Penal za slaviju na grbavici nije bio jer mi se desilo ispred nosa i sve sam vidio ljepo, da je prvo lopta izbijena pa onda igrac, penal za nas nije u toj utakmici bio ali je cista navlakusa onaj penal ono nije do namjestanj sigurno nego do (ne)kvaliteta sudije, takvih se penala svira bruku sirom svjeta pa sta. Penal protiv rudara ovaj nije bio bar ga ja ne bi svirao iako je bo kontakt.(iako u nasoj ligi se sviraju ovakvi faulovi ali ja gledam i ove evropske lige i ja ga ne bi svirao), prica se da je u prvom bio penal za Zelju ne znam nisu prikazali necu o tome alije tada vec sve bilo rjeseno 92 minuta.& ? je napisao/la:ako ste vi posteni jel ono u Prijedoru bio penal za Zeljeznicar,jel u utakmici protiv Slavije ono bio penal za vas,jel trebao biti penal za Slaviju protiv vas?????amertiger je napisao/la:Nek mi jos neko kaze kako zeljo namjesta uakmice i kupuje sudije radi jednog penala nek se smatra pocascenim od mene (znamo na sta mislim). Pa ako ono nije penal na Spalvicu u BL ne znam sta je onda PENAL
Mi smo odma i priznali da je ono bio penal za Slaviju,a ne ko vi da lazete i govorite da je ono bio penal za vas
A sto se tice ovog penala sa slaviju u BL bio je istina ali ne vjerujem da bi to utjecalo na krjnji rezultat ali eto samo da se zna da zbog jednog penal se ne moze reci da je neko nesto sredio