FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 13 apr 2010, 20:19

tatamata je napisao/la:Sutra uzimamo 3:0 Bojic daje het-trick! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eh, kad bi i on neki uvaljao....
Ne bi bilo lose da imamo jos jednu opciju. **** te led :mrgreen: , pa mi cijelo vrijeme imamo na raspolaganju samo 2 spica!
HAJ FAJV

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 13 apr 2010, 20:26

Simpatizer je napisao/la: Eh, kad bi i on neki uvaljao....
Ne bi bilo lose da imamo jos jednu opciju. **** te led :mrgreen: , pa mi cijelo vrijeme imamo na raspolaganju samo 2 spica!
Mislim da su sanse da Bojic da gol,jednake da sutra bude 30 stepeni! :mrgreen: Inace i ja sam bas razmisljao o tome,i bas smo tanki s napadacima!Ne daj boze da se Vukelji nesto desi,ne znam sta bi...Kad se mogu Peric i Mazalica vratiti s posudbe?
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 apr 2010, 20:37

Tek na ljeto.
HAJ FAJV

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 13 apr 2010, 20:44

Nista onda nam samo preostaje da sve bude u redu i da se Kajkut,Vukelja i Stevanovic ne povrijede,inace jadni mi.

Nego sta mislite vi da li ce Maric ostati pri defanzinoj taktici i treci put ove sezone,znaci igrati kukavicki bunker,ili ce preuzeti rizik i odigrati kao protiv Slavije,naravno sa malo vecom dozom opreza?
Treci put castimo

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 13 apr 2010, 20:51

tatamata je napisao/la:Nista onda nam samo preostaje da sve bude u redu i da se Kajkut,Vukelja i Stevanovic ne povrijede,inace jadni mi.

Nego sta mislite vi da li ce Maric ostati pri defanzinoj taktici i treci put ove sezone,znaci igrati kukavicki bunker,ili ce preuzeti rizik i odigrati kao protiv Slavije,naravno sa malo vecom dozom opreza?
trebao bi da igra ofanzivnojer ako budemo napravili bunker tesko cemo izdrzati da neprimimo gol,i ako povedemo trebamo nastaviti napadi jer ako se povucemo primimo gol igraci Zeljeznicara ce dobiti krila,navijaci ce ozivjeti i tesko bi onda izdrzali da ne primimo jos koji gol

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 13 apr 2010, 20:55

& ? je napisao/la: trebao bi da igra ofanzivnojer ako budemo napravili bunker tesko cemo izdrzati da neprimimo gol,i ako povedemo trebamo nastaviti napadi jer ako se povucemo primimo gol igraci Zeljeznicara ce dobiti krila,navijaci ce ozivjeti i tesko bi onda izdrzali da ne primimo jos koji gol
Slazem se,i mislim da ni za zivu glavu ne bi trebao ponavljati taktiku kao protiv Sirokog i Zrinjskog!To je put za propast i potpuni debakl!Maricu ako ovo citas,napadacki,borbeno,pa sta bude! :mrgreen:
Treci put castimo

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 13 apr 2010, 20:56

tatamata je napisao/la:Nista onda nam samo preostaje da sve bude u redu i da se Kajkut,Vukelja i Stevanovic ne povrijede,inace jadni mi.

Ja mislim i nadam se da ce biti to drugo, naravno uz vecu dozu opreza i bez previse srljanja...
Valjda je i on shvatio da je tesko igracima da misle samo kako da odbrane svoj gol a u napadu sta bude, kad tad moze doci do pada koncentracije kao protiv zrinjskog, mislim da kljuc uspijeha lezi na sredini, treba se na sredini dobro postaviti i u ofanzivi i u defanzivi, pokrivati svaki dijelic terena, a u ofanzivi povezivati sto vise dodavanja na sredini i cekati pravovremeno otvaranje napadaca za dobar pas...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 13 apr 2010, 22:40

& ? " трофеј у " " &
Tuesday, 13 April 2010
&, ? основан 1926. $, $ $ је $ ' " на & $ ". " пут ? су ? $ " $ 1975. $ у $ & $ &. $ су "црвено-?" & " ? ? у ? & ? " се " за пехар ? ". ? су у ? " $ $ ? 1:0 (? / у 29. "), ? % су ? ? $ " ?, & је & ? " ? у & $ &.
" " " је ? " ?, а - " у " & $ је ? $ на & " " 17. & 1975. $ на $ $. ? су $ ' " ? са " 9:0, а & $ $ " је " ? $ "-", $ " $ &. % сусрет у Есу " је ' ?. ", "црвено-?" су " у ' ? " $ $ 1:5 " & ? ? у $ ?.

