Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Cartman
-
Kontakt:
Feridagic je napisao/la:Ibizevic je napisao/la:Uradio 2 driblinga i uspio sačuvati loptu i sad on neka igračina. Pa najmanje što se očekuje od igrača sredine terena je da zna driblati. Može upasti na spisak od 22 igrača ali nije mi ni za igrača sa klupe koji će ući i donijeti preokret.
U ovakvoj situaciji sa veznim igracima Tino je najozbiljniji kandidat za startnih 11. Begovic, Vranjes, Bicakcic (Zukanovic), Spahic, Kolasinac (Zukanovic), Besic, Pjanic, Susic, Lulic, Visca, Dzeko.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Feridagic
-
Kontakt:
Mozambik je napisao/la:To sto ti govoris je klasicna navijacka "joj jes mangup, proturio mu kroz noge" prica.
Sta je to Tino dosad uradio da se istakao u reprezentaciji da dobije ovoliko prilike, pa cak i na SP da ode?
Ja sam to pitanje postavio jos poslije Kipra i cekam da mi neko odgovori evo vise od pola godine.
Nista, apsolutno nista, al ovde se potura prica o njegovom dokazivanju na osnovu jednog drublinga. Pa nek ide na kutiju sibica pa nek dribla, zbog njegovih driblinga smo i zavrsili na pretposljednjem mjestu u grupi.
Odigrao je odlicnu sezonu u Hajduku, dao par izvrsnih golova, sigurno je zasluzio mjesto medju putnicima za SP jer je buducnost reprezentacije, bar kako sada stvari stoje. Da je igracina nije, da ce biti neka velika igracine - nece, ali nasa je realnost i po meni je bolji od Stilica, Medunjanina, Prcica i Vrancica koji se pominji kao moguci trio (uz Pjanica i Besica) u sredini.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
-
Feridagic
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Feridagic je napisao/la:Ibizevic je napisao/la:Uradio 2 driblinga i uspio sačuvati loptu i sad on neka igračina. Pa najmanje što se očekuje od igrača sredine terena je da zna driblati. Može upasti na spisak od 22 igrača ali nije mi ni za igrača sa klupe koji će ući i donijeti preokret.
U ovakvoj situaciji sa veznim igracima Tino je najozbiljniji kandidat za startnih 11. Begovic, Vranjes, Bicakcic (Zukanovic), Spahic, Kolasinac (Zukanovic), Besic, Pjanic, Susic, Lulic, Visca, Dzeko.

Hoces biti happy ako ovo neko kopira i stavi smajli?
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
-
Cartman
-
Kontakt:
Zavisi koji je smiley.

-
Head
-
Kontakt:
Definitivno Tino sinocnjom partijom istek'o ozbiljnu kandidaturu za pocetnih 11 protiv Izraela ako nam igraci iz veznog reda budu van forme.

1946
-
brile
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Zavisi koji je smiley.

idealna faca za zbunjeni smajli ili nezainteresovani

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
-
JoseMourinho
-
Kontakt:
Postao/la JoseMourinho » 02 apr 2015, 00:14
meni nikad nece biti jasno kakav mozak moras imat da napišeš da ti igrac iz propalog hajduka iz yebene hrvatske lige bude prvotimac repke, stvarno nevjerovatno, divim vam se

-
Sabinho
-
Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:meni nikad nece biti jasno kakav mozak moras imat da napišeš da ti igrac iz propalog hajduka iz yebene hrvatske lige bude prvotimac repke, stvarno nevjerovatno, divim vam se

Drug Wisla je propala kao i Hajduk a imamo dobru desetku u njoj. Hocemo sad izbjegavati Semira zbog toga? Necemo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Ali ako bi sutra potpisao za Cesenu, Soso, ili neki slican klub iz istih stopa bi postao nezamjenjiv, zar ne? Sto ste toliko optereceni klubovima.
-
Cartman
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Ali ako bi sutra potpisao za Cesenu, Soso, ili neki slican klub iz istih stopa bi postao nezamjenjiv, zar ne? Sto ste toliko optereceni klubovima.
A zasto ne potpise za neki takav klub?

