FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 08 apr 2015, 23:55

MCMXLVI je napisao/la:Problem je u nasem sistemu 4-5-1. Ponavljam, Benko ne moze sam i totalno je beskoristan u napadu. Treba Velkoskog ubaciti i poceti igrati 4-4-2.
Brate upravu si, ali Krleta vec 2 tekme nema, lik uopste nije u gradu :o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 08 apr 2015, 23:59

@kanarinac rasulo brate nego sta???ubleha ibrakovic mlavi paru na nama,on je Alfa i omega ove sramote,nadam se da adzo ovo nece tolerisati inace mi kao navijaci tu nemozemo nista?!bojkot,belaji sta god da se radi to njih nije briga,postali smo ko dinamo zagreb,naravno oni imaju neke rez pa opet nisu zadovoljni,a mi a mi ma znas ti nas **** ti nas
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 apr 2015, 00:05

Sta se desilo sa nasim klubom i sa nasim igrackim kadrom? Pitanje sa milion odgovora ali vjerovatno da ne postoji onaj najkonkretniji moguci koji bi nas urazumio i smirio. Ocigledno je da su se pogubili konci, ekipa u koju je ulozeno najvise u odnosu na ostale premijerligase izgleda bezidejno jednako kao i ona u koju je ulozeno najmanje, tipa bas Drina ili Radnik itd. Jesmo li mi nakon svih ovih godina nesebicne podrske i pomaganja klubu to zasluzili? Nismo. Kako je moguce da jedna ekipa satkana kako mnogi rekose od najvecih pojacanja u historiji PLBIH u tri od pet prvenstvenih utakmica proljetnog dijela ne postigne nijedan gol? Kako je moguce da danas za 96 minuta igre nije odigrana jedna postena akcija da je licila na nesto, da je krenula od odbrane pa preko veznog reda, krila do napadaca? Kako je moguce da nasi igraci ne osjecaju nikakvu moralnu potrebu da uzmu ekipe poput Drine (uz duzno postovanje), da se ne vidi na njima da grizu i da ih to muci? Kako ti isti igraci gledaju na sve ovo, mislim face nakon utakmica (kikseva) su im potpuno jasne, tipa hajmo otici do navijaca ko im yebe mater nek' kazu pa cemo po starom.
Ocigledno je doslo vrijeme da se poduzmu neki rezovi, ne mislim to u smislu da sutnemo Kodru jer on je samo broj ocigledno koji varira, dok broj onih koji su konstantno tu (igraci) je bogami stalna vrijednost i ne varira bez obzira ko sjedio na klupi. Vrijeme je da se preispitaju neke odluke nase uprave, da oni fino razmisle kao i za sve ostalo gdje to skripi, ko zapravo opstruise funkcionisanje kluba na zelenom terenu jer to je ono najbitnije. Svojevrsna revizija prema kojoj bi se ustanovilo koji dio lanca je zakazao. Mislim da kada ovo govorim, onaj ko cita na umu ima samo jednu osobu koji ja licno nisam nikada osporavao medjutim kako vrijeme prolazi ta mi osoba postaje sve mutnija i mutnija.
Nama ostaje samo da se nadamo da ce se to sve posloziti i da ako pojedinacno imamo snage podrzimo nase Sarajevo jer od yebavanja i belaja nemamo nista, ne smijemo dozvoliti da se ovo sve urusi, prvenstveno jer imamo dobre temelje, ono na povrsini se lako da promijeniti. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 09 apr 2015, 00:05

Šteta po Sarajevo zbog danas ali očito da nešto ne štima...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 apr 2015, 00:06

aleksandar_veliki je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ma nesto definitivno ne stima. Sta je sa Krstom i Alispahicem?! Krle se seta po Splitu a sezona u toku :o More je pitanja, a nema odgovora...
Krste nije bio u Kodrinim kombinacijama za tekmu, dok je Alispahic krajem prvog pol. u Mostaru dobio nezgodan udarac u zglob i nije se oporavio, trebao bi biti spreman za Travnik...
Aco, malo mi ''suhveli'' da Krle nije tu dvije tekme, i da uopce nije u Sarajevu... Igrac i kad nije u kombinaciji za odredzeni mec, duzan je trenirati...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 apr 2015, 00:11

