Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Elegant
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Elegant » 29 mar 2015, 19:27

Gdje su oni sto su predlagali Barabareza kao najbolje rjesenje, idol nacije i legenda, meni najdraze "prijatelj sa igracima" :crazy: ... najbolji preduslovi za posao selektora A tima. Jos kad dođe u javnost i izjavi kako on i njegov tim imaju plan.

Ne mogu da vjerujem da vas ima kojima nakon prve utakmice ne valja Bazdarevic, covjeka koji od starta radi profesionalno, koliko je igraca i utakmica pogledao uzivo u dva mjeseca, također sto je pokazala ova utakmica protiv amaterskog tima gdje bi vecina reprezentacija dosla rekreativno, potpuna analiza iste. A hocete nekoga ko nije qurcem pomakao po pitanju trenerskog posla ili nekog slicnog angazmana da stekne iskustvo a hoce da vodi udarni tim.

Jbga. hocu i ja odmah u direktorsku fotelju + vozac + plata + bonusi, ali prvo moram poceti kao radnik.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 mar 2015, 19:36

Jednostavno MORAM da pljujem Mesu jer tako pljujem po svima vama koji ste Papeta nazivali telecom glavom jer to nije bilo uopste ispravno niti fer. (btw. iako sam simpatizer FK Sarajeva , Mesa mije vazda bio drag , odrastao sam na Grbavici a licno je pomogao da Sarajevo postane shampion 1985)

Pape je morao otici jednostavno se nije smjelo izgubiti od Kipra a i blamaza od Izraela je bila sramna ( a rane od Nigerije su bile jos uvijek svjeze vecini raje najgori dan u 2014)

Ali ako je Pape bio prozivan za medjarske radnje , i Mesa odmah mora biti jer Cocalic i Visca ni po kojem osnovu nisu nemogu igrati prije Medunjanina, Hajrovica odnosno Bicakcica.

O trenerskom iskustvu , govoru , ophodjenju isto poptuno slicne i iste refernece.

Dok god ne dokaze suprotno SAMO RADI VAS cu Mesu od dans zvati BEKANOVA GLAVA ! a sve vas LICEMJERI !

Gdje je nestao ISKRENI patriotizam ! iznad klubskih , licnih nacionalnih simpatija .....

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 29 mar 2015, 19:40

Kobe Bryant je napisao/la:Jednostavno MORAM da pljujem Mesu jer tako pljujem po svima vama koji ste Papeta nazivali telecom glavom jer to nije bilo uopste ispravno niti fer. (btw. iako sam simpatizer FK Sarajeva , Mesa mije vazda bio drag , odrastao sam na Grbavici a licno je pomogao da Sarajevo postane shampion 1985)

Pape je morao otici jednostavno se nije smjelo izgubiti od Kipra a i blamaza od Izraela je bila sramna ( a rane od Nigerije su bile jos uvijek svjeze vecini raje najgori dan u 2014)

Ali ako je Pape bio prozivan za medjarske radnje , i Mesa odmah mora biti jer Cocalic i Visca ni po kojem osnovu nisu nemogu igrati prije Medunjanina, Hajrovica odnosno Bicakcica.

O trenerskom iskustvu , govoru , ophodjenju isto poptuno slicne i iste refernece.

Dok god ne dokaze suprotno SAMO RADI VAS cu Mesu od dans zvati BEKANOVA GLAVA ! a sve vas LICEMJERI !

Gdje je nestao ISKRENI patriotizam ! iznad klubskih , licnih nacionalnih simpatija .....
Pa pljuj one koji Safeta nazivaju telećom glavom. Evo ja prvi sam ga kritikovao, ali ga nikad nisam vrijeđao. Navodio sam samo činjenice i ukazivao greške. Nije ti Meša zbog toga kriv. Jako je ružno to što radiš, a ako si već fakultetski naobrazovan, kao što kažeš, onda mi nema nikakvog smisla da se spustaš na njihov nivo i to radiš ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 mar 2015, 19:42

Sarajlijama su draza nazalost ta dva tima ispred citave drzavne reprezentacija. Do danasnjeg dana nas je to dobro kostalo..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 mar 2015, 19:43

Kobe Bryant je napisao/la: Ali ako je Pape bio prozivan za medjarske radnje , i Mesa odmah mora biti jer Cocalic i Visca ni po kojem osnovu nisu nemogu igrati prije Medunjanina, Hajrovica odnosno Bicakcica.
Cocalić i Višća su u boljoj formi nego pomenuta trojica, tako da ti ne pije vode ta "ni po kojem osnovu".
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 29 mar 2015, 19:44

