hahahhahahhahaSveti je napisao/la:Djah jednu djah drugu
a onako na prvu bezveze serija, al kad se zagledaš odlična

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahahhahahhahaSveti je napisao/la:Djah jednu djah drugu
ma najjače je kad su na kraju udrobili i horror. Ja se sassro kad se pojavi onaj demon sa bijelim očimalegenda reala je napisao/la:hahahhahahhahaSveti je napisao/la:Djah jednu djah drugu
a onako na prvu bezveze serija, al kad se zagledaš odlična
Ono bijase lopov, krao dragulje i imao blizanca ubicu. Sjecam li se dobro ?Virtu4l je napisao/la:Vjerujem da je neko spomenuo i Sunset Beach.
Svaka cura koju sam tada poznavao je ludila za onim likom Kol Dešanel, tako nekako, al zato Meg i Paula
Ta, ta Ema.legenda reala je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:
Sjeća li se ko neke sarajevske dječje serije, ne baš serija, možda je imalo par epizodica. Bila je neka djevojčica Ema, čini mi se, pokojni Žan je glumio oca, a mama joj je bila trudna. Pa dok se ona porađa, Ema se rola po gradu i ode kod djeda, čini mi se da je to bio Troka.
Ema i njen puki, imala je puža nekog za ljubimca, djed je imao psa nekog koji ide pred Emu da je dovede kući, jel to to![]()
I Ben je bio dobar.Virtu4l je napisao/la:Vjerujem da je neko spomenuo i Sunset Beach.
Svaka cura koju sam tada poznavao je ludila za onim likom Kol Dešanel, tako nekako, al zato Meg i Paula
On je bio simpatičan ovim malo starijimBaDa12 je napisao/la: I Ben je bio dobar.![]()
Naravno da se spominjalo, a zaboravio si Oliviu, nju je Cole obradjivao..._dreamer_ je napisao/la:Olivia MILFaca prava u toj seriji...a najveca faca cole deschanelZip je napisao/la:Jel neko gledao "Sunset Beach" americka telenovelana FTV se prikazivala 1997-98
Dvojnici BEn-Ken il kako vec..
pa ide ona lutka sto pricai vjestica
![]()
Pa kad onu ljepoticu zakopaju zivuhahah
Cega se sve necu sjetiti
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag ... v45J8TyGv1" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da je to
Virtu4l je napisao/la:On je bio simpatičan ovim malo starijimBaDa12 je napisao/la: I Ben je bio dobar.![]()
kao npr moja mama
Sveti je napisao/la:Ja bih je i sa 15 lupio, budimo realniConsigliere je napisao/la:Al, tad je bio fazon.... maloljetna.Sveti je napisao/la: Luisana Lopilato. Kakvu sisu ima, strašno![]()
Meni su ipak Smucek i Smradek iz medvjedića za koplje iznad.Centre forward je napisao/la:Niko da spomene Evokse i Duvokse i legendarnog Šabana.![]()
spomenuto par stranica prije.Centre forward je napisao/la:Niko da spomene Evokse i Duvokse i legendarnog Šabana.
Ne. Ben je imao zlog brata blizanca ubicu Dereka. Na kraju ga jedva sredio. A Cole jeste bio lopina i dero je svoju punicu koja je uz to bila MILF ipo.samo_lijevo je napisao/la:Ono bijase lopov, krao dragulje i imao blizanca ubicu. Sjecam li se dobro ?Virtu4l je napisao/la:Vjerujem da je neko spomenuo i Sunset Beach.
Ma joj, ja samo znam da je bilo izuetno mučno svaki dan slušati 'kako je sladak', 'kako je lijep, zgodan'samo_lijevo je napisao/la:Ono bijase lopov, krao dragulje i imao blizanca ubicu. Sjecam li se dobro ?Virtu4l je napisao/la:Vjerujem da je neko spomenuo i Sunset Beach.
Memoari porodice Milić, već spomenuta ovdje.Pegi10 je napisao/la:Jel se neko sjeca serije bila je na BHT-u ili FTV-u ona porodica sto zivi u stanu sa onom zlatnom ribicom sto kao prica domaca serija je u pitanju nikako imena da se sjetim
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 120 gostiju.