FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

amertiger
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la amertiger » 11 apr 2010, 23:32

& ? je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Nek mi jos neko kaze kako zeljo namjesta uakmice i kupuje sudije radi jednog penala nek se smatra pocascenim od mene (znamo na sta mislim). Pa ako ono nije penal na Spalvicu u BL ne znam sta je onda PENAL
ako ste vi posteni jel ono u Prijedoru bio penal za Zeljeznicar,jel u utakmici protiv Slavije ono bio penal za vas,jel trebao biti penal za Slaviju protiv vas?????
Mi smo odma i priznali da je ono bio penal za Slaviju,a ne ko vi da lazete i govorite da je ono bio penal za vas
Penal za slaviju na grbavici nije bio jer mi se desilo ispred nosa i sve sam vidio ljepo, da je prvo lopta izbijena pa onda igrac, penal za nas nije u toj utakmici bio ali je cista navlakusa onaj penal ono nije do namjestanj sigurno nego do (ne)kvaliteta sudije, takvih se penala svira bruku sirom svjeta pa sta. Penal protiv rudara ovaj nije bio bar ga ja ne bi svirao iako je bo kontakt.(iako u nasoj ligi se sviraju ovakvi faulovi ali ja gledam i ove evropske lige i ja ga ne bi svirao), prica se da je u prvom bio penal za Zelju ne znam nisu prikazali necu o tome alije tada vec sve bilo rjeseno 92 minuta.

A sto se tice ovog penala sa slaviju u BL bio je istina ali ne vjerujem da bi to utjecalo na krjnji rezultat ali eto samo da se zna da zbog jednog penal se ne moze reci da je neko nesto sredio :P i i vidimo se u Dolini cupova u subotu pa nek bolji pobjedi :D
Mes Que Un Club

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 apr 2010, 23:32

Ja iskreno ne kontam kako iko iz onih TV priloga ista moze zakljuciti,treba biti zadovoljan ako snime bar golove...

Dosta vise off-a,tema je FK Borac!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 apr 2010, 23:35

& ? je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Nek mi jos neko kaze kako zeljo namjesta uakmice i kupuje sudije radi jednog penala nek se smatra pocascenim od mene (znamo na sta mislim). Pa ako ono nije penal na Spalvicu u BL ne znam sta je onda PENAL
ako ste vi posteni jel ono u Prijedoru bio penal za Zeljeznicar,jel u utakmici protiv Slavije ono bio penal za vas,jel trebao biti penal za Slaviju protiv vas?????
Mi smo odma i priznali da je ono bio penal za Slaviju,a ne ko vi da lazete i govorite da je ono bio penal za vas
U Prijedoru jeste(Rovčanin je prošao igrača, obrati pažnju), protiv Slavije nije bio penal. Također, meni se nije svidjelo što ga je svirao jer smo već vodili i bila je sudijska nadoknada, dobili bi ih svejedno ;)
Također, slušao sam izjavu trenera Rudara, ne vadi se na suđenje. A vadio bi se da je mogao :mrgreen: Vrlo bitna činjenica.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 11 apr 2010, 23:48

pozdrav za sve..prvi put postam na vasoj temi i zelim nesto da kazem..zeljo i borac se bore za titulu i vidim prica se o nekim penalima..sad posto navijam za zelju da smo mi negdje na sredini tabele ili na dnu, nije bitno i da je ponovo sviran penal za nas..sta bi tad bilo..necemo sad radi toga ulaziti u debatu..u ostalom ovo nije ni engleska ni spanija ni njemacka, ovo je nasa liga i sami znate kakva je situacija...nadam se da u slijedecoj tekmi nece biti takvih situacija i da ce pobjednik odluciti prvaka...pozdrav jos jednom...
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 11 apr 2010, 23:59

ChelseaFann11 je napisao/la:pozdrav za sve..prvi put postam na vasoj temi i zelim nesto da kazem..zeljo i borac se bore za titulu i vidim prica se o nekim penalima..sad posto navijam za zelju da smo mi negdje na sredini tabele ili na dnu, nije bitno i da je ponovo sviran penal za nas..sta bi tad bilo..necemo sad radi toga ulaziti u debatu..u ostalom ovo nije ni engleska ni spanija ni njemacka, ovo je nasa liga i sami znate kakva je situacija...nadam se da u slijedecoj tekmi nece biti takvih situacija i da ce pobjednik odluciti prvaka...pozdrav jos jednom...
slazem se s tobom, ja sam vec napisao nek u toj utkamici pobjedi bolji, a za sve nas je dugorocno dobro da tu utkamicu ne odlucuju ljudi u crnom nego igraci na terenu.
Ja ne zelim pobjedui ili remi protiv zeljeznicara a da mi sudija svira nesto sto nepostoji
TREĆI PUT ČASTIMO !