$, " се ? " ?, & " је ?, ? $. ?, & ?, & " ¥, - се ¥ ". У првој ", 22. & 1975. $ на $ ? "?", $ $ " ? је са 3:0. У % на $ $ ? је 1:0 за &, ? то " ? $ $ се ? ? ? " " Европе. $ ? " је ". $ је " " $ ' &, " трофеј " $ & $ &, а & је $ ? " ' је " пораз на ' путу. & је % $ сезона & у " са " $ ".

? 13 $ ? су поново $ ? $ $ сцене. ? је то 1988. $. & је опет " ? у & $ &, " & се " ? са & UEFA, па ? у & ?. Овај пут & је у Европу " & ¥ & ?.

" се % " - & " на $ " $ 11. ' 1988. $. & је ? $ ? у 60. " $ Црвену $. " је то & " & & се " ? на & Европе " ". ", "црвено-?"су " $ $ " ? (1:0) " је $ $ ". ? су ? у " ? $ & " " $ $ " је " трофеј ? ".

- ? " $ " $ & ". То је ? ' " – " је ? " ? $ ?.

& је $ & " $ $ ", & је ? & $ ? $ $, ? $ стране $ ? & " & ?. & је " $ трофеј, $ је ?, а $ & је на Тргу $ $ ($ Трг ") $ " $ 20 000 суграђана " су ? $ $ своје & $, поразговарају са ", " се...

? трофеја & је & наступ у ". " је " $ " ? $ " ? " &, $ ? " ". Прва " $ је на $ $ 7. & 1988. $. $ " " " 20 000 ", & је " ? $ (2:0). ? " " ? су ? јер је & $ " ? ? на старту " у " " " ? те $.

", % у & је " % " $, $ се % потпуно ". ?, $ & Савеза, $ је 4:0 " % $ уз ? - $ " $. ? 2:0 $ је за $ ? ? " " $ ?. " је пут & $ $ " отворен.

& $ " & $ $ ? " ? су " успона ? $ " ?. & је постао " & у ? ?. У " 1990/91. & је " ¥ " у првенству. На основу тог ? "црвено-?" су ? право наступа на " & у " 1992. $.

" је то " ", за $, $ ? $ & на $ сцену. ? сусрет ? су $ 27. ' " $, Фође. & су " ?, ? су на """ $ / & се ? $ " ", ? то " " ?. $ су Фођу & / " $ 4:2 (? 90 " ? је " 2:2). & је " ? у ? " ", а " је " " %.

? ? & " $, ? 120 " " ? је " " (1:1). & " у ?, на $ су ? ?. & је опет " свог &, ? Анту ", " је $ $ $ " ' " $ " " пехар у & ". & се " у ' - /, " $ " те " је ? у ". Трофеј " $ " & " $ " трофејну ? на ? $ $. ? су $ пуне &...

$, ? 18 $, ? " $ % $ се опет $ $ $ сцене. & " & " ' " & & ' " " остварењу ? ".

СР ?

? $ ? " $ $ првенствене & ? " & " ", & је " ? Прве ? Савезне ? ? у " 1992/93. Он је " 19. ? ?, ? " је ' $ сезону, ", ' се " у $ ?, ? је у & $ $ са & " " се ' у ? &.

" у ? &

& је у ? & " трофеј " 1995. $ у & ? & " $ $, $ у $ по ? $, $ $ ? " $ '. $ " $ 20 000 $ ? су ? $ ? $ 3:2 (" ' у $ % " ? 2:2) " & ? трофеј. $ " $ су пехар " $ " $ (1:2, 1:0).

Прву " ? у ? & ? су ? 2001. $, а ' су ? " % 2006. " 2008. $. $ трофеј ? су 2009. $ $ у ? $ " $ (4:0).

" "

& " на то % " " ' пута у ", & је на $ $ " ? ". $ 75. $, 2001. $, у ? су ? Црвена $, ", $, ?, " $ Савезне ? ? са " попут $ ", $ ", ? ", Зорана ", $ ", Саве ?...

? су то поносне $ & " је & $ је " ? ? " на ? ".

2004. $

? 1992. $ " $ ? ? у Европу ? су 2004. $ су "црвено-?" " у ? & & " " $ $ " на "%" ? ? " ? (1:1 – 3:5).

