Sabinho je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:meni nikad nece biti jasno kakav mozak moras imat da napišeš da ti igrac iz propalog hajduka iz yebene hrvatske lige bude prvotimac repke, stvarno nevjerovatno, divim vam se

Drug Wisla je propala kao i Hajduk a imamo dobru desetku u njoj. Hocemo sad izbjegavati Semira zbog toga? Necemo.
nek obojca sjede na klupi, realno nijedan od njih dvojce nije kvalitet za prvih 11, nek igraju prijateljske ili zadnjih 20- minuta
nek mesa sta iskombinuje bar meni su i salihovic i vrancic i medunjanin ispred njih dvojce, pa cak i prcic, mogu i ja naci opravdanja za stilica sto ne igra u jacoj ekipi jer je et ko igro za zelju pa da ga branim, kao i ovi razni fanboyi tine, al realna situacija je da igraju u bezveze timovima u odnosu na momke koji igraju u ligama 5
calcio je napisao/la:Ali ako bi sutra potpisao za Cesenu, Soso, ili neki slican klub iz istih stopa bi postao nezamjenjiv, zar ne? Sto ste toliko optereceni klubovima.
pa dvije godine potpisuje, vidimo koliko ga cijene klubovi koji trebaju dati svoje pare, **** ovo preseravanje po forumu