Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

BaDa12
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la BaDa12 » 28 mar 2015, 10:41

Vidjela sam sličnu fotografiju, gdje se ponosi sa cijelom potpisanom majicom. Baš je čovjek ljudina! Mogu zamisliti kako su se djeca osjećala. :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

canjeg
Kontakt:

Post Postao/la canjeg » 29 mar 2015, 06:02

STATS MIN FG% REB AST BLK STL PF PTS
This Game 18 1.000 1 0 0 1 3 10

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 mar 2015, 06:37

Kako igra RUMENI ovih dana nesto ga ne pratim previse. Svaki pad u igri se moze naravno objasniti sto ga Harun ometa :crazy: . Pet minuta slave i onda ces vidjet karakter pravi. Sto ne znaci da nece mozda za godinu dana dvije postati zreo covjek i dici mentalni sklop na malo veci nivo. Sto je vjerovatno neophodno da bi mogao razultairati i iskoristiti kosarkaski talenat koji zaista posjeduje.

BTW. Gledam ovaj koledz basket finalnih 16 ekipa itd ... koji momci koji talenti koji su to nivoi ne moze covjek da vjeruje sta djeca rade. Zanimljivije tekme od NBA.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 mar 2015, 12:46

kimbo je napisao/la:Kako igra RUMENI ovih dana nesto ga ne pratim previse. Svaki pad u igri se moze naravno objasniti sto ga Harun ometa :crazy: . Pet minuta slave i onda ces vidjet karakter pravi. Sto ne znaci da nece mozda za godinu dana dvije postati zreo covjek i dici mentalni sklop na malo veci nivo. Sto je vjerovatno neophodno da bi mogao razultairati i iskoristiti kosarkaski talenat koji zaista posjeduje.

BTW. Gledam ovaj koledz basket finalnih 16 ekipa itd ... koji momci koji talenti koji su to nivoi ne moze covjek da vjeruje sta djeca rade. Zanimljivije tekme od NBA.
Osim sto dokazano kurca ne znas o igri, cini se da si i daltonist. Cuj "rumeni" :lol: Sta sve nesretnici nece potegnut iz svog jala..lik blijed ko krpa, sto se vidi i iz ove fotke gore.
tako je to kad radis ko cuvar trecu smjenu, a pred ovim momkom su desetine miliona.... nesto kao prica o Dzeki i njegovim hejterima.

5-5 sut sinoc.

pa ti konjino forsiraj Hiksona.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 01 apr 2015, 21:59

Kakve su prognoze za utakmicu sa Utah-om.Hocel Juka startat ili barem imati pristojnu minutazu da ne cekam do 3 pa da gledam ublehu Hicksona i Farida na 5.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 02 apr 2015, 02:56

Dojava, večeras 20 p. :mrgreen:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 02 apr 2015, 03:00

vedator je napisao/la:Dojava, večeras 20 p. :mrgreen:
Valjalo bih da i tvoji klipovi potraju duže sve nešto pola minute, minutu nema ko sa Mirzom po 3-4 minute ili 6-7 protiv Dallasa :roll: :plac:

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 02 apr 2015, 03:04

Janez je napisao/la:
Valjalo bih da i tvoji klipovi potraju duže sve nešto pola minute, minutu nema ko sa Mirzom po 3-4 minute ili 6-7 protiv Dallasa :roll: :plac:
Eh to je kad se natrpa po 16+ poena. :mrgreen:

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 02 apr 2015, 03:11

Janez je napisao/la:
Vedator je bio brat dok se nije prodao.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 02 apr 2015, 03:17

Hombre je napisao/la:
Janez je napisao/la:
Vedator je bio brat dok se nije prodao.
Dok je sve džabale - brat si, naš mentalitet ofirni.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 02 apr 2015, 03:29

Sta je ovo Lauvergne prije Juke ulazi. :crazy: :crazy:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 02 apr 2015, 03:30

Neke zamisli trenera do kraja sezone, ne znamo mi ništa ni kako. :mrgreen:

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 02 apr 2015, 03:48

guillermo je napisao/la:Sta je ovo Lauvergne prije Juke ulazi. :crazy: :crazy:
Pritego ga je Hunt, nema slobode ko kod Shawa.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 02 apr 2015, 03:48

Smjesan ovaj debeli na klupi Denvera.Juka lopte dobio nije,dok Lauvergne puca trice, ni u Partizanu nije pogadjao eto sad ce.Toliko od mene za veceras.

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 02 apr 2015, 03:56

vedator je napisao/la: Dok je sve džabale - brat si, naš mentalitet ofirni.
Brate moj, kad mogu DownToBuck, Piotr i do skora Dawk Ins, ljudi koji imaju po nekoliko stotina hiljada pregleda više od tebe, mogao si i ti. Iako sam ti vjerovatno bio jedan od prvih subskrajbera, na onom ruskom smeću sam pogledao jedan video i to je to.
Dok se ne vratiš na YT :salut:
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 02 apr 2015, 03:56

zaista losa situacija, ne radi se vise o povredi nego ovaj trener forsira sut za tricu i puno trcanja, dok je centar tu tek reda radi
juka je trenutno cetvrti centar ...UZAS!... mozemo samo navijat za poraze nuggetsa jer se onaj bumbar nada da moze ostati ako redao pobjede kao do sada
steta pa shaw ode,za juku je bio najbolji...i minute i spustanje lopte na njega

evo serije jazza kako juka izadje :thumbup:

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 02 apr 2015, 04:23

Hombre je napisao/la:
vedator je napisao/la: Dok je sve džabale - brat si, naš mentalitet ofirni.
Brate moj, kad mogu DownToBuck, Piotr i do skora Dawk Ins, ljudi koji imaju po nekoliko stotina hiljada pregleda više od tebe, mogao si i ti. Iako sam ti vjerovatno bio jedan od prvih subskrajbera, na onom ruskom smeću sam pogledao jedan video i to je to.
Dok se ne vratiš na YT :salut:
Slobodno i takvi mi "subskrajberi" nikada nisu ni značili ništa, čak sam ih i pobanovao kad su mi tako krenuli pametovati i "bratiti po interesu" na yt, tipa "brat si dok mi valjaš, a kad treba pogurat brata onda te ne znam", tako da me ne trebaš čekati jer je takvima već :salut: na mom yt kanalu (čak i da se vratim u svakom trenu bi opet aktiviro subse). Rekoh lako je uz kaficu ili nakon meča uživat dok se radi čitavu noć da se izbaci klip ekskluzivno i opširno, te se onda još nešto žaliti (dok su downtobuck i ostali u Americi i njihovoj timezoni puno im lakše, te izbacuju klipove svih utakmica NBA i još imaju leaguepass), prava logika.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la JoseMourinho » 02 apr 2015, 04:45

Zar nisi mnogo zaradit na yt? Jesil pokušao sa onim reklamama na videu tj. Ono budu prije nego što video krene?

vedator
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la vedator » 02 apr 2015, 04:48

JoseMourinho je napisao/la:Zar nisi mnogo zaradit na yt? Jesil pokušao sa onim reklamama na videu tj. Ono budu prije nego što video krene?
Na yt niko ne može zarađivati od klipova koji 100% nisu njegovi autorski bilo šta da je u pitanju, a i te reklame ništa od njih.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 02 apr 2015, 04:51

Evo Juke napokon.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.