? тога & је " ? $ у $ ? првенства у " " $ $ " " за " &. ", "црвено-?" су " са 3:1.

$ "

$ 80. $ ?, 2006. $ " је $ " & у " "? &". " овог ? " " $, $ " &, у овај " ? су: " /, ? ?, $ ?, $ ?, & ", ? ", " ', & ", ' &, " ? " $ ".

" "

& $ &

Прво ?, " '

?, 17. & 1975.
& – ? 9:0 (4:0)

?: 1:0 " у 6, 2:0 " у 14, 3:0 " у 16, 4:0 " у 32, 5:0 " у 48, 6:0 " у 57, 7:0 " у 58, 8:0 " у 60, 9:0 " у 73. "
$: $ у ?
$: 8 000
$: & (?)
" ": $, " (&)

&: ", / ("), ", $, &, ", ? ("), ?, ", &, ".

?: $, ?, ?, ?, &, ", Р. $, " (?), ?, Ф. $, & (').

Прво ?, % '

Ес, 2. & 1975.

? – & 1:5 (0:2)

?: 0:1 ? у 7, 0:2 & у 24, 0:3 " у 51, 0:4 $ у 57, 0:5 " у 60, 1:5 ' у 80. "
$: "? "" у Есу (?)
$: 2 000
$: $ (&)

?: $, &, ", ', &, Р. $ ("), ?, ?, " (Вагенер), ?, Ф, $.

&: /, ", ", $, /, ", ", ?, ", & ("), " (?).

$ ?, " '

?, 22. & 1975.

$ – & 3:0 (1:0)

?: 1:0 " у 10, 2:0 & у 52, 3:0 " у 55. "
$: "?" у ?
$: 30 000
$: " (")

$: ", Ван $ ?, ?, Ван $ $, $, Хан, $ Гројте, $ (?), Ван $, &, ".

&: /, ", ? (?), $ ("), &, ", /, ?, ", &, ".

$ ?, %

?, 5. & 1975.

& – $ 1:0 (1:0)

?: 1:0 " у 38. "
$: 15 000
$: " (?)
" ": $, ? (&), $, Ван $ $, & ($)

&: ", ", ?, $, & ("), /, ?, ?, ", " (?), ".

$: ", Ван $ ?, ?, Ван $ $, $ (&), Хан, $ Гројте, ?, Ван $, &, ".

Прво ?, " '

?, 7. & 1988.

& – ? 2:0 (1:0)

?: 1:0 ? у 44, 2:0 ? у 88. "
$: 20 000
$: & (?)
" ": ? (&), & (?)

&: ", ?, ', ?, ?, ", ? (?), ", ", & ("), ?.

?: &, $, &, ", ?, $ ("), Аџујев, ?, ", Тарасов, & (").

Прво ?, %

&, 4. & 1988.

? – & 4:0 (1:0)

?: 1:0 Тарасов у 25, 2:0 Тарасов у 68, 3:0 Аџујев у 75. " ?, 4:0 " у 83. "
$: ? у &
$: 40 000
$: $ ($)
" ": ", &, ", ?, ?, ' (&)
" &: $ ? (&)

?: ", ?, ?, ", &, Аџујев, " ("), ", Тарасов, &.

&: ", ?, ', ?, ?, ", &, " (?), ", & ("), ?.

" &

?

Фођа, 27. ' 1992.

ФОЂА – & 2:2 (1:1) – ? 2:4

?: 1:0 & у 16, 1:1 " у 21, 1:2 ? у 66, 2:2 & у 73. "
$: $ у "
$: 15 000
$: ? (?)
" ": ", ?, ' (&)

ФОЂА: ", &, $, ", Фрес, $ (?), $, Поро, &, &, ".

&: ", ?, ' ("), ?, ?, ", ?, ", ", " (&. "), ?.

?

Фођа, 29. ' 1992.

% – & 1:1 (1:1) – ? 3:5

?: 0:1 ? у 7, 1:1 " у 63. "
$: $ у "
$: 2 000
$: $ (")
" ": %, & (%), ", ?, ", ", ? (&)
? " ?: ? " ? за %, а ", ", ? " ? за &

%: $, %, ", ", &, &, ?, ", /, ? (/), %.

&: ", ? ("), ' ("), ?, ?, ", ?, ", " ("), ", ?.
TREĆI PUT ČASTIMO !

