BaDa12 je napisao/la:
Sjeća li se ko neke sarajevske dječje serije, ne baš serija, možda je imalo par epizodica. Bila je neka djevojčica Ema, čini mi se, pokojni Žan je glumio oca, a mama joj je bila trudna. Pa dok se ona porađa, Ema se rola po gradu i ode kod djeda, čini mi se da je to bio Troka.
Ema i njen puki, imala je puža nekog za ljubimca, djed je imao psa nekog koji ide pred Emu da je dovede kući, jel to to
Ta, ta Ema. Legenda zvani Enciklopedija.
Virtu4l je napisao/la:Vjerujem da je neko spomenuo i Sunset Beach.
Svaka cura koju sam tada poznavao je ludila za onim likom Kol Dešanel, tako nekako, al zato Meg i Paula
I Ben je bio dobar.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Olivia MILFaca prava u toj seriji...a najveca faca cole deschanel
Naravno da se spominjalo, a zaboravio si Oliviu, nju je Cole obradjivao...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
A, ja sam R-Way gledala zbog Pabla i njegove veze sa Marizzom. Dobro, ni Manuel nije bio loš, samo što mi se nisu sviđali njegovi pramenovi.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Centre forward je napisao/la:Niko da spomene Evokse i Duvokse i legendarnog Šabana.
spomenuto par stranica prije.
[youtube][/youtube]
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Virtu4l je napisao/la:Vjerujem da je neko spomenuo i Sunset Beach.
Svaka cura koju sam tada poznavao je ludila za onim likom Kol Dešanel, tako nekako, al zato Meg i Paula
Ono bijase lopov, krao dragulje i imao blizanca ubicu. Sjecam li se dobro ?
Ne. Ben je imao zlog brata blizanca ubicu Dereka. Na kraju ga jedva sredio. A Cole jeste bio lopina i dero je svoju punicu koja je uz to bila MILF ipo.
Sjecam se dijelom te serije covjece mislim da je godinama trajala. Bila je donekle zanimljiva kao to sa bratom ali bila je jedno vrijeme pravo SF.
Miki92. Koja je to dama? Nesto mi poznata...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Aaa, sjeća li se neko prve naše poslijeratne serija (bar mislim), išla je na OBN, ili kako se tad zvala TV?
Mislim da se zvala Familija d.o.o., bio je neki familijarni kafić u kojem su radili svi. Glumila Jasna Diklić, pokojni Žan... Kad god vidim konobara u restoranu sa prebačenom krpom preko ruke, uvijek se sjetim te serije. Samo što su oni imali zelenu krpu.
Jel se neko sjeca serije bila je na BHT-u ili FTV-u ona porodica sto zivi u stanu sa onom zlatnom ribicom sto kao prica domaca serija je u pitanju nikako imena da se sjetim
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Pegi10 je napisao/la:Jel se neko sjeca serije bila je na BHT-u ili FTV-u ona porodica sto zivi u stanu sa onom zlatnom ribicom sto kao prica domaca serija je u pitanju nikako imena da se sjetim
Memoari porodice Milić, već spomenuta ovdje.