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 12 apr 2010, 00:17

borcev_navijac je napisao/la:
ChelseaFann11 je napisao/la:pozdrav za sve..prvi put postam na vasoj temi i zelim nesto da kazem..zeljo i borac se bore za titulu i vidim prica se o nekim penalima..sad posto navijam za zelju da smo mi negdje na sredini tabele ili na dnu, nije bitno i da je ponovo sviran penal za nas..sta bi tad bilo..necemo sad radi toga ulaziti u debatu..u ostalom ovo nije ni engleska ni spanija ni njemacka, ovo je nasa liga i sami znate kakva je situacija...nadam se da u slijedecoj tekmi nece biti takvih situacija i da ce pobjednik odluciti prvaka...pozdrav jos jednom...
slazem se s tobom, ja sam vec napisao nek u toj utkamici pobjedi bolji, a za sve nas je dugorocno dobro da tu utkamicu ne odlucuju ljudi u crnom nego igraci na terenu.
Ja ne zelim pobjedui ili remi protiv zeljeznicara a da mi sudija svira nesto sto nepostoji
naravno...radi takvih situacija jeli penal nije, jeli crveni nije..lose sudije, potplacene sudije, utakmice da nenabrajam dalje, liga nam je takva kakva je..mi tu nista nemozemo..u nasoj ligi da bar malo regularnosti i ispravnosti ima situacija bi skroz drugacija bila, ali to je cinjenica..ko god osvoji titulu pravilo vazi "danas titula, sutra 2 liga" jbg..ostaje samo nada za bolje sutra..ali u ovoj drzavi sport je ono sto nas ljude spaja i nek nam to ostane utjeha i sreca dok nedodju bolja vremena..da se nezalim vise nadam se lijepoj utakmici ali i cvrstoj, isto tako da ce vas doci u sto vecem broju da popunimo grbavicu bar na 15000 xD
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 12 apr 2010, 08:06

Ko je bio sudija na tekmi Borac - Slavija.

Lik ne da je bio los. Takvi ne treba da sude ni pjetlicima. Covjek definitivno nije imao konce igre u rukama. Nije svirao cist penal za slaviju, prekrsaje nad Borcevim igracima nije htio ni da razmisli da svira faul, nije podjelio par crvenih igracima slavije (cak ni zute) a ovi ko kenguri skacu na njega unose mu se u lice, katastrofa.

Samo da nam ovakvi vise ne sude

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 12 apr 2010, 08:21

subzero81 je napisao/la:Ko je bio sudija na tekmi Borac - Slavija.

Lik ne da je bio los. Takvi ne treba da sude ni pjetlicima. Covjek definitivno nije imao konce igre u rukama. Nije svirao cist penal za slaviju, prekrsaje nad Borcevim igracima nije htio ni da razmisli da svira faul, nije podjelio par crvenih igracima slavije (cak ni zute) a ovi ko kenguri skacu na njega unose mu se u lice, katastrofa.

Samo da nam ovakvi vise ne sude

Ovi iz Istocnog Sarajeva imaju malo tih problema navikli su skakati ko kenguri sudijama :D, ja kad sam ih god gledo ili na TV ili uzivo uvjek onaj Spalevic mora nesto dobacivati nesto se buniti a nikad da dobije zuti karton, onaj njihov kapiten pobi po ekipe onuda nabija igrace flase j.e.b.e sudiji sta stigne i opet nema zutih kartona, navikli pa sta ce moze im se :D
Mes Que Un Club

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 apr 2010, 09:09

izgleda da u ovoj ligi i nemoze postojati penal. da mu polomi noge vi bi se opet bunili. :roll:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 apr 2010, 11:06

Ne mogu da nadjem statisticki podatak o omjeru utakmica zeljeznicara i borca na grbavici tu ne mislim samo na poslijeratni fudbal nego i prijeratni, a bilo bi zanimljivo pogledati
TREĆI PUT ČASTIMO !