Kobe Bryant je napisao/la:Jednostavno MORAM da pljujem Mesu jer tako pljujem po svima vama koji ste Papeta nazivali telecom glavom jer to nije bilo uopste ispravno niti fer. (btw. iako sam simpatizer FK Sarajeva , Mesa mije vazda bio drag , odrastao sam na Grbavici a licno je pomogao da Sarajevo postane shampion 1985)

Druže Visca je trenutno u boljoj formi od Medunjanina i Hajrovica, mada Visca nije ugrozio Medunjanina ni po kom osnovu jer igraju različite pozicije.E sad Medunjanin je u septembru kada se igrala utakmica protiv Kipra bio starter u svim dotadašnjim utakmicama deportiva znači bio je u formi a Pape je stavio Tinu na njegovo mjesto.Mišljenja sam da je kvalitet uvijek ispred forme, čist primjer za to je Mujdza vs.Avdija, ja ti smijem garantovati da bi Avdija juče čak i Andori napravio barem jednu dvije šanse da nam zabiju go.
Ali sad je Visca više zaslužio da se nađe u prvoj postavi.
I da ne misliš da branim Mesu ni meni nije jasno da juče nije dao šansu Bicakcicu jer po meni je on malo ispred ognjena.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 29 mar 2015, 19:45

Kobe, kako bi se ti onda razlikovao od ljudi koje kritikuješ i osuđuješ?
Djeluješ normalan i korektan forumaš, nemoj da te lako svrstimo u drugu grupu. :)

Što se Meše tiče, sinoć sam sve napisala. Ali, nisam uopće jučer uočila prsluk. :mrgreen: Jasno je da se fura na Becksa, što neko postavi. :kafa:

I da, baš je simpatičan, kao što ga već u medijima oslovljavaju, pa i na Goalgetterovom linku. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 mar 2015, 19:54

@Kobe Bryant, Da bar malo pratiš igru zvanu fudbal, vidio bi da se Medunjanin i Hajrovic ne sjecaju kad su zadnji put igrali u svom klubu, da je Meša stavio Vranješa na stopera jer mu je trebao brži igrač, a ne stoper kao što je Bicakcic. I nije fino kad porediš bivšeg selektora( koji je uništio ovu reprezentaciju svojim glupostima i samo nevjerovatnom srecom se plasirao na SP), sa Mešom koji ima mozak i koji koristi svoj mozak , uz to prati potencijalne igrace, stalno je u kontaktu sa svim reprezentativcima koje cesto i obilazi, koji se mjesecima unaprijed priprema za svoje naredne protivnike koje zajedno sa svojim pomocnicima skautira, koji ne poziva svoju familiju u reprezentaciju samo da je preko nje proda itd itd. Meni kao navijaču reprezentacije je super što imam selektora koji zna postaviti igrace na njihove prirodne pozicije, da ne moram imati strah prije utakmice hoce li poceti sa bekovima, ili bez njih, hoce li poceti sa napadacima, ili ce nekog od krila staviti u napad, hoce li poceti sa lažnim golmanom itd..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 mar 2015, 20:08

QUARTERBACK je napisao/la:Meša svojevremeno tjerao Girouda iz Grenoblea. :lol: :lol: :mrgreen:
Giroud je panj, dan danas, zamisli tek kakav je bio u Grenobleu :lol:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 29 mar 2015, 20:09

E moj Kobe,ti veze sa zivotom nemaš! Hajrović i Medunjanin igraju malo ili nikako,Ibišević ko da se i oprostio od pravog fudbala... Pjanić pola igra pola ne igra.. Bešić je ispao iz prvog tima... Mujdže nije bilo mjesecima,al on opet korektno odigra uvijek! Džeko bljesne nekad al klupa ga vuče sebi,al on je za razliku od svih ostalih klasa,tako da i kad ne igra i dalje je naš najbolji napadač! Ne znam šta je trebao da stavi Vršajevića i Tinu i Hadžića pa da zasluži tvoje poštovanje! Navijaš za Sarajevo,i napadaš interesantno Cocalića i Višću bivše Željovce ( tu je valjda sve jasno koliko si realan ) momke koji uz Begovića,Spahića,Zukanovića,Đurića,i koji imaju neku važnu ulogu u njihovim timovima :salut: Hajduk nit igra ozbiljan fudbal nit su igrači iz takvog kluba ozbiljni kandidati za prvih 11!
Mogu mislit ako Štilić zaigra šta ćeš sve pisat :kafa:
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 29 mar 2015, 20:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 29 mar 2015, 20:19

