Stara dobra vremena

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Prosjek godina forumasa

1. 13 - 16
50
7%
2. 17 - 20
211
30%
3. 21 - 24
226
33%
4. 25- 29
125
18%
5. +30
82
12%

Ukupno glasova: 694

JamesJoyce
Kontakt:

Re: Stara dobra vremena

Post Postao/la JamesJoyce » 02 apr 2015, 22:47

Ja sam imao problema sa pracenjem Top gola jer je u isto vrijeme pocinjalo i 60 minuta. Stari nije dao.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 02 apr 2015, 22:48

Joj jbo majku,kad se sjetim prvog mobitela,samsung c pa neki broj :mrgreen:
Kupio mi stari kad sam bio 6 razred i ja 2 mjeseca stedio da kupim sebi ultra karticu,jbg bila 50 maraka. :-)
Nisam smio mob nosit ispred kuce a kamo li u skolu,da ga ne razvalim :urnebes:
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 02 apr 2015, 22:52

Pa formula 1 jbt nedeljom u dva nigdje nikog vani svi gledali znali sve timove vozace.....pa covjece nemozes vjerovat da se to vise hamam negleda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 apr 2015, 23:02

Hass je napisao/la:Joj jbo majku,kad se sjetim prvog mobitela,samsung c pa neki broj :mrgreen:
Kupio mi stari kad sam bio 6 razred i ja 2 mjeseca stedio da kupim sebi ultra karticu,jbg bila 50 maraka. :-)
ja se sjecam neko ko je uzimao prvi put telefon obavezna je bila kupovina siemensa a50/55, jer eto to je kao bio telefon za početnike
slika

pa kao mali sjecam se ne znam tad sam isao i u vrtić završavao tada :mrgreen: skupim ja 100km da mogu sebi uzeti broj, ali otac nije dao
onda kasnije kada sam dobio svoj prvi telefon bio je ericsson t28, jer je otac tada uzeo neki od sonya, pa meni ovaj ostao
slika

i onda kad sam dobio i novi broj, nema koga nisam zvao, jos onda bila furka da zvrcas nekoga :) pa kad vidis propusteni poziv i ti tom nekom uzvratis tako :)

i kasnije sam dobio nokiu 8290, prvi put je odnesem u školu i isti dan mi je u kradu, krokodilske suze sam isplak´o
al pronasao mi je nastavnik tijelesnog kasnije :)

tek se sad prisjecam otkud ljubav ovolika prema tehnologiji i telefonima :)

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 02 apr 2015, 23:04

Igra koja je meni uzela dooooosta vremena, jedna od dražih, upravo je skidam ponovo hahaha.
[youtube][/youtube]

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 02 apr 2015, 23:11

Meni se čini da smo 99% stvari od djetinjstva pročešljali,ali...
Prva ljubav zaborava nema :mrgreen:
Kad kažem ljubav msm na simpatiju i dobru frendicu,ne nužno na osobu koju ste ziliGu :lol:
Ej kad se sjetim Amine i 6 razreda,sve bih dao da se vratim barem na dva dana u taj period.Pa pisma,ceduljice,držanje za ruku,pisanje pjesmica... :-)
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 apr 2015, 23:12

pih, ja u osnovnoj se tuko s curama :mrgreen: tek nekad kraj 7. 8. razreda se smirili :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 apr 2015, 23:23

Sve nešto postavljaju slike novčanica od pola i jednu Konvertibilnu marku, Konvertibilna marka je moderna novčanica.

Ovo su bile novčanice:
slika
slika
BH dinari, 100 BHD=1 DM ;)

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 02 apr 2015, 23:29

breskva je napisao/la:Igra koja je meni uzela dooooosta vremena, jedna od dražih, upravo je skidam ponovo hahaha.
[youtube][/youtube]
:thumbup: Sjecam se ove igre, i ja sam je dosta igrao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2015, 23:31

hilmo je napisao/la:Sve nešto postavljaju slike novčanica od pola i jednu Konvertibilnu marku, Konvertibilna marka je moderna novčanica.
A ovo?