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 12 apr 2010, 11:11

nemoj se opterecivati bez veze,uzece vas ovako ili onako,opusti se

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 apr 2010, 11:17

Neprilagodjen je napisao/la:nemoj se opterecivati bez veze,uzece vas ovako ili onako,opusti se
evo nadjoh jednu staru utakmicu iz druge lige zapad , to je najstariji podatak kojio sam nasao

9. kolo – 20.11.1960.

ŽELJEZNIČAR – BORAC = 1:3

. Gledalaca: 10.000 Sudija: Stanković (Beograd)

Strijelci: Radović za Željezničar, a Gombović 2 i Janković za Borac

Nek se ponovi :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 apr 2010, 11:33

& " " пут
Monday, 12 April 2010
$ & ? су врата $ " $ у &. ? су $ ? са " "Европа" " - у $ " ' ? $ " $ ? $ се " " са & UEFA.

$ (3:1) " ? у & ¥ " тренера Зорана " ? су & са " за " ? у " ? ", а $ су ? % $ ? &, & ? у & & 18 $. "Црвено-?" у $, у ? & " " " на " ', " ? $ $ ? у ? ", по ' $, % са ".

" $ & " ?, " је " $ $ за ? " ", - - по ? & ? ? $ ?, ? " ? $ ? " /, $ " Ђорђа $ ? " ? " аута $ стране & ".

- " ' ? & & ' " ?. $ ' ? у раној " ". ? % вођства, ? је $ $ $ ? ? ?. На сву -, он нас " &, " је " у $ ", у " првог $ – " је на " за " ? " " тренер & Стојан ?.

У & ' ? су $ " ", ? $ & ? & $, % је $ $. Отпор ? је ?, а $ је " $ нова " $.

- ? ' на " $ ? " ? " ? &. $ $ &, ? ' % ? ? " " ' $ ' ? $. - $ се & ' ' у $ " је за нас $ " " – & је ?.

" % & " ? $ за $ $, а ' - & $ $ " $ ? ? $ 19 ¥. ? је ? у ? &, а у првој " у & Сарајеву ? је " " (2:2).

(? &)
TREĆI PUT ČASTIMO !

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 12 apr 2010, 11:34

& " - " $ ' " у $ у % ' ? & & " " " ?. Он је - у ' " " $ " ? & $ ' право наступа.

- & " на то, " ' с " - $ ". Жао " је & тога % ' $ ", ? ' $ - " у ? " " Европа ? на $ - & је ".
$ њега у & " " ? не ' $ наступе $ " (" за $ ") " $ " (?, ?). $ ? - " $ ? (?).

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 12 apr 2010, 11:59

Srijeda i subota.Ne moze se dovoljno naglasiti,koliko su ove dvije utakmice bitne za Borac!Prolaskom u finale kupa,obezbjedili bi Evropu sasvim sigurno,naravno ako Zeljeznicar takodje prodje u finale.A u subotu na Grbavici derbi sezone!

Eto ne znam zasto ali meni je u glavi jos onaj poraz od Sarajeva zadnje kolo jesenjeg dijela...Mi u "zenitu" forme kao sad Zeljeznicar,a Sarajevo u blagom usponu,slicno kao mi trenutno.Svi su bili sigurni,cak previse sigurni u nasu pobjedu,sjecam se govorilo se kao sto "zeljovci" sad govore,razbicemo ih 3:0 i te stvari,kad ono samo muk na Gradskom,i jesenji sampion Siroki! ;) Zato mislim da bi se takav scenarijo mogao ponoviti.
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 apr 2010, 12:09

tatamata je napisao/la:Srijeda i subota.Ne moze se dovoljno naglasiti,koliko su ove dvije utakmice bitne za Borac!Prolaskom u finale kupa,obezbjedili bi Evropu sasvim sigurno,naravno ako Zeljeznicar takodje prodje u finale.A u subotu na Grbavici derbi sezone!

