Eh, kad bi i on neki uvaljao....tatamata je napisao/la:Sutra uzimamo 3:0 Bojic daje het-trick!![]()
![]()
Ne bi bilo lose da imamo jos jednu opciju. **** te led
Moderator/ica: vlakanje
Eh, kad bi i on neki uvaljao....tatamata je napisao/la:Sutra uzimamo 3:0 Bojic daje het-trick!![]()
![]()
Mislim da su sanse da Bojic da gol,jednake da sutra bude 30 stepeni!Simpatizer je napisao/la: Eh, kad bi i on neki uvaljao....
Ne bi bilo lose da imamo jos jednu opciju. **** te led, pa mi cijelo vrijeme imamo na raspolaganju samo 2 spica!
trebao bi da igra ofanzivnojer ako budemo napravili bunker tesko cemo izdrzati da neprimimo gol,i ako povedemo trebamo nastaviti napadi jer ako se povucemo primimo gol igraci Zeljeznicara ce dobiti krila,navijaci ce ozivjeti i tesko bi onda izdrzali da ne primimo jos koji goltatamata je napisao/la:Nista onda nam samo preostaje da sve bude u redu i da se Kajkut,Vukelja i Stevanovic ne povrijede,inace jadni mi.
Nego sta mislite vi da li ce Maric ostati pri defanzinoj taktici i treci put ove sezone,znaci igrati kukavicki bunker,ili ce preuzeti rizik i odigrati kao protiv Slavije,naravno sa malo vecom dozom opreza?
Slazem se,i mislim da ni za zivu glavu ne bi trebao ponavljati taktiku kao protiv Sirokog i Zrinjskog!To je put za propast i potpuni debakl!Maricu ako ovo citas,napadacki,borbeno,pa sta bude!& ? je napisao/la: trebao bi da igra ofanzivnojer ako budemo napravili bunker tesko cemo izdrzati da neprimimo gol,i ako povedemo trebamo nastaviti napadi jer ako se povucemo primimo gol igraci Zeljeznicara ce dobiti krila,navijaci ce ozivjeti i tesko bi onda izdrzali da ne primimo jos koji gol
Ja mislim i nadam se da ce biti to drugo, naravno uz vecu dozu opreza i bez previse srljanja...tatamata je napisao/la:Nista onda nam samo preostaje da sve bude u redu i da se Kajkut,Vukelja i Stevanovic ne povrijede,inace jadni mi.
Nego sta mislite vi da li ce Maric ostati pri defanzinoj taktici i treci put ove sezone,znaci igrati kukavicki bunker,ili ce preuzeti rizik i odigrati kao protiv Slavije,naravno sa malo vecom dozom opreza?
Ja sam napisao moje ocekivanje s obzirom na sve navedeno,nadam se da nisam u pravuNeprilagodjen je napisao/la:ako ce vam na polufinale kupa doci 2000 ljudi u tolikom gradu onda niste nikakav klub
& ?, зар " ' " $ је ? ??killer je napisao/la:Ja sam napisao moje ocekivanje s obzirom na sve navedeno,nadam se da nisam u pravuNeprilagodjen je napisao/la:ako ce vam na polufinale kupa doci 2000 ljudi u tolikom gradu onda niste nikakav klub
kiler aj ne lupaj, kakvi 2000 ljudi nece doci, najsalbija posjeta je ove sezone bila u subotu ja msilim i tad je bilo 4000 do 4500, od tog losije ne moze, a razlog tako slabe posejte je bila prije svega losa atmosfera stvorena o borcu nekoliko dana prije nakon zrinjskog , pisanjem po stampi i gradskim pricama , a drugi razlog je bilo ruzno vrijemekiller je napisao/la:Neprijatno sam se iznenadio kad sam vidio da se placa ulaz i za sutrasnju utakmicuCitave sezone besplatan ulaz na utakmice kupa i sad kada je najbitnija utakmica sezone,kada bi nas trebalo doci najvise, oni prvi put stave da se placa ulaz ...S obzirom da je radni dan,da vrijeme ne obecava previse i prvi put da se placa karta za kup,ne ocekujem vise od 2000 ljudi .Ne znam ko odredjuje cjenu karte,ako je to uprava ,onda nek idu u pm .Hvala,poz
PS Ja naravno idem,kao i svaku utakmicu ove sezone,ali ne vjerujem da i je puno takvih koji dijele moje misljenje
killer je napisao/la:Ja sam napisao moje ocekivanje s obzirom na sve navedeno,nadam se da nisam u pravuNeprilagodjen je napisao/la:ako ce vam na polufinale kupa doci 2000 ljudi u tolikom gradu onda niste nikakav klub
I ja sam malo mozda pretjerao,nadam se da ce biti barem 5000" je napisao/la:& ?, зар " ' " $ је ? ??killer je napisao/la:Ja sam napisao moje ocekivanje s obzirom na sve navedeno,nadam se da nisