloboda prva u BiH slavit 100 godina postojanja i to trebas postovat a ne omalovazavat jedan klub zato sto nema uspjeha i navijaca kao neki klubovi iz BiH.Kakva god bila i koliko god imala navijaca i simpatizera ona je za nas svetinja,kao sto je tvoj klub za tebe.Ti ga volis zato sto si naslijedio ljubav od svoje familije a ne radi uspjeha,pa tako i mi isto.
Druze,NASU LJUBAV NE KUPUJU TITULE!!!....prica se o kontinuiranom postojanju necega sto ima veze sa gradom i fudbalom...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vidim fasisticko navijanje u Vitezu je proslo bez kazne. Mediji sute, ni rijeci da napisu o tome. Zivjelo novinarstvo.
1946
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Idi bola na bljesak,tamo ti je i drug acović,pa tipkajte.zrinjevac365 je napisao/la: Pa vi sa onim Veležom dijelite samo ime i ništa drugo. Koliko se ti god trudio od prijeratnog Mostarkog velikana nije ostalo ništa. To je bio klub svih građana Mostara, a za ovaj klub navija šačica komunjara. Pazite se naredne sezone vjerovatno ispada 6 ekipa, a Nikšić neće više biti premije pa malo će vam biti teže bez državne pomoći.
Ponavljate se kao papagaji,Mate Bulić vam pjeva na poluvremenu seljačine.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Pa nama zbog ovog zamalo utakmicu ne prekidose, a ne sjecam se koliku smo i kaznu platili ili je sve ostalo na opomeni!?
Ali ovo je uvreda, a nije **** ustase, gazi balije, herceg bosna, grande Serbia, i sl...
[youtube][/youtube]
Ali ovo je uvreda, a nije **** ustase, gazi balije, herceg bosna, grande Serbia, i sl...
[youtube][/youtube]
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
zrinjevac365 je napisao/la:Pa vi sa onim Veležom dijelite samo ime i ništa drugo. Koliko se ti god trudio od prijeratnog Mostarkog velikana nije ostalo ništa. To je bio klub svih građana Mostara, a za ovaj klub navija šačica komunjara. Pazite se naredne sezone vjerovatno ispada 6 ekipa, a Nikšić neće više biti premije pa malo će vam biti teže bez državne pomoći.Cernica je napisao/la:Ponos brato. A kazna je tebi jer navijaš za vještacki klub iz epruvete bez istorije tradicije i legendi. 20 godina hškljmnzrinskyzrinjevac365 je napisao/la:Hahahahahahaha ili si glup ili se praviš i nema smisla se raspravljati sa tobom. Dovoljna kazna ti je što navijaš za Velež. Bajramski kup je vas!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
kao što sam jednom napisao idite bola stavite bubuljicu kao grb kluba
![]()
![]()
From father to son
@cernica burazeru mora Covic dati potvrdu da je to taj Velez i na kraju pecat,ako nemas taj papir nisi velezovac

tako su NJIHA naucili
tako su NJIHA naucili
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
rodjenisa je napisao/la:@cernica burazeru mora Covic dati potvrdu da je to taj Velez i na kraju pecat,ako nemas taj papir nisi velezovac![]()
tako su NJIHA naucili
From father to son
rodjenisa je napisao/la:@cernica burazeru mora Covic dati potvrdu da je to taj Velez i na kraju pecat,ako nemas taj papir nisi velezovac![]()
tako su NJIHA naucili
tepsija je napisao/la:Dovoljno je prošetati gradom jednom neupućrnom prolazniku i sve će mu biti jasno.
Gdje su kukasti krizevi i U sa krstom u sredini,znaš da si na teritoriju ''gdje vojska ultrasa vlada''.
Jednom ću sve to polikati i napraviti album.To su stotine grafita,ne jedan.A za uzvrat tražim samo jedan uvredljiv i sporan tamo gdje RA šara.Vaši grafiti su netaknuti,naši se uništavaju...sve to dovoljno govori o navijačkoj kulturi.Da ne pričam o veličanju rušenja Starog Mosta,simbola Mostara po kojem je i sam grad dobio ime,po Mostarima,ali eto...
Odakle ste vi?
Daj bola o čemu pričaš, svaki redom grafit Ultrasa koji se nalazi u neposrednoj blizini ceste je bio po nekoliko puta pošaran...Krenuvši od BP, Raštana, Orlaca, Bakijine Luke...da ne nabrajam dalje a čak je pošaran i onaj sa 2 preminula navijača Zrinjskog na vrhu Avenije, što je sramota za svakog čovjeka koji se smatra nekim navijačem, toliko o tome...