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 13 apr 2010, 23:31

Neprijatno sam se iznenadio kad sam vidio da se placa ulaz i za sutrasnju utakmicu :evil: Citave sezone besplatan ulaz na utakmice kupa i sad kada je najbitnija utakmica sezone,kada bi nas trebalo doci najvise, oni prvi put stave da se placa ulaz ...S obzirom da je radni dan,da vrijeme ne obecava previse i prvi put da se placa karta za kup,ne ocekujem vise od 2000 ljudi .Ne znam ko odredjuje cjenu karte,ako je to uprava ,onda nek idu u pm .Hvala,poz :mrgreen:

PS Ja naravno idem,kao i svaku utakmicu ove sezone,ali ne vjerujem da i je puno takvih koji dijele moje misljenje
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 13 apr 2010, 23:33

ako ce vam na polufinale kupa doci 2000 ljudi u tolikom gradu onda niste nikakav klub

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 13 apr 2010, 23:42

Neprilagodjen je napisao/la:ako ce vam na polufinale kupa doci 2000 ljudi u tolikom gradu onda niste nikakav klub
Ja sam napisao moje ocekivanje s obzirom na sve navedeno,nadam se da nisam u pravu :roll:

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 13 apr 2010, 23:49

killer je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:ako ce vam na polufinale kupa doci 2000 ljudi u tolikom gradu onda niste nikakav klub
Ja sam napisao moje ocekivanje s obzirom na sve navedeno,nadam se da nisam u pravu :roll:
& ?, зар " ' " $ је ? ??
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 13 apr 2010, 23:52

killer je napisao/la:Neprijatno sam se iznenadio kad sam vidio da se placa ulaz i za sutrasnju utakmicu :evil: Citave sezone besplatan ulaz na utakmice kupa i sad kada je najbitnija utakmica sezone,kada bi nas trebalo doci najvise, oni prvi put stave da se placa ulaz ...S obzirom da je radni dan,da vrijeme ne obecava previse i prvi put da se placa karta za kup,ne ocekujem vise od 2000 ljudi .Ne znam ko odredjuje cjenu karte,ako je to uprava ,onda nek idu u pm .Hvala,poz :mrgreen:

PS Ja naravno idem,kao i svaku utakmicu ove sezone,ali ne vjerujem da i je puno takvih koji dijele moje misljenje
kiler aj ne lupaj, kakvi 2000 ljudi nece doci, najsalbija posjeta je ove sezone bila u subotu ja msilim i tad je bilo 4000 do 4500, od tog losije ne moze, a razlog tako slabe posejte je bila prije svega losa atmosfera stvorena o borcu nekoliko dana prije nakon zrinjskog , pisanjem po stampi i gradskim pricama , a drugi razlog je bilo ruzno vrijeme
TREĆI PUT ČASTIMO !

Urban

Post Postao/la Urban » 13 apr 2010, 23:53

killer je napisao/la:

do sada vam se u kupu nije naplacivao ulaz :?: :?: :?: kod nas se placa svaka tekma bilo kup bilo liga
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 13 apr 2010, 23:56

Bogami nije nikakava provokacija,ali interesujeme da li je poslije ovoga nesretnog rata ijedan fudbaler Muslimanske vjeroispovjesti igrao za F.K. Borac?ps nije provokacija Bogami?

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 14 apr 2010, 00:06

" je napisao/la:
killer je napisao/la:
& ?, зар " ' " $ је ? ??
I ja sam malo mozda pretjerao,nadam se da ce biti barem 5000 ;)
Dzaba sto je on napisao,kad je grad izljepljen plakatima i fino pise zapad 5 istok 3 km.Ja u pocetku mislio reko to ostalo od subote i pridjem vidim Kup BiH :evil: Svejedno ,svi na stadion :idea:

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 14 apr 2010, 00:13

[Dzaba sto je on napisao,kad je grad izljepljen plakatima i fino pise zapad 5 istok 3 km.Ja u pocetku mislio reko to ostalo od subote i pridjem vidim Kup BiH :evil: Svejedno ,svi na stadion :idea:[/quote]

Zato sam i ja pitao jeli sigurno za besplatan ulaz kad znam da je na sportskom portalu objavljeno da ce ulaz biti kao i u prvenstvu do kraja pojeftinjen na istok 3km i zapad 5km
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 apr 2010, 06:47

zorz je napisao/la:Bogami nije nikakava provokacija,ali interesujeme da li je poslije ovoga nesretnog rata ijedan fudbaler Muslimanske vjeroispovjesti igrao za F.K. Borac?ps nije provokacija Bogami?
Provokacija jeste, ali cu ti ipak odgovoriti. Igrali su Damir Memisevic i Fiserov( Muhamed Ibrahimbegovic) sin, ali sam mu zaboravio ime, Denijel ili nesto slicno...
Mozda sam nekoga ispustio.

