NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- dr.van nostrand
- Kontakt:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Fina lista.
Fina lista.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- PaskalHens
- Kontakt:
LeBron James i Russell Westbrook drugi put zaredom najbolji igrači mjeseca. Jedna zanimljivost: Westbrooku je ovo drugi mjesec zaredom da ima prosjek od najmanje 30 poena i 10 asistencija, što se dogodilo samo 3 puta u zadnjih 40 godina (treći takav mjesec je ostvario LeBron James u veljači 2010. godine).
Mladi centar Sacramento Kingsa DeMarcus Cousins sinoć je ostvario drugi triple-double zaredom i ušao u odabrano društvo; Cousins je, uz Wilta Chamberlaina i Elgina Baylora, postao tek treći igrač NBA povijesti s dva ’20-20-10′ triple-double učinka zaredom (minimalno 20 poena, 20 skokova i 10 dodavanja).
Boogie je prije tri dana protiv Rocketsa skupio 24 poena, 21 skok i 10 dodavanja, da bi sinoć protiv Pelicansa zabio 24 poena, uz 20 skokova i 13 dodavanja. Nažalost, Kingsi su obje utakmice izgubili, protiv Rocketsa 4 razlike (115:111), a protiv Pelicansa 6 razlike (101:95).
Boogie je prije tri dana protiv Rocketsa skupio 24 poena, 21 skok i 10 dodavanja, da bi sinoć protiv Pelicansa zabio 24 poena, uz 20 skokova i 13 dodavanja. Nažalost, Kingsi su obje utakmice izgubili, protiv Rocketsa 4 razlike (115:111), a protiv Pelicansa 6 razlike (101:95).
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gsw Green says kawhi best defender in league #spurs Zanimljivo,vrlo zanimljivo...Posebno jer ovdje ovo niko nije pominjao ni kao kandidata za DPOY-a... 
- JoseMourinho
- Kontakt:
jok ovdje se spominju irving i harden ko DPOY, al ga i ti usrat znas
nikad se defanziva kawaia nije omalovazavala, a minus mu je ove godine povreda radi koje je manje nastupo od ostalih kandidata, al et kad ti ne bi pametovo smak svijeta bi bio

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Opet ne citas dobro.JoseMourinho je napisao/la:jok ovdje se spominju irving i harden ko DPOY, al ga i ti usrat znasnikad se defanziva kawaia nije omalovazavala, a minus mu je ove godine povreda radi koje je manje nastupo od ostalih kandidata, al et kad ti ne bi pametovo smak svijeta bi bio
![]()
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Svaštara
Ocu se yebat, a ne tražit ti postove, spominjan je i to lijepim riječima znam sra sam cito i znam da je rečeno da mu je najveći minus ta povreda, niko nikad nije reko da nije vrhunski defanzivac, a isto tako ne zaslužuje nagradu bar po meni a i većini jer je fulio dosta dok su ostali cijelu sezonu igrali dobru odbranu 
I yebote i vi vise ko djeca, onaj neki dan sa bogaljom lovom, sad ti sa kawaiem, ko da vam je ko reko cuna vam mala, pa sad dočekali da se nadigne i izmjerili pa došli se revansirat za to da se nasladjujete, a sto je najgore niko napuso nije kawai ne valja u odbrani da bi mu ti et sad kontriro
Uzivaj i ne sikiraj se taj segment kawaia ti niko ne dira, laku noc
I yebote i vi vise ko djeca, onaj neki dan sa bogaljom lovom, sad ti sa kawaiem, ko da vam je ko reko cuna vam mala, pa sad dočekali da se nadigne i izmjerili pa došli se revansirat za to da se nasladjujete, a sto je najgore niko napuso nije kawai ne valja u odbrani da bi mu ti et sad kontriro
duncan 15. strijelac svih vremena
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: Odg: Svaštara
JoseMourinho je napisao/la:Ocu se yebat, a ne tražit ti postove, spominjan je i to lijepim riječima znam sra sam cito i znam da je rečeno da mu je najveći minus ta povreda, niko nikad nije reko da nije vrhunski defanzivac, a isto tako ne zaslužuje nagradu bar po meni a i većini jer je fulio dosta dok su ostali cijelu sezonu igrali dobru odbranu
Znači, identičan osjećaj kao ti imam dok čitam neke postove.
Svaka čast za zapažanje, mislio sam da sam jedini
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
I'm happy for the Hall of Fame's Class of 2015 but I also hope Toni Kukoc will be considered for enshrinement next year. TK was as versatile as they come and a key to our last three championships! Phil Jackson has always said he was an underrated player. He was a star who made the sacrifice and came off the bench most nights! Pippen
A.F.C. Bournemouth!
nema trojca u povijesti lige koji je odigrao više utakmica od manua, parkera i timmya. prestigli su mchalea, parisha i birda.
Incident u New Yorku: Izboden Rudežov suigrač, uhićen i Makedonac Antić!
U noći s utorka na srijedu košarkaš Indiana Pacersa Chris Copeland izboden je pred jednim noćnim klubom u New Yorku…
Uz Copelanda je ozlijeđena i njegova supruga. Američki mediji navode kako je suigrač našeg Damjana Rudeža oko četiri sata ujutro po lokalnom vremenu uboden u trbuh, dok je njegova supruga razrezana po ruci i nozi.
Copelandov napadač i dva igrača Atlanta Hawksa, Pero Antić i Thabo Sefolosha, uhićeni su nakon incidenta. Pacersi su u New Yorku povodom utakmice protiv Knicksa koja je na raspored u srijedu navečer, dok Atlanta istu večer igra s Brooklyn Netsima.
Antić i Sefolosha su uhićeni zbog ometanja državnih službenika u osiguravanju mjesta zločina, navodi se u izvješću.
22-godišnjak, identificiran kao Shezoy Bleary, navodno je izvukao nož ispred kluba i ubo Copelanda, dok je njegovu suprugu Katrine Salatara zahvatio po rukama i nogama. Copeland i Salatara su odvedeni u bolnicu i nalaze se izvan životne opasnosti.
Incident se dogodio nakon verbalnog prepiranja svih upletenih po odlasku iz popularnog kluba.
U noći s utorka na srijedu košarkaš Indiana Pacersa Chris Copeland izboden je pred jednim noćnim klubom u New Yorku…
Uz Copelanda je ozlijeđena i njegova supruga. Američki mediji navode kako je suigrač našeg Damjana Rudeža oko četiri sata ujutro po lokalnom vremenu uboden u trbuh, dok je njegova supruga razrezana po ruci i nozi.
Copelandov napadač i dva igrača Atlanta Hawksa, Pero Antić i Thabo Sefolosha, uhićeni su nakon incidenta. Pacersi su u New Yorku povodom utakmice protiv Knicksa koja je na raspored u srijedu navečer, dok Atlanta istu večer igra s Brooklyn Netsima.
Antić i Sefolosha su uhićeni zbog ometanja državnih službenika u osiguravanju mjesta zločina, navodi se u izvješću.
22-godišnjak, identificiran kao Shezoy Bleary, navodno je izvukao nož ispred kluba i ubo Copelanda, dok je njegovu suprugu Katrine Salatara zahvatio po rukama i nogama. Copeland i Salatara su odvedeni u bolnicu i nalaze se izvan životne opasnosti.
Incident se dogodio nakon verbalnog prepiranja svih upletenih po odlasku iz popularnog kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.