Brate upravu si, ali Krleta vec 2 tekme nema, lik uopste nije u graduMCMXLVI je napisao/la:Problem je u nasem sistemu 4-5-1. Ponavljam, Benko ne moze sam i totalno je beskoristan u napadu. Treba Velkoskog ubaciti i poceti igrati 4-4-2.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brate upravu si, ali Krleta vec 2 tekme nema, lik uopste nije u graduMCMXLVI je napisao/la:Problem je u nasem sistemu 4-5-1. Ponavljam, Benko ne moze sam i totalno je beskoristan u napadu. Treba Velkoskog ubaciti i poceti igrati 4-4-2.
Aco, malo mi ''suhveli'' da Krle nije tu dvije tekme, i da uopce nije u Sarajevu... Igrac i kad nije u kombinaciji za odredzeni mec, duzan je trenirati...aleksandar_veliki je napisao/la:Krste nije bio u Kodrinim kombinacijama za tekmu, dok je Alispahic krajem prvog pol. u Mostaru dobio nezgodan udarac u zglob i nije se oporavio, trebao bi biti spreman za Travnik...belosevic28 je napisao/la:Ma nesto definitivno ne stima. Sta je sa Krstom i Alispahicem?! Krle se seta po Splitu a sezona u tokuMore je pitanja, a nema odgovora...
u svakog igraca kojeg je doveo covjek se ugradio,nakveca greska selimovica i kusturice je ova ubleha koja nam je dovela prevare od igraca ljudi nama su i dalje najbolji igraci oni igraci koji su igrali u vrijeme kukesija puzi tatko cimi,ovo sve sto smo doveli smo ispusili nijedan nije se pokazao ni ravnopravan ovoj trojki nedo bog bolji,a predstavljeni su u medijima kao fudbalski umjetnici a oni ustvari igraju za abdulaha **** se njima za sarajevo i pitare,ljudi malo prokontajte sklopite kockice pa cete da shvatite kakvo zlo drzimo u klubu selimovicu goni bagru iz klubabegiii je napisao/la:@kanarinac rasulo brate nego sta???ubleha ibrakovic mlavi paru na nama,on je Alfa i omega ove sramote,nadam se da adzo ovo nece tolerisati inace mi kao navijaci tu nemozemo nista?!bojkot,belaji sta god da se radi to njih nije briga,postali smo ko dinamo zagreb,naravno oni imaju neke rez pa opet nisu zadovoljni,a mi a mi ma znas ti nas **** ti nas
Jbg jara, cekajuci da ih Listica prospe prususmo ih mi, od 15 osvojismo 8.solinas je napisao/la:glavu gore momci,mora siroki velezu,celiku,vama,dolaze im zrinjski,olimpic....
prosuce oni bodova ,ali ako se vi ne konsolidujete,**** ga...licno bi volio da osvojite vi prije sirokog,zrinjskog...pozzz
Ma normala brate, ipak smo svoji, bar ja to tako gledam. A imali smo priliku da preuzmemo, kiksali su protiv kona, evo sad opet, al nakgore sto mi to ne znamo iskoristit. Nesto ne stima. Vjerujes li mi da se bojim cak i Evrope. Pozdrav tebi. Cestitam vam za danasnju pobjedu. Husref je masina, vidit cete to jos. Sa onakvom ekipom je bio drugi i nije nam valjo. Poz Pozsolinas je napisao/la:glavu gore momci,mora siroki velezu,celiku,vama,dolaze im zrinjski,olimpic....
prosuce oni bodova ,ali ako se vi ne konsolidujete,**** ga...licno bi volio da osvojite vi prije sirokog,zrinjskog...pozzz
ma husref je doveden namjenski,vec sledece sezone pucamo visoko,sve ce se viditi na polusezoni,lakapoMesaBazdarevic je napisao/la:Ma normala brate, ipak smo svoji, bar ja to tako gledam. A imali smo priliku da preuzmemo, kiksali su protiv kona, evo sad opet, al nakgore sto mi to ne znamo iskoristit. Nesto ne stima. Vjerujes li mi da se bojim cak i Evrope. Pozdrav tebi. Cestitam vam za danasnju pobjedu. Husref je masina, vidit cete to jos. Sa onakvom ekipom je bio drugi i nije nam valjo. Poz Pozsolinas je napisao/la:glavu gore momci,mora siroki velezu,celiku,vama,dolaze im zrinjski,olimpic....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A brate znam to. Meni je krivo na igrace, ne mogu ti opisat kako sam se osjeco danas. Pa sta se desilo sa one ekipe sto je bila ravnopravna, ako ne i mozda bolji protivnik protiv jednog Bundesligasa sto je mlatno Bayerna sa 2:0 na Alianz Areni prije petnaestak dana. Eh to ne znam. Pa ista je ekipa, jos se, hajmo rec pojacala za jednog klasnog napadaca koji zna svoj zanat i dokazana masina. Realno jbg. Znas kako sam bio nabrijan danas na tekmu, kroz Zvornik isli, popilo se, zayebavali se maksimalno, sreci nigdje kraja. Kasnije sam se razocaro ko nikad. Vise sam volio da su nam usli (drotovi) u onaj box i ubili Boga u nama kad su i stolice one kidali i to..solinas je napisao/la:ma husref je doveden namjenski,vec sledece sezone pucamo visoko,sve ce se viditi na polusezoni,lakapoMesaBazdarevic je napisao/la:Ma normala brate, ipak smo svoji, bar ja to tako gledam. A imali smo priliku da preuzmemo, kiksali su protiv kona, evo sad opet, al nakgore sto mi to ne znamo iskoristit. Nesto ne stima. Vjerujes li mi da se bojim cak i Evrope. Pozdrav tebi. Cestitam vam za danasnju pobjedu. Husref je masina, vidit cete to jos. Sa onakvom ekipom je bio drugi i nije nam valjo. Poz Pozsolinas je napisao/la:glavu gore momci,mora siroki velezu,celiku,vama,dolaze im zrinjski,olimpic....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
nestima,igraci gore u zelji,doce to sve na svoje...glavu gore.kazem ti,imaju jos 5 super teskih utakmica....garantujem da pored vas na kosevu,kiksaju jos marem dva puta,makar dva remija,i poraz od vas,dosta im je![]()
ali vi se morate pod hitno sabrat...pa sloboda je sa ONIM igrackim kadrom izvukla remi u zvorniku jesenas....jos su ih vile pronosale...pod hitno se vasi igraci moraju sabrat
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mire971, mosarajvosa83, Strosmajer, Vanja8 i 55 gostiju.