A za ove sto se pojedose da li je besplatan ulaz ili ne- Nemojte da se brukate! Uvijek se moze naci nekoliko maraka za utakmicu! Umjesto da ih potrosite na djevojcice sacuvajte ih za svetinju!
HAJ FAJV

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 14 apr 2010, 09:09

$ & " сезоне
Wednesday, 14 April 2010

$ $ & је 90 " " са " $. " тренера Зорана " у % сусрету ? & & " " " ? (19 ¥) ? своје $ ? у " ". " не ' то - $ " је " сезоне! ? ? ? ? " & Сарајева, по ' $, $ & " ? 18 $ паузе.
- " ' " " " % она за нас ", $ ? је ?. $ ' је " " " " 90 " $ &. ? " ? " " " се $ " ? $ $ трофеја - " је " & ? $.

& је - $ " у ? & " " $ " 2004. $. ? су " ? ? " $. " је $ су "црвено-?" у ? управо ? ?.

- - се " сусрета, у & Сарајеву ' $ 0:1 ? & $. У % је ? 0:0 " ? ' $. ? ' $ ? % $ се $ Европе, ?, " ?. " се $, " ', $ - ове $ $ оно % ' $ ? - & је " $.

У & је & " " $ ? у " за $ (3:1). ", " ово " $ ". Свјестан је тога " $ & % &.

- " $ ? " првог сусрета у & Сарајеву. У " ' ? $ ?, % је ? ?. & " на то % ' $ 0:0 " 1:1 - % " $ $ $ ? " " ? " пут & ? & & " " - " је &.

$ $ & $ ? ? " " % $ ".

- ? је у & у ' ' ? $ ? " ' $ ' потпуно " у " & за нас ' ". $ је ово 90 " " у " за нас " ' $ $ $ " на " - ". ? & ? & ¥, ? " ? у ? - & је $ $ " ? ?.

% & ? " $ " " " " вјерује у ? у ' " " ".

- Ово је " " за " " за нас " сезоне. & $ - " ' тежа него она првенствена у & ' ? са 3:1 % је " ово $ % $ " ? у Европу. ?, " " ? % " $ " зацртане " $ " % " ? у & сезоне. " " $ се & у % - & " $ нас " " носе & " '. & " је ? уз " $.

$ &, " ? &, увјерен је у " " $ ? " ? на & $ сцену.

- $ ' је " 0:0, ? 1:1, ? - се ". " $, & " на """ ? у $ ?. " ' " " ', ? " " $ у " 90 " ' Европу, & " ? &, те & за трофеј. - " & ?, " " ' $ - " ?. ", за & $ се ", $ " " ? $ " не ? $ све & ? '. " " " ? $ ? " то - " на терену - " је &.

Стојан ?, " тренер &, " $ је ? " прве " / за ?, те $ његова " ' & $ " ?.

- " " у ' ' у & Сарајеву " у " $ " ?. ' " $ ' $ " $ " ' $ " ' ". То " не " $ - " на $. ' $ $ $ терена " не $ " $ " % '. У ' ' ' $ " ", ? ? $ $ " ? у Европу " " " $ % $ " - & је ?.

% ¥ % Зоран " за овај сусрет - " $ ¥ на & " " је - у & & " " наступао за " ?. " $ " - $ " ? са " ? " не " са ", $ је $ " у ' " наступао за ? ?.

$ " ? " ? ? Срђан Граховац - " $ & сезоне & $ & ?.

" ? за % " % пет & за $ на "$" " " & за стајање на """.

- Ове " ? $ $ & сезоне јер ? $ " ? " " ? " ? &. ? су ? /, ? је " $ ? $ $ $ " " " $ & сезоне - & је $ & $ ".
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 apr 2010, 10:03

Evo i mene taman na vrijeme, bio sam dva dana u Mostaru i odmah me neki prozvaše, a vidim kada sam noćas prolazio tranzitom , na pasareli kod čajevca transparent sa pozivom na današnju utakmicu, nemam pojma ko ga je napravio ali svaka mu čast...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.