Kad se pitari dignu pa počnu pljuvat po Željinim igračima, koji bar igraju u svojim klubovima, šta treba zvati onog iz Ujpešta , jednog dana .. jednog dana...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 29 mar 2015, 20:22

ceze je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la: Ali ako je Pape bio prozivan za medjarske radnje , i Mesa odmah mora biti jer Cocalic i Visca ni po kojem osnovu nisu nemogu igrati prije Medunjanina, Hajrovica odnosno Bicakcica.
Cocalić i Višća su u boljoj formi nego pomenuta trojica, tako da ti ne pije vode ta "ni po kojem osnovu".
fakat smijesno poredjenje. ja da se pitam, zvao bih hajrovica na okupljanje, ali bih mu dao doznanja da je nas 23. igrac, a ne izbori li se uskoro za minutazu poslao bih ga u proslost kao zahirovica. isto vrijedi i za medunjanina..
Volim te Bosno!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2015, 20:26

BaDa12 je napisao/la:Kobe, kako bi se ti onda razlikovao od ljudi koje kritikuješ i osuđuješ?
Djeluješ normalan i korektan forumaš, nemoj da te lako svrstimo u drugu grupu. :)

Što se Meše tiče, sinoć sam sve napisala. Ali, nisam uopće jučer uočila prsluk. :mrgreen: Jasno je da se fura na Becksa, što neko postavi. :kafa:

I da, baš je simpatičan, kao što ga već u medijima oslovljavaju, pa i na Goalgetterovom linku. :)
Kobeta :mrgreen: iritiraju dupli arsini. U tome je problem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 mar 2015, 20:29

Željooooo je napisao/la:@Kobe Bryant, Da bar malo pratiš igru zvanu fudbal, vidio bi da se Medunjanin i Hajrovic ne sjecaju kad su zadnji put igrali u svom klubu, da je Meša stavio Vranješa na stopera jer mu je trebao brži igrač, a ne stoper kao što je Bicakcic. I nije fino kad porediš bivšeg selektora( koji je uništio ovu reprezentaciju svojim glupostima i samo nevjerovatnom srecom se plasirao na SP), sa Mešom koji ima mozak i koji koristi svoj mozak , uz to prati potencijalne igrace, stalno je u kontaktu sa svim reprezentativcima koje cesto i obilazi, koji se mjesecima unaprijed priprema za svoje naredne protivnike koje zajedno sa svojim pomocnicima skautira, koji ne poziva svoju familiju u reprezentaciju samo da je preko nje proda itd itd. Meni kao navijaču reprezentacije je super što imam selektora koji zna postaviti igrace na njihove prirodne pozicije, da ne moram imati strah prije utakmice hoce li poceti sa bekovima, ili bez njih, hoce li poceti sa napadacima, ili ce nekog od krila staviti u napad, hoce li poceti sa lažnim golmanom itd..
Hajde mozemo malo o igracima nemoramo samo pljuvati i telecim i bekanovskim glavama

1. Igra je bila FUJ , ALI nije Mesha kriv , nego Pjanic i donekle Besic prema 75% komentara sa foruma !

2. Visca kao igra u Başakşehir-u vrlo pohvalno , razumijem hajde Medunjanin jeste u zadnje vrijeme na klupi ali je prije dosta igrao , Hajrovic ruku na srce se nije naigrao , ALI onda ISTE kriterije treba i prema Ibisivevicu , Mujdzi, Vranjesu a i Besicu . Lulic je isto sto zbog povrede i sl, stvari dosta los u Laciu.
Visca NIKAD nemoze u istu recenicu sa Hajrovicem , ali ako ce mo na igre u klubu onda pola repke zamjeniti.

3. Mesa je postavio taktiku protiv NAJGORE reprezentacije u Europi ubjedljivo ! kao na igrici 4-4-2 , a boli ga taki sto nije bilo igre , to ce mo prepistati Pjanicu , a Viscu istaknuti kao frajer TRCI , poptuno ist kao i Pape sa Vrsajevicem (btw. avdija je dao gol na SP :lol: )

4. Pape je protiv Kipra htio pomladiti repku ali mu se to odbilo od glavu da smo pobjedili druga bi prica bila i da niej zvao svog necaka.

