Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JamesJoyce
- Kontakt:
Re: Stara dobra vremena
Ja sam imao problema sa pracenjem Top gola jer je u isto vrijeme pocinjalo i 60 minuta. Stari nije dao.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Joj jbo majku,kad se sjetim prvog mobitela,samsung c pa neki broj 
Kupio mi stari kad sam bio 6 razred i ja 2 mjeseca stedio da kupim sebi ultra karticu,jbg bila 50 maraka.
Nisam smio mob nosit ispred kuce a kamo li u skolu,da ga ne razvalim
Kupio mi stari kad sam bio 6 razred i ja 2 mjeseca stedio da kupim sebi ultra karticu,jbg bila 50 maraka.
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Pa formula 1 jbt nedeljom u dva nigdje nikog vani svi gledali znali sve timove vozace.....pa covjece nemozes vjerovat da se to vise hamam negleda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja se sjecam neko ko je uzimao prvi put telefon obavezna je bila kupovina siemensa a50/55, jer eto to je kao bio telefon za početnikeHass je napisao/la:Joj jbo majku,kad se sjetim prvog mobitela,samsung c pa neki broj

pa kao mali sjecam se ne znam tad sam isao i u vrtić završavao tada
onda kasnije kada sam dobio svoj prvi telefon bio je ericsson t28, jer je otac tada uzeo neki od sonya, pa meni ovaj ostao

i onda kad sam dobio i novi broj, nema koga nisam zvao, jos onda bila furka da zvrcas nekoga
i kasnije sam dobio nokiu 8290, prvi put je odnesem u školu i isti dan mi je u kradu, krokodilske suze sam isplak´o
al pronasao mi je nastavnik tijelesnog kasnije
tek se sad prisjecam otkud ljubav ovolika prema tehnologiji i telefonima
Igra koja je meni uzela dooooosta vremena, jedna od dražih, upravo je skidam ponovo hahaha.
Meni se čini da smo 99% stvari od djetinjstva pročešljali,ali...
Prva ljubav zaborava nema
Kad kažem ljubav msm na simpatiju i dobru frendicu,ne nužno na osobu koju ste ziliGu
Ej kad se sjetim Amine i 6 razreda,sve bih dao da se vratim barem na dva dana u taj period.Pa pisma,ceduljice,držanje za ruku,pisanje pjesmica...
Prva ljubav zaborava nema
Kad kažem ljubav msm na simpatiju i dobru frendicu,ne nužno na osobu koju ste ziliGu
Ej kad se sjetim Amine i 6 razreda,sve bih dao da se vratim barem na dva dana u taj period.Pa pisma,ceduljice,držanje za ruku,pisanje pjesmica...
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pih, ja u osnovnoj se tuko s curama
tek nekad kraj 7. 8. razreda se smirili 
Sve nešto postavljaju slike novčanica od pola i jednu Konvertibilnu marku, Konvertibilna marka je moderna novčanica.
Ovo su bile novčanice:
BH dinari, 100 BHD=1 DM 
Ovo su bile novčanice:
-
TomBrajder
- Kontakt:
breskva je napisao/la:Igra koja je meni uzela dooooosta vremena, jedna od dražih, upravo je skidam ponovo hahaha.
A ovo?hilmo je napisao/la:Sve nešto postavljaju slike novčanica od pola i jednu Konvertibilnu marku, Konvertibilna marka je moderna novčanica.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Jedan od simbola naseg djetinjstva
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
TomBrajder
- Kontakt:
Da, da i daSchwarz je napisao/la:
Jedan od simbola naseg djetinjstva
Helem sam iste telefone redom imoQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja se sjecam neko ko je uzimao prvi put telefon obavezna je bila kupovina siemensa a50/55, jer eto to je kao bio telefon za početnikeHass je napisao/la:Joj jbo majku,kad se sjetim prvog mobitela,samsung c pa neki broj
pa kao mali sjecam se ne znam tad sam isao i u vrtić završavao tadaskupim ja 100km da mogu sebi uzeti broj, ali otac nije dao
onda kasnije kada sam dobio svoj prvi telefon bio je ericsson t28, jer je otac tada uzeo neki od sonya, pa meni ovaj ostao
i onda kad sam dobio i novi broj, nema koga nisam zvao, jos onda bila furka da zvrcas nekogapa kad vidis propusteni poziv i ti tom nekom uzvratis tako
![]()
i kasnije sam dobio nokiu 8290, prvi put je odnesem u školu i isti dan mi je u kradu, krokodilske suze sam isplak´o
al pronasao mi je nastavnik tijelesnog kasnije![]()
tek se sad prisjecam otkud ljubav ovolika prema tehnologiji i telefonima
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imal kakvih klipova na YT od "Top Gola" koji su prije haman svi gledali
Velid Spaho je odrađivao Primeru ostalih se ne sjećam. Koja je to moć bila
[youtube][/youtube]
Klizeći sa dvije noge direktno u osjećaje
[youtube][/youtube]
Klizeći sa dvije noge direktno u osjećaje
-
TomBrajder
- Kontakt:

Ovo me nevjerovatno podsjeti na djetinjstvo uvijek, nije se promijenila ni ambalaza ni ukus ni jedne sekunde a obozavao sam ih i dan danas ih obozavam
Mario ario rio io o
Top Gol ja uvijek morao gledati u reprizi sljedeci dan posto stari zbog 60 minuta nije dao sto je najgore i on reprizu gledao sa mnom

Top Gol ja uvijek morao gledati u reprizi sljedeci dan posto stari zbog 60 minuta nije dao sto je najgore i on reprizu gledao sa mnom
Jedina stvar sto je i dan danas ista kao i kad sam bio dijeteTomBrajder je napisao/la:
Ovo me nevjerovatno podsjeti na djetinjstvo uvijek, nije se promijenila ni ambalaza ni ukus ni jedne sekunde a obozavao sam ih i dan danas ih obozavam
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ja sam nekoliko puta pokusavao traziti po netu bar isjecke iz emisije Top Gol ali dzaba nema, ne znam da li uopce imaju oni to u arhivi svojoj.
Ne znam sjeća li se ko turske serije koja se emitovala na FTV-u, prije jedno desetak godina, neko dijete pod imenom Baris je bilo u prvom planu. Blijeda su mi sjećanja, ali mi je ova beba ostala upečatljiva i meni kao klincu je to bilo strašno zanimljivo.
Također je bila strana sad ne znam tačno da li serija ili je to spadalo u okvire dječijeg programa, ali radi se o skupini tinejdžera koji svaku novu epizodu prave drugačije eksperimente od stvari koje svakodnevno koristimo. Znam da je bilo jako zanimljivo i da je bilo dosta dobrih i poučnih stvari i da sam par puta pokušao eksperimentisati, mada se uvijek završi tragikomično.
Nisam siguran da li je BHT ili FTV emitovao to, a poprilično sam uvjeren da je bila vikendom.
Također je bila strana sad ne znam tačno da li serija ili je to spadalo u okvire dječijeg programa, ali radi se o skupini tinejdžera koji svaku novu epizodu prave drugačije eksperimente od stvari koje svakodnevno koristimo. Znam da je bilo jako zanimljivo i da je bilo dosta dobrih i poučnih stvari i da sam par puta pokušao eksperimentisati, mada se uvijek završi tragikomično.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- donCorleone1892
- Kontakt:
Sjecam se, pravo dobra emisija, to je strana emisija vjerovatno ima na YB pa ako se neko sjeti naziva emisije nek napise, osevapit ce se samo takoLjumanM95 je napisao/la: Također je bila strana sad ne znam tačno da li serija ili je to spadalo u okvire dječijeg programa, ali radi se o skupini tinejdžera koji svaku novu epizodu prave drugačije eksperimente od stvari koje svakodnevno koristimo. Znam da je bilo jako zanimljivo i da je bilo dosta dobrih i poučnih stvari i da sam par puta pokušao eksperimentisati, mada se uvijek završi tragikomično.Nisam siguran da li je BHT ili FTV emitovao to, a poprilično sam uvjeren da je bila vikendom.
Mene je Velid 1998 izvukao u nagradnoj igri na Top Golu, nas 4-5 pogodilo prvih 11 naše reprezentacije protiv Češke i Velid izvuče moju kovertu.Donnie Darko je napisao/la:Imal kakvih klipova na YT od "Top Gola" koji su prije haman svi gledaliVelid Spaho je odrađivao Primeru ostalih se ne sjećam. Koja je to moć bila
![]()
Nagrada je bila dres reprezentacije, Adidas
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Marsal, tuzlanskinacin i 16 gostiju.