Pardon, no liferuMortemHz je napisao/la:Seljacino, sa svojom porodicom pricaj tako sa mnom neces,7:4 je u titulama bolesna neznalico a 5:5 u kupovima,ja se zbog focaka nerviramGlodar je napisao/la:Oca mi smak svijeta u najavi, slanci, pardon fukare porede, stavljaju u istu rečenicu Željezničar i Slobodu![]()
![]()
![]()
![]()
Suze mi frcaju od smijeha, zagrcno sam se
![]()
Za onog glupana pitara, 7:3 je u titulama, jer Sarajevo te godine nije odigralo play off. Jusuf Pušina, SDA i pitarski pulen im je dodijelio nepostojeću titulu, jer ako su pitari osvojili titulu onda su i Hrvati ( mislim da je bilo Posušje u pitanju ) također bili šampioni, a niko nije izašao u Europu. Toliko o titulama, mazlumi
Ukupno postova:1541 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.04% od svih postova / 22.01 posta/ova dnevno)
No liferu, ako pišeš 22 posta dnevno, ti si na forumu cirka 8-10 sati = no život, no ništa
Paša moj lijepi, nemaš ti života nikakvog, evo glave ako ideš i na domaće utakmice sarajeva. Ne znam što se uopšte raspravljam s tobom. Prijedlog, plati neku kuravu ako nijedna treba ne padne priču kako ti je forum glavna zanimacija u životu, istresi se, biće ti lakše
Abilu
- badblueboylivno
- Kontakt:
Uvijek veselo na temi kad su tu Mostarci.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 23 mar 2015, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Multietnički klubovi nisu ništa bolji od monoetničkih.tuzlak1987 je napisao/la:Ma kako multietnicki. Jedini multietnicki klubovi u drzavi u pravom smislu su Sloboda i Celik pa i Zvjezda. Ostali su svi na svoj nacin okrenuti na jednu stranu navijacki, politicki, filofozijom, navijanjem cisto jer si takve i takve vjere.
Neetnički klubovi su jedino ispravno rješenje, klupski sport ne može da trpi etnos kao iole relevantnu kategoriju.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Zašto? Ja nikad ne bi bio navijač takvog kluba al mi je athletic bilbao šarmantan klub zbog svoje politikeDukeOfWellington je napisao/la:Multietnički klubovi nisu ništa bolji od monoetničkih.tuzlak1987 je napisao/la:Ma kako multietnicki. Jedini multietnicki klubovi u drzavi u pravom smislu su Sloboda i Celik pa i Zvjezda. Ostali su svi na svoj nacin okrenuti na jednu stranu navijacki, politicki, filofozijom, navijanjem cisto jer si takve i takve vjere.
Neetnički klubovi su jedino ispravno rješenje, klupski sport ne može da trpi etnos kao iole relevantnu kategoriju.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Athletic Bilbao ne provodi etnopolitiku već regionalnu politiku. Dakle bitno je da je fudbaler rođen u Baskiji, ne nužno da je etnički Baskijac.imekorisnicko je napisao/la: Zašto? Ja nikad ne bi bio navijač takvog kluba al mi je athletic bilbao šarmantan klub zbog svoje politike
- imekorisnicko
- Kontakt:
Onda sam ja neupućenDukeOfWellington je napisao/la:Athletic Bilbao ne provodi etnopolitiku već regionalnu politiku. Dakle bitno je da je fudbaler rođen u Baskiji, ne nužno da je etnički Baskijac.imekorisnicko je napisao/la:
Zašto? Ja nikad ne bi bio navijač takvog kluba al mi je athletic bilbao šarmantan klub zbog svoje politike
- tuzlak1987
- Kontakt:
I Sloboda bi provodila takvu politiku ali se igraci mladi iz regije ne mogu ovdje zadrzati nikako zbog finansija.
Slicnost Zrinjskog i Atletica je nikakva. Ovi jedni su sljedbenici u proslosti fasisticke ideje, Atletic je ekipa iz kraja koji je proganjan od strane fasista. Znaci sarm Atletica i postoji zbog toga sto su ventil u proslosti kao i Barcelona preko kojeg se moglo boriti protiv toga.
Slicnost Zrinjskog i Atletica je nikakva. Ovi jedni su sljedbenici u proslosti fasisticke ideje, Atletic je ekipa iz kraja koji je proganjan od strane fasista. Znaci sarm Atletica i postoji zbog toga sto su ventil u proslosti kao i Barcelona preko kojeg se moglo boriti protiv toga.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Slažem se u smislu profilisanja neke originalnosti za klub ali etničko profilisanje jednostavno ne može da opstane u vrhunskom sportu. Rasno takođe.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nisam upoređivao Zrinjski i Athelic uopštetuzlak1987 je napisao/la:I Sloboda bi provodila takvu politiku ali se igraci mladi iz regije ne mogu ovdje zadrzati nikako zbog finansija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.