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 02 apr 2015, 23:41

slika

Jedan od simbola naseg djetinjstva
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 02 apr 2015, 23:46

Schwarz je napisao/la:slika

Jedan od simbola naseg djetinjstva
Da, da i da :thumbup:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 02 apr 2015, 23:48

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Hass je napisao/la:Joj jbo majku,kad se sjetim prvog mobitela,samsung c pa neki broj :mrgreen:
ja se sjecam neko ko je uzimao prvi put telefon obavezna je bila kupovina siemensa a50/55, jer eto to je kao bio telefon za početnike
slika

pa kao mali sjecam se ne znam tad sam isao i u vrtić završavao tada :mrgreen: skupim ja 100km da mogu sebi uzeti broj, ali otac nije dao
onda kasnije kada sam dobio svoj prvi telefon bio je ericsson t28, jer je otac tada uzeo neki od sonya, pa meni ovaj ostao
slika

i onda kad sam dobio i novi broj, nema koga nisam zvao, jos onda bila furka da zvrcas nekoga :) pa kad vidis propusteni poziv i ti tom nekom uzvratis tako :)

i kasnije sam dobio nokiu 8290, prvi put je odnesem u školu i isti dan mi je u kradu, krokodilske suze sam isplak´o
al pronasao mi je nastavnik tijelesnog kasnije :)

tek se sad prisjecam otkud ljubav ovolika prema tehnologiji i telefonima :)
Helem sam iste telefone redom imo :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 apr 2015, 23:53

Imal kakvih klipova na YT od "Top Gola" koji su prije haman svi gledali :tokralju: Velid Spaho je odrađivao Primeru ostalih se ne sjećam. Koja je to moć bila :tokralju:

[youtube][/youtube]

Klizeći sa dvije noge direktno u osjećaje :cry:

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 02 apr 2015, 23:55

slika
Ovo me nevjerovatno podsjeti na djetinjstvo uvijek, nije se promijenila ni ambalaza ni ukus ni jedne sekunde a obozavao sam ih i dan danas ih obozavam :ljepota:

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 02 apr 2015, 23:59

Mario ario rio io o :mrgreen:
Top Gol ja uvijek morao gledati u reprizi sljedeci dan posto stari zbog 60 minuta nije dao sto je najgore i on reprizu gledao sa mnom :D
TomBrajder je napisao/la:slika
Ovo me nevjerovatno podsjeti na djetinjstvo uvijek, nije se promijenila ni ambalaza ni ukus ni jedne sekunde a obozavao sam ih i dan danas ih obozavam :ljepota:
Jedina stvar sto je i dan danas ista kao i kad sam bio dijete :tokralju:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 03 apr 2015, 00:05

Ja sam nekoliko puta pokusavao traziti po netu bar isjecke iz emisije Top Gol ali dzaba nema, ne znam da li uopce imaju oni to u arhivi svojoj.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 03 apr 2015, 00:06

Ne znam sjeća li se ko turske serije koja se emitovala na FTV-u, prije jedno desetak godina, neko dijete pod imenom Baris je bilo u prvom planu. Blijeda su mi sjećanja, ali mi je ova beba ostala upečatljiva i meni kao klincu je to bilo strašno zanimljivo. :D

Također je bila strana sad ne znam tačno da li serija ili je to spadalo u okvire dječijeg programa, ali radi se o skupini tinejdžera koji svaku novu epizodu prave drugačije eksperimente od stvari koje svakodnevno koristimo. Znam da je bilo jako zanimljivo i da je bilo dosta dobrih i poučnih stvari i da sam par puta pokušao eksperimentisati, mada se uvijek završi tragikomično. :lol: Nisam siguran da li je BHT ili FTV emitovao to, a poprilično sam uvjeren da je bila vikendom.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 03 apr 2015, 00:12

LjumanM95 je napisao/la: Također je bila strana sad ne znam tačno da li serija ili je to spadalo u okvire dječijeg programa, ali radi se o skupini tinejdžera koji svaku novu epizodu prave drugačije eksperimente od stvari koje svakodnevno koristimo. Znam da je bilo jako zanimljivo i da je bilo dosta dobrih i poučnih stvari i da sam par puta pokušao eksperimentisati, mada se uvijek završi tragikomično. :lol: Nisam siguran da li je BHT ili FTV emitovao to, a poprilično sam uvjeren da je bila vikendom.
Sjecam se, pravo dobra emisija, to je strana emisija vjerovatno ima na YB pa ako se neko sjeti naziva emisije nek napise, osevapit ce se samo tako :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 apr 2015, 00:12

Donnie Darko je napisao/la:Imal kakvih klipova na YT od "Top Gola" koji su prije haman svi gledali :tokralju: Velid Spaho je odrađivao Primeru ostalih se ne sjećam. Koja je to moć bila :tokralju:
Mene je Velid 1998 izvukao u nagradnoj igri na Top Golu, nas 4-5 pogodilo prvih 11 naše reprezentacije protiv Češke i Velid izvuče moju kovertu.

Nagrada je bila dres reprezentacije, Adidas :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”