Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Vidjela sam sličnu fotografiju, gdje se ponosi sa cijelom potpisanom majicom. Baš je čovjek ljudina! Mogu zamisliti kako su se djeca osjećala. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
STATS MIN FG% REB AST BLK STL PF PTS
This Game 18 1.000 1 0 0 1 3 10
This Game 18 1.000 1 0 0 1 3 10
Kako igra RUMENI ovih dana nesto ga ne pratim previse. Svaki pad u igri se moze naravno objasniti sto ga Harun ometa
. Pet minuta slave i onda ces vidjet karakter pravi. Sto ne znaci da nece mozda za godinu dana dvije postati zreo covjek i dici mentalni sklop na malo veci nivo. Sto je vjerovatno neophodno da bi mogao razultairati i iskoristiti kosarkaski talenat koji zaista posjeduje.
BTW. Gledam ovaj koledz basket finalnih 16 ekipa itd ... koji momci koji talenti koji su to nivoi ne moze covjek da vjeruje sta djeca rade. Zanimljivije tekme od NBA.

BTW. Gledam ovaj koledz basket finalnih 16 ekipa itd ... koji momci koji talenti koji su to nivoi ne moze covjek da vjeruje sta djeca rade. Zanimljivije tekme od NBA.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Osim sto dokazano kurca ne znas o igri, cini se da si i daltonist. Cuj "rumeni"kimbo je napisao/la:Kako igra RUMENI ovih dana nesto ga ne pratim previse. Svaki pad u igri se moze naravno objasniti sto ga Harun ometa. Pet minuta slave i onda ces vidjet karakter pravi. Sto ne znaci da nece mozda za godinu dana dvije postati zreo covjek i dici mentalni sklop na malo veci nivo. Sto je vjerovatno neophodno da bi mogao razultairati i iskoristiti kosarkaski talenat koji zaista posjeduje.

tako je to kad radis ko cuvar trecu smjenu, a pred ovim momkom su desetine miliona.... nesto kao prica o Dzeki i njegovim hejterima.
5-5 sut sinoc.
pa ti konjino forsiraj Hiksona.
Kakve su prognoze za utakmicu sa Utah-om.Hocel Juka startat ili barem imati pristojnu minutazu da ne cekam do 3 pa da gledam ublehu Hicksona i Farida na 5.
Dojava, večeras 20 p. 

Valjalo bih da i tvoji klipovi potraju duže sve nešto pola minute, minutu nema ko sa Mirzom po 3-4 minute ili 6-7 protiv Dallasavedator je napisao/la:Dojava, večeras 20 p.

Eh to je kad se natrpa po 16+ poena.Janez je napisao/la:Valjalo bih da i tvoji klipovi potraju duže sve nešto pola minute, minutu nema ko sa Mirzom po 3-4 minute ili 6-7 protiv Dallasavedator je napisao/la:Dojava, večeras 20 p.![]()

Vedator je bio brat dok se nije prodao.Janez je napisao/la:Valjalo bih da i tvoji klipovi potraju duže sve nešto pola minute, minutu nema ko sa Mirzom po 3-4 minute ili 6-7 protiv Dallasavedator je napisao/la:Dojava, večeras 20 p.![]()
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Dok je sve džabale - brat si, naš mentalitet ofirni.Hombre je napisao/la:Vedator je bio brat dok se nije prodao.Janez je napisao/la:Valjalo bih da i tvoji klipovi potraju duže sve nešto pola minute, minutu nema ko sa Mirzom po 3-4 minute ili 6-7 protiv Dallasavedator je napisao/la:Dojava, večeras 20 p.![]()
Sta je ovo Lauvergne prije Juke ulazi.

Neke zamisli trenera do kraja sezone, ne znamo mi ništa ni kako. 

Pritego ga je Hunt, nema slobode ko kod Shawa.guillermo je napisao/la:Sta je ovo Lauvergne prije Juke ulazi.![]()
Smjesan ovaj debeli na klupi Denvera.Juka lopte dobio nije,dok Lauvergne puca trice, ni u Partizanu nije pogadjao eto sad ce.Toliko od mene za veceras.
Brate moj, kad mogu DownToBuck, Piotr i do skora Dawk Ins, ljudi koji imaju po nekoliko stotina hiljada pregleda više od tebe, mogao si i ti. Iako sam ti vjerovatno bio jedan od prvih subskrajbera, na onom ruskom smeću sam pogledao jedan video i to je to.vedator je napisao/la: Dok je sve džabale - brat si, naš mentalitet ofirni.
Dok se ne vratiš na YT

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
zaista losa situacija, ne radi se vise o povredi nego ovaj trener forsira sut za tricu i puno trcanja, dok je centar tu tek reda radi
juka je trenutno cetvrti centar ...UZAS!... mozemo samo navijat za poraze nuggetsa jer se onaj bumbar nada da moze ostati ako redao pobjede kao do sada
steta pa shaw ode,za juku je bio najbolji...i minute i spustanje lopte na njega
evo serije jazza kako juka izadje
juka je trenutno cetvrti centar ...UZAS!... mozemo samo navijat za poraze nuggetsa jer se onaj bumbar nada da moze ostati ako redao pobjede kao do sada
steta pa shaw ode,za juku je bio najbolji...i minute i spustanje lopte na njega
evo serije jazza kako juka izadje

Slobodno i takvi mi "subskrajberi" nikada nisu ni značili ništa, čak sam ih i pobanovao kad su mi tako krenuli pametovati i "bratiti po interesu" na yt, tipa "brat si dok mi valjaš, a kad treba pogurat brata onda te ne znam", tako da me ne trebaš čekati jer je takvima većHombre je napisao/la:Brate moj, kad mogu DownToBuck, Piotr i do skora Dawk Ins, ljudi koji imaju po nekoliko stotina hiljada pregleda više od tebe, mogao si i ti. Iako sam ti vjerovatno bio jedan od prvih subskrajbera, na onom ruskom smeću sam pogledao jedan video i to je to.vedator je napisao/la: Dok je sve džabale - brat si, naš mentalitet ofirni.
Dok se ne vratiš na YT

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Zar nisi mnogo zaradit na yt? Jesil pokušao sa onim reklamama na videu tj. Ono budu prije nego što video krene?
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Na yt niko ne može zarađivati od klipova koji 100% nisu njegovi autorski bilo šta da je u pitanju, a i te reklame ništa od njih.JoseMourinho je napisao/la:Zar nisi mnogo zaradit na yt? Jesil pokušao sa onim reklamama na videu tj. Ono budu prije nego što video krene?
Evo Juke napokon.