begiii je napisao/la:@kanarinac rasulo brate nego sta???ubleha ibrakovic mlavi paru na nama,on je Alfa i omega ove sramote,nadam se da adzo ovo nece tolerisati inace mi kao navijaci tu nemozemo nista?!bojkot,belaji sta god da se radi to njih nije briga,postali smo ko dinamo zagreb,naravno oni imaju neke rez pa opet nisu zadovoljni,a mi a mi ma znas ti nas **** ti nas
u svakog igraca kojeg je doveo covjek se ugradio,nakveca greska selimovica i kusturice je ova ubleha koja nam je dovela prevare od igraca ljudi nama su i dalje najbolji igraci oni igraci koji su igrali u vrijeme kukesija puzi tatko cimi,ovo sve sto smo doveli smo ispusili nijedan nije se pokazao ni ravnopravan ovoj trojki nedo bog bolji,a predstavljeni su u medijima kao fudbalski umjetnici a oni ustvari igraju za abdulaha **** se njima za sarajevo i pitare,ljudi malo prokontajte sklopite kockice pa cete da shvatite kakvo zlo drzimo u klubu selimovicu goni bagru iz kluba
Samo Sarajevo

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 09 apr 2015, 00:11

Ma stvar je u tome što su ovo polovnjaci, ljenčuge i neprofesijonalniod igrači, samo medijski izdignuti... Klub nam je sad za sad stabilan finansijski, al igrači su se previše opustili ili ''uhljebili'' i ne žele da se trude i treniraju više, jer nekima je ovo vrhunac neki i nemaju potrebe da napreduju... Iskreno precjenili smo ekipu previše i sa ovakvim igračima jednostavno se ne može osvojit ni kup a kamoli titula, i doveli su do te mjere da trebamo strepit i za evropu... sramota jedna... mnogi igrači nisu renomirani uopšte da igraju u ovom dresu... ibraković je taj koji je dovodio ove igrače i ako nekome treba past glava to je njemu iskreno.... meho je pogubio konce, nema autoriteta ni mrve u ekipi, njemu samo treba malo bezobrazluka i čvrstoče, al ovo su klošari od igrača koji ne poštuju ni sebe, a kamoli klub i navijače, i nezahvalni, nekima je pružena prilika da haj tako da kažem spase svoju karijeru, ne vraćaju ni 10%... smećari.... imam osjećaj da su i menađeri nekih igrača ovdje takođe krivi, koji huškaju svoje igrače protiv kluba, mnogi će me demantovat al ima mjesta... :?

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 apr 2015, 00:22

@iceman100, ima tu istine ali samo za neke igrace.
Na ljeto se rijesiti ovih igraca.
-Okic (Nikad ga nisam smatrao kao dobrog igraca, ni posle Haugesunda)
-Berberovic (crnjak uvijek pravi i to jos kad sam saznao da lik pusi)
-Kovacevic (Imam par situacija i to na slikama gdje nas je kostao dva gola. (Prijateljska protiv Slobode i Borca u kupu) a danas mogao i treci. Znaci u svakoj utakmici kad je u pocetnom sastavu, kostao nas je gol, a danas je mogao ponovo. Sreca pa je Delac odbranio. Lik definitivno ima problema sa visokim loptama.)
-Buric (Ja ne znam ko njega dovede?)
-Puric (Gdje je on uopste???)
I to sto prije!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 09 apr 2015, 00:24