Eto ne znam zasto ali meni je u glavi jos onaj poraz od Sarajeva zadnje kolo jesenjeg dijela...Mi u "zenitu" forme kao sad Zeljeznicar,a Sarajevo u blagom usponu,slicno kao mi trenutno.Svi su bili sigurni,cak previse sigurni u nasu pobjedu,sjecam se govorilo se kao sto "zeljovci" sad govore,razbicemo ih 3:0 i te stvari,kad ono samo muk na Gradskom,i jesenji sampion Siroki! ;) Zato mislim da bi se takav scenarijo mogao ponoviti.
Ne treba skakati pred rudu.

Najbitnija je ova utakmica u srijedu protiv slavije, to će biti jako teška utakmica, to nam je utakmica sezone, jer njom ovjeravamo evropu što je i bio cilj, sve više od toga je bonus i premija.

Samo slaviju trebamo imati u glavi i mi i igračiu sad, o želji o tom po tom, nije tragedija ni ako izgubimo tamo, mada ja mislim da mozemo do boda pa cak i sva tri, razloge sam objasnio na temi o prognozi 23. kola
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 12 apr 2010, 12:16

borcev_navijac je napisao/la: Ne treba skakati pred rudu.

Najbitnija je ova utakmica u srijedu protiv slavije, to će biti jako teška utakmica, to nam je utakmica sezone, jer njom ovjeravamo evropu što je i bio cilj, sve više od toga je bonus i premija.

Samo slaviju trebamo imati u glavi i mi i igračiu sad, o želji o tom po tom, nije tragedija ni ako izgubimo tamo, mada ja mislim da mozemo do boda pa cak i sva tri, razloge sam objasnio na temi o prognozi 23. kola
Naravno,saglasan sam s tobom,da se treba ici po redu!Kup je prioritet,jer tu moramo proci u finale,0:0,1:1 ili pobjeda! ;) A na Grbavici sta bude.Ako se ponovi igra od subote sve je moguce.Medjutim ako budemo igrali kao protiv Sirokog i Zrinjskog,osramoticemo se!Ne smijemo se puno zatvarati!Praviti bunker...
Treci put castimo

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 12 apr 2010, 12:36

Vama Kup nama liga zadovoljni mi, zadovoljni vi :P

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 12 apr 2010, 13:34

Pirke_TM87 je napisao/la:Vama Kup nama liga zadovoljni mi, zadovoljni vi :P
ja zadovoljan evropom, a u titulama i kupovima sta bude bude, nek pobjedi u tom trenutku bolji.
Mene nije sramota da izgubimo titulu od zelje pa ni kup, kao sto ne bi bilo ni od sarajeva, al bilo bi me sramota da smo u trci sa modricom ili olimpikom npr pa da izgubimo titule, tad bih rekao da je to neuspjeh i bilo bi me stid
TREĆI PUT ČASTIMO !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 12 apr 2010, 13:51

borcev_navijac je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Vama Kup nama liga zadovoljni mi, zadovoljni vi :P
ja zadovoljan evropom, a u titulama i kupovima sta bude bude, nek pobjedi u tom trenutku bolji.
Mene nije sramota da izgubimo titulu od zelje pa ni kup, kao sto ne bi bilo ni od sarajeva, al bilo bi me sramota da smo u trci sa modricom ili olimpikom npr pa da izgubimo titule, tad bih rekao da je to neuspjeh i bilo bi me stid
Svaka cast na objektivnosti! Hvala bogu pa i ima takvih navijaca kao sto si ti ako zaista tako mislis. Ja sam prvi rekao kada je Borac startovao sa pobjedom u gostima kod Laktasa pa pobjedom kuci, ne znam tacno protiv koga, jel Leotar, da mi je drago da se Borac vraca u sami vrh BH fudbala, a ne da titule idu od sela do sela a da se istinski velikani bore za opstanak i hvataju zadnje trunke spasa zbog nekih politickih malverzacija koje su nam svima poznate... A to sto kazes da bi bio zadovoljani Evropom je podjednako misnjenje kao i moje, jer su celinici ZELJE ispunili svoja obecanja, i ja sam zadovoljan kao i mnogi drugi a sada sto nam se ukazala prilika za osvajanje trofeja... ( Kup ili Prvenstvo ) nije za odbaciti, nego neka titulu uzme ko je bude zasluzio. Pozdrav

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.