Hajmo se naci opet na ovoj temi u utorak navecer ili srijedu pa da mi konkretno pokazes sta je to Mesha uveo , po meni nikakve refrence za trenera nacionalnog tima , a ulizuje se javnosti kao postavio igrace prema poziciji zahvaljujuci igricima znamo formacije ... vjerovatno kada bi Murinjo neku svoju formaciju postavio bilo bi sta on zna .... treba samo skolski ...

po meni 2 najbolje nase formacije u historiji su bile protiv (Francuske i Bjelorusuje u gostima) i protiv (Mexika, Obale S. i Argenitne) a to je sve Pape postavio ili mu je Osim sugerirao sve jedno bolime neka stvar ko , vazno mi je :
1. Da igraju najbolji igraci
2. Da je igra tecna i da stvaramo sanse
3. Da je prma svima isti zakon tj. da nema povlastenih
4. Da se menadjeri otjeraju id reprezentacije
5. Da se vodi racuna i u buducnosti , a ne samo o trenutnom rezultatu , tj. da se postepeno podmladjuje reprezenacija
6. Da je "atmosfera" u reprezentaciji dobra
Kako se zove selektor , odakle je , ciji je , .... zaboli me

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 mar 2015, 20:30

Bolje sjediti na klupi bundesligasa nego igrati u prosjecnom turskom/belgijskom klubu.
1946

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 mar 2015, 20:46

Kobe Bryant je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:@Kobe Bryant, Da bar malo pratiš igru zvanu fudbal, vidio bi da se Medunjanin i Hajrovic ne sjecaju kad su zadnji put igrali u svom klubu, da je Meša stavio Vranješa na stopera jer mu je trebao brži igrač, a ne stoper kao što je Bicakcic. I nije fino kad porediš bivšeg selektora( koji je uništio ovu reprezentaciju svojim glupostima i samo nevjerovatnom srecom se plasirao na SP), sa Mešom koji ima mozak i koji koristi svoj mozak , uz to prati potencijalne igrace, stalno je u kontaktu sa svim reprezentativcima koje cesto i obilazi, koji se mjesecima unaprijed priprema za svoje naredne protivnike koje zajedno sa svojim pomocnicima skautira, koji ne poziva svoju familiju u reprezentaciju samo da je preko nje proda itd itd. Meni kao navijaču reprezentacije je super što imam selektora koji zna postaviti igrace na njihove prirodne pozicije, da ne moram imati strah prije utakmice hoce li poceti sa bekovima, ili bez njih, hoce li poceti sa napadacima, ili ce nekog od krila staviti u napad, hoce li poceti sa lažnim golmanom itd..
Hajde mozemo malo o igracima nemoramo samo pljuvati i telecim i bekanovskim glavama

1. Igra je bila FUJ , ALI nije Mesha kriv , nego Pjanic i donekle Besic prema 75% komentara sa foruma !

2. Visca kao igra u Başakşehir-u vrlo pohvalno , razumijem hajde Medunjanin jeste u zadnje vrijeme na klupi ali je prije dosta igrao , Hajrovic ruku na srce se nije naigrao , ALI onda ISTE kriterije treba i prema Ibisivevicu , Mujdzi, Vranjesu a i Besicu . Lulic je isto sto zbog povrede i sl, stvari dosta los u Laciu.
Visca NIKAD nemoze u istu recenicu sa Hajrovicem , ali ako ce mo na igre u klubu onda pola repke zamjeniti.

3. Mesa je postavio taktiku protiv NAJGORE reprezentacije u Europi ubjedljivo ! kao na igrici 4-4-2 , a boli ga taki sto nije bilo igre , to ce mo prepistati Pjanicu , a Viscu istaknuti kao frajer TRCI , poptuno ist kao i Pape sa Vrsajevicem (btw. avdija je dao gol na SP :lol: )

4. Pape je protiv Kipra htio pomladiti repku ali mu se to odbilo od glavu da smo pobjedili druga bi prica bila i da niej zvao svog necaka.

Hajmo se naci opet na ovoj temi u utorak navecer ili srijedu pa da mi konkretno pokazes sta je to Mesha uveo , po meni nikakve refrence za trenera nacionalnog tima , a ulizuje se javnosti kao postavio igrace prema poziciji zahvaljujuci igricima znamo formacije ... vjerovatno kada bi Murinjo neku svoju formaciju postavio bilo bi sta on zna .... treba samo skolski ...

po meni 2 najbolje nase formacije u historiji su bile protiv (Francuske i Bjelorusuje u gostima) i protiv (Mexika, Obale S. i Argenitne) a to je sve Pape postavio ili mu je Osim sugerirao sve jedno bolime neka stvar ko , vazno mi je :
1. Da igraju najbolji igraci
2. Da je igra tecna i da stvaramo sanse
3. Da je prma svima isti zakon tj. da nema povlastenih
4. Da se menadjeri otjeraju id reprezentacije
5. Da se vodi racuna i u buducnosti , a ne samo o trenutnom rezultatu , tj. da se postepeno podmladjuje reprezenacija
6. Da je "atmosfera" u reprezentaciji dobra
Kako se zove selektor , odakle je , ciji je , .... zaboli me
1.Složio bih se da igra nije bila dobra ali smo rutinski na onom lošem terenu dobili utakmicu
2. Višća i Medunjanin igraju na različitim pozicijama a Hajrovic grije klupu a nekad je i na tribinama u svojoj ekipi, nama je Ibiševic i ovakav kakav je sad drugi napadač, jer boljeg još uvijek nemamo
3. Višća je milijardu puta bolji igrac od Vrsajevica i porediti njih dvojcu je degutantno, uz to je i perspektivniji i može samo napredovati u budućnosti
4. Sa kojim je to igracima Pape htio da podmladi ekipu protiv Kipra ?

Slažem se da smo dobro izgledali u tim utakmicama koje si gore naveo, Bjelorusija, Francuska, Argentina itd ..
To gore što si nabrojao, de mi reci koju je stavku ispoštovao Safet ? jesu li igrali najbolji igraci ? jel prema svima bio isti zakon, nije bilo povlaštenih ? jel otjerao menadžere od reprezentacije ili je uvukao igrace iz bratove agencije direktno u reprezentaciju ? jel podmlađivao reprezentaciju ? jel atmosfera poslije ulaska igraca iz agencije bila dobra ?

Ovo što radi Meša trenutno je fenomenalno, kad bude pravio greške prvi cu ga kritikovati jer je reprezentacija svetinja i iznad svakog pojedinca..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 mar 2015, 21:54

Izuzev Vranjesa od kojeg je po meni Bicakcic bolji igrac doslovno sve isto bi i ja postavio da sam na Mesinom mjestu. Covjek je postavio igrace koji su trenutno u najboljoj formi ili kao u slucaju Mujdze igraca kojem niti nemamo alternativu. Protiv Austrije Vedo vanka a jos jedan vezni unutra i sve 5 Ja bi i Bica vratio u prvi sastav. Sto se sada dogadja na forumu kao da nekim forumasima fale Avdo i Hadzic u obrani.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 mar 2015, 23:54

Meni je samo bitno da Mesa ne padne pod uticaj ili se osjeti duzan prema nekom, pa da mu to bude neki faktor u odlucivanju. Recimo, Ibisevic. Moze on biti legenda nad legendama, ali u ovoj formi on nije igrac koji moze biti u najboljih 11 reprezentacije koja mora pobjedjivati i koristiti svaku sansu na tekmi. Ili igrati sa jednim spicem, ili da igraju Dzeko- Djuric.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 mar 2015, 00:01

dubrovnik je napisao/la:Izuzev Vranjesa od kojeg je po meni Bicakcic bolji igrac doslovno sve isto bi i ja postavio da sam na Mesinom mjestu. Covjek je postavio igrace koji su trenutno u najboljoj formi ili kao u slucaju Mujdze igraca kojem niti nemamo alternativu. Protiv Austrije Vedo vanka a jos jedan vezni unutra i sve 5 Ja bi i Bica vratio u prvi sastav. Sto se sada dogadja na forumu kao da nekim forumasima fale Avdo i Hadzic u obrani.
Slazem se sa tobom. I ja bi stavio Bicu umjesto Ogija (nije da mora al cisto da vidimo i njega) i ubacio Stilica mozda umjesto Vede. Mozda bi i Izetu dao priliku umjesto Visce cisto da vidimo na cemu smo sa njim i u kakvoj je trenutno formi (vjerovatno ocajnoj :roll: ). Ali brate kad juce vidjeh tokom utakmice da nam je selektor citavo vrijeme tik uz aut liniju, da citavo vrijeme daje upute igracima, galami nesto, objasnjava. Tacno mi suze od srece krenuse. Vise mi je zlo bilo gledati selektora koji cjelu tekmu samo u nebesa gleda. Ko da ce s neba dobiti znak sta da dalje radi. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :rol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []