Cure vole pare. Vojnici imaju pare.tuzlak1987 je napisao/la:Inace onda u vojskama svi redom ****. Brijanje je red i disciplina. Cure vole red i disciplinu
Garant se vojnici briju zato što žele.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cure vole pare. Vojnici imaju pare.tuzlak1987 je napisao/la:Inace onda u vojskama svi redom ****. Brijanje je red i disciplina. Cure vole red i disciplinu
I čupanje obrva isto takoSveti je napisao/la:Brijanje je za ped3rcine
ma buraz zayebavam se. Ima i tih slucajeva, a i ne mora da znaci, neko jednostavno voli bradu i uziva u njojtuzlak1987 je napisao/la:Ljudima sa bradom se ne moze objasnit. Po meni je to cisto prikrivanje face, kao cure sa sminkom..
A sta čupanje obrva nije?Sveti je napisao/la:Brijanje je za ped3rcine
Donnie Darko je napisao/la:Zvucis kao hipster.
Ako se potrudis jos malo mozda kiksam ko ti pa objavim svoju sliku.Sveti je napisao/la:Notorna laz. Cim si toliko agresivan na pomen brade, znaci da te geni trolluju
Nisam previse opterecen svojim izgledom, osim frizurom to priznajemDzoni je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Zvucis kao hipster.
Zvučim kao razuman čovjek.
Kakva vam je furka izac na ulicu i konstranto prolaziti pored ogledala?
@sveti kad sam ja furao bradu ti si se jos uvijek bojao djeda mraza.
Ma sa onom rečenicom da sam se počeo brijati odkako su drugi poceli furati bradu sam vise zelio da poentiram o cemu pričam,a istina je drugačija.Donnie Darko je napisao/la:
Razumijem te sta zelis reci, ali si zasao duboko u hipster nivo sa tim kontrama. Kakva je furka kontrirati svima cak i ako se tebi svidja nesto, kao brada recimo? Ne razumijem tu potrebu za kontriranjem, i to mi je jednako glupo kao i kopiranje outfita s' mtva.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, kraljttbvb i 7 gostiju.