Head je napisao/la:Danas kupio...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Head je napisao/la:Danas kupio...
uvijek si znaoBosniacum Lilium je napisao/la:
mene isto zanima ovako nesto
Skupo, skupo.. ja odoh u Skenderiju cijenkati se do 150KM i to da mi radnica kafu plati.madridist je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:pijanBabo je napisao/la:Ako neko naleti u SA na ove tene, molio bih da objavi ovdje u kojoj radnji da trazim
ja sam ih vidio na sportvision.ba, 189 km, u dvije boje. Znači možeš ih naći i u njihovim buticima, ali najbliži je na Palama. Ne kontam da u Sarajevu nemaju svoj prostor.
ZX 750 prije tacno dvije godine kupio u gradu(220 km) i jednom ih obuo da bi mi ih neki sob ukrao ispred vrata, u prvi mah sam pozelio da nesto slomi dok ih nosi kasnije me proslo..
Bijele i crvene najbolje, slozit ces se.Donnie Darko je napisao/la:Zbog čega opčinjenost plavim patikama?
Poslusaj me i nemoj ovo kupiti.Po deseti put pisem,ispere se boja,nakon 2-3 mjeseca blijede izgledaju skroz.reformer je napisao/la:Savrsenstvo.. gdje u Sarajevu?
ja koristim nivea krema/vosak. u onoj plavoj posudi, košta oko 8 kermi. Ali opet zavisi kakvu frizuru želiškobac je napisao/la:Koji proizvod koristiti za ,,frizuru,, kad imas mehku kosu?
Uglavnom kupi ono što ćeš i poslije mature nosit'.SoooE7 je napisao/la:Ima li neko savjet za mature?Samo da nije odijelo.
Nesto nisam ljubitelj istih. A i visok sam, pa eto valjda neko ima neku ideju.
znači od danas te nije teško prepoznati na istokuHead je napisao/la:Danas kupio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.