Losa utakmica. Nestigoh da iscitam, ali vjerovatno je sve puno bljuvotina, opravdano da se razumijemo.
Lose smo izgledali. Sta bi sa onim Cimijem? Ovo ko neki sindrom ala svraka, al nije jedini bio los. Da nije bilo na golu Delaca, bio bi puni plijen za domacina.
Nesta smo malo ko i proigrali kad je stojcev usao. Sto se tice velkoskog, oko produzenja ugovora je upitnik. Realno i da je igrao, isto bi bilo jer necini jedna lasta proljece. Problem je dosta veci unutar same ekipe.
Pricao sam o kiksevima, i siroki danas kiksa, mjesto da zakuhamo time nam je samo produzio agoniju. Dzaba kad mi igramo slabo.
Sada idemo u goste jos jednom davljeniku koji uzgred receno ima i pristojnu ekipu.
Sta sad raditi. Pa ako ce Meho ostati, a sve su prilike da hoce, neka isfiltrira ekipu i spremi taj kostur za evropu iako ce i to biti gutavo jer je i olimpik prisao na 3 boda.
Pripremiti apaurina za ovih preostalih 10 kola.
P.S. Steta sto se onaj "eki pauk" nije nalupao i po cijenu **** boda, a sekunda je falila.
Ipak bilo je hladnih glava koje su razmisljale, jer je problem mogao biti ogroman. Da im je 200 ljudi uletilo na teren, bilo bi svega zbog loseg obezbjedjenje.
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 09 apr 2015, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Numquam Desistemus!

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 09 apr 2015, 00:24

Pare nam nisu problem hvala Bogu ali osim benke mi nemamo igraca bar u ovom trenutku koji hoce igrat lopte?jedino ako misle da su dosli u rudar prijedor pa ih boli neka stvar!koja ba rotiranja stalno,pa majku mu imamol bar prvih 8 zagarantovanih?nemamo!ko je tata u klubu?ibrakadabra nam od babeda predstavi haman igraca iz liga 5ice?!KO JE LUD A KO ZBUNJEN A KO NORMALAN?!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 00:38

ja sve cekam onu poslovicu poslije kise dodje sunce ,al kod nas izgleda nece usjati jos dugo :crazy:

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 09 apr 2015, 00:42

Bandović, Barić, Kovačević, Protić, Berberović, Purić, Velkoski, Okić, Bilbija i naravno ibrakovića... napucat na kraju sezone.... Pa sve su ovo zamjenjivi igrači, imamo stabilan klub, mogu se pronaći igrači koji će doći da igraju kod nas koji su kvalitetniji od ovih navedenih duplo... Potrebno je i davat šanse mladim igračima tipa anđušića, kadušića ili burovića.... za šta nam služi ona akademija ako nećemo davat mladima priliku... u zadnjih 5 godina nismo sem radovca nijednog igrača da valja izbacili iz pogona....

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 09 apr 2015, 00:46

@bordobjeli doci ce sunce kad se ovi kisnjaci u i oko kluba ociste,kusta i dino beton,al onaj carobnjak sto nam uvaljiva muda pod bubrege hehhhh:-/

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 apr 2015, 02:38

glavu gore momci,mora siroki velezu,celiku,vama,dolaze im zrinjski,olimpic....
prosuce oni bodova ,ali ako se vi ne konsolidujete,**** ga...licno bi volio da osvojite vi prije sirokog,zrinjskog...pozzz
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 apr 2015, 02:41

solinas je napisao/la:glavu gore momci,mora siroki velezu,celiku,vama,dolaze im zrinjski,olimpic....
prosuce oni bodova ,ali ako se vi ne konsolidujete,**** ga...licno bi volio da osvojite vi prije sirokog,zrinjskog...pozzz
Jbg jara, cekajuci da ih Listica prospe prususmo ih mi, od 15 osvojismo 8.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MesaBazdarevic
Kontakt:

Post Postao/la MesaBazdarevic » 09 apr 2015, 02:43

solinas je napisao/la:glavu gore momci,mora siroki velezu,celiku,vama,dolaze im zrinjski,olimpic....
Ma normala brate, ipak smo svoji, bar ja to tako gledam. A imali smo priliku da preuzmemo, kiksali su protiv kona, evo sad opet, al nakgore sto mi to ne znamo iskoristit. Nesto ne stima. Vjerujes li mi da se bojim cak i Evrope. Pozdrav tebi. Cestitam vam za danasnju pobjedu. Husref je masina, vidit cete to jos. Sa onakvom ekipom je bio drugi i nije nam valjo. Poz Poz

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 apr 2015, 02:49

MesaBazdarevic je napisao/la:
Ma normala brate, ipak smo svoji, bar ja to tako gledam. A imali smo priliku da preuzmemo, kiksali su protiv kona, evo sad opet, al nakgore sto mi to ne znamo iskoristit. Nesto ne stima. Vjerujes li mi da se bojim cak i Evrope. Pozdrav tebi. Cestitam vam za danasnju pobjedu. Husref je masina, vidit cete to jos. Sa onakvom ekipom je bio drugi i nije nam valjo. Poz Poz

ma husref je doveden namjenski,vec sledece sezone pucamo visoko,sve ce se viditi na polusezoni,lakapo ;)
nestima,igraci gore u zelji,doce to sve na svoje...glavu gore.kazem ti,imaju jos 5 super teskih utakmica....garantujem da pored vas na kosevu,kiksaju jos marem dva puta,makar dva remija,i poraz od vas,dosta im je :urnebes:
ali vi se morate pod hitno sabrat...pa sloboda je sa ONIM igrackim kadrom izvukla remi u zvorniku jesenas....jos su ih vile pronosale...pod hitno se vasi igraci moraju sabrat :?
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 apr 2015, 02:52

Ma sve je to divno i krasno Solinas ali mi smo osvojili 8 od mogucih 15 bodova a lafo stizes prvo mjesto i ganjas se sa nekim? Ako ces iskreno ne znam ni kako smo drugi a svaka malo ozbiljnija ekipa ce nas zgaziti ako se nesto drasticno ne promijeni a sve nam jace ekipe dolaze na Kosevo..sramota me gledati onu nemoc
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MesaBazdarevic
Kontakt:

Post Postao/la MesaBazdarevic » 09 apr 2015, 02:55

solinas je napisao/la:
MesaBazdarevic je napisao/la:

ma husref je doveden namjenski,vec sledece sezone pucamo visoko,sve ce se viditi na polusezoni,lakapo ;)
nestima,igraci gore u zelji,doce to sve na svoje...glavu gore.kazem ti,imaju jos 5 super teskih utakmica....garantujem da pored vas na kosevu,kiksaju jos marem dva puta,makar dva remija,i poraz od vas,dosta im je :urnebes:
ali vi se morate pod hitno sabrat...pa sloboda je sa ONIM igrackim kadrom izvukla remi u zvorniku jesenas....jos su ih vile pronosale...pod hitno se vasi igraci moraju sabrat :?
A brate znam to. Meni je krivo na igrace, ne mogu ti opisat kako sam se osjeco danas. Pa sta se desilo sa one ekipe sto je bila ravnopravna, ako ne i mozda bolji protivnik protiv jednog Bundesligasa sto je mlatno Bayerna sa 2:0 na Alianz Areni prije petnaestak dana. Eh to ne znam. Pa ista je ekipa, jos se, hajmo rec pojacala za jednog klasnog napadaca koji zna svoj zanat i dokazana masina. Realno jbg. Znas kako sam bio nabrijan danas na tekmu, kroz Zvornik isli, popilo se, zayebavali se maksimalno, sreci nigdje kraja. Kasnije sam se razocaro ko nikad. Vise sam volio da su nam usli (drotovi) u onaj box i ubili Boga u nama kad su i stolice one kidali i to..

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 09 apr 2015, 08:58

Mogu li kritičari obrazložiti zašto pljuju po Ibrakoviću ? Zašto on treba otići i kakve on ima veze s rezultatima ekipe ?
Da li je Ibraković samovoljno dovodio igrače,bez znanja trenera i bez znanja Kuste i Dine ? Da li ovi koji pljuju po Ibrakoviću smatraju da su dovedeni igrači po rejtingu slabi za ovu ligu ? Koje igrače kvalitetnije smo mogli dovesti,i opet zar nije sve u dogvoru,trener-predsjednik-direktor-sportski direktor ? Zašto je neko protiv sposobnog čovjeka,elokventnog,čovjeka koji ima veze u sportskom svijetu ? Ko bi bolje obavljao njegovu poziciju ? Ko bi doveo bolje igrače ako trener kaže koga želi ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Chony533, Ferroviere1987, Fouzi1 i 79 gostiju.