-
mirzatele
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:calcio je napisao/la:Ali ako bi sutra potpisao za Cesenu, Soso, ili neki slican klub iz istih stopa bi postao nezamjenjiv, zar ne? Sto ste toliko optereceni klubovima.

u utorak

-
JoseMourinho
-
Kontakt:
Postao/la JoseMourinho » 02 apr 2015, 00:38
Sabinho je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:meni nikad nece biti jasno kakav mozak moras imat da napišeš da ti igrac iz propalog hajduka iz yebene hrvatske lige bude prvotimac repke, stvarno nevjerovatno, divim vam se

Drug Wisla je propala kao i Hajduk a imamo dobru desetku u njoj. Hocemo sad izbjegavati Semira zbog toga? Necemo.
nek obojca sjede na klupi, realno nijedan od njih dvojce nije kvalitet za prvih 11, nek igraju prijateljske ili zadnjih 20- minuta
nek mesa sta iskombinuje bar meni su i salihovic i vrancic i medunjanin ispred njih dvojce, pa cak i prcic, mogu i ja naci opravdanja za stilica sto ne igra u jacoj ekipi jer je et ko igro za zelju pa da ga branim, kao i ovi razni fanboyi tine, al realna situacija je da igraju u bezveze timovima u odnosu na momke koji igraju u ligama 5
calcio je napisao/la:Ali ako bi sutra potpisao za Cesenu, Soso, ili neki slican klub iz istih stopa bi postao nezamjenjiv, zar ne? Sto ste toliko optereceni klubovima.
pa dvije godine potpisuje, vidimo koliko ga cijene klubovi koji trebaju dati svoje pare, **** ovo preseravanje po forumu

-
calcio
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:calcio je napisao/la:Ali ako bi sutra potpisao za Cesenu, Soso, ili neki slican klub iz istih stopa bi postao nezamjenjiv, zar ne? Sto ste toliko optereceni klubovima.

Ma da, napustice Hajduk (prilicno veliki klub) i potpisace za neki raspad od kluba da bi vama udovoljio. Pa ce dogodine igrati u drugoj ligi... Nema potrebe da ide za prvom ponudom. U svakom slucaju ima kapacitet da igra za takve klubove. Ako ti to ne vidis nego mora prvo staviti potpis da bi te ubijedio da moze igrati na tom nivou, onda mozda nije do njega nego je do tebe.
-
rishaaa
-
Kontakt:
Sto bezveze lupetaš,kad te niko ne tjera !? Bešič nije postao nezamjenjiv kad je prešao u Englesku,nego je postao nezamjenjiv kad je iz mađarske lige na SP izdominirao sve svoje kolege iz reprezentacije, koji su u tom trenutku igrali u daleko boljim ligama i kvalitetnijim klubovima! I kad se pisalo o tom istom Bešiću danima po portalima,po forumu.. Tino je imao istu šansu kao i Bešić,dobijao je minuta i minuta kod Papeta,ni zapažene tekme,ni asistencije,a ni gola...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
-
JoseMourinho
-
Kontakt:
Postao/la JoseMourinho » 02 apr 2015, 00:44
calcio je napisao/la:Cartman je napisao/la:calcio je napisao/la:Ali ako bi sutra potpisao za Cesenu, Soso, ili neki slican klub iz istih stopa bi postao nezamjenjiv, zar ne? Sto ste toliko optereceni klubovima.

Ma da, napustice Hajduk (prilicno veliki klub) i potpisace za neki raspad od kluba da bi vama udovoljio. Pa ce dogodine igrati u drugoj ligi... Nema potrebe da ide za prvom ponudom. U svakom slucaju ima kapacitet da igra za takve klubove. Ako ti to ne vidis nego mora prvo staviti potpis da bi te ubijedio da moze igrati na tom nivou, onda mozda nije do njega nego je do tebe.
pa dobro ima i semir kapacitet da umjesto ozila igra u arsenalu, al ne zuri mu se
i hajduk sa realnim stanjem je cuna od kluba, to ce ti cak i navijaci hajduka reci, al nisam ni ocekivo od tebe normalnu diskusiju

-
calcio
-
Kontakt:
Znaci ako nije jednako dobar kao Besic, ne treba nam? Vazi li samo za Tina ili i za ostale? Jer bojim se da bi u tom slucaju ostali bez vecine igraca.

-
rishaaa
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Znaci ako nije jednako dobar kao Besic, ne treba nam? Vazi li samo za Tina ili i za ostale? Jer bojim se da bi u tom slucaju ostali bez vecine igraca.

Ja tebe podsjećam da je TINO ušao u reprezentaciju kao defanzivni vezni,to reče njegov amidža... i kao takvog,ja ga ne mogu porediti sa Džekom i Misimovićem ili nekim drugim igračem,samo sa defanzivnim veznim,kako je predstavljen širokim narodnim masama BIH,od strane hajdučke prčije i bivšeg nam selektora

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
-
JoseMourinho
-
Kontakt:
Postao/la JoseMourinho » 02 apr 2015, 00:49
calcio je napisao/la:Znaci ako nije jednako dobar kao Besic, ne treba nam? Vazi li samo za Tina ili i za ostale? Jer bojim se da bi u tom slucaju ostali bez vecine igraca.

ja sam samo reko da kvalitet nije za prvih 11 nikako kako ga vi gurate, dal ce to postat ne znam niti cu da ulazim u to, al sa trenutnim stanjem u prvih 11 reprezentacije kakva smo mi nema sigurno mjesta što je i mesi jasno

-
Feridagic
-
Kontakt:
rishaaa je napisao/la:calcio je napisao/la:Ali ako bi sutra potpisao za Cesenu, Soso, ili neki slican klub iz istih stopa bi postao nezamjenjiv, zar ne? Sto ste toliko optereceni klubovima.
Sto bezveze lupetaš,kad te niko ne tjera !? Bešič nije postao nezamjenjiv kad je prešao u Englesku,nego je postao nezamjenjiv kad je iz mađarske lige na SP izdominirao sve svoje kolege iz reprezentacije, koji su u tom trenutku igrali u daleko boljim ligama i kvalitetnijim klubovima! I kad se pisalo o tom istom Bešiću danima po portalima,po forumu.. Tino je imao istu šansu kao i Bešić,dobijao je minuta i minuta kod Papeta,ni zapažene tekme,ni asistencije,a ni gola...
Zasto poredis Besica i Tinu? Naravno da je Besic bolji, ali pricamo o trecem veznom igracu u formaciji 4-2-3-1. Tino nije podbacio ni jednu utakmicu koju je odigrao u toj mjeri da bi se zakljucilo da nije za reprezentaciju. U konkurenciji; Medunjanin, Stilic, Prcic, Vrancic u najmanju ruku je sasvim ravnopravan ako ne i malo iznad, a uz Stilica je i jedini koji IGRA. To sam mislio i prije a pokazalo se i u ovoj utakmica kada je za nekoliko minuta pokazao vise od pobrojanih.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
-
calcio
-
Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:calcio je napisao/la:Znaci ako nije jednako dobar kao Besic, ne treba nam? Vazi li samo za Tina ili i za ostale? Jer bojim se da bi u tom slucaju ostali bez vecine igraca.

ja sam samo reko da kvalitet nije za prvih 11 nikako kako ga vi gurate, dal ce to postat ne znam niti cu da ulazim u to, al sa trenutnim stanjem u prvih 11 reprezentacije kakva smo mi nema sigurno mjesta što je i mesi jasno

Ne gura ga niko u prvih 11, samo odgovaramo ovim trolovima koji i dalje s vremena na vrijeme upadnu sa nekakvim doskocicama kako TSS ne zna hodati i slicno. Trenutno nije u nekoj formi i ne moze biti siguran ni da ce dobiti poziv ali jesenas je igrao bas fino, sa takvom formom bi trebao imati mjesto u kadru.
Trenutno korisnika/ca: Blue1921, DanijelTZ, dedo26, Goalgetter, HariTz, Jarodwest, kakarut, LeCoq, MaroonBjelave, Muumii, Sheyi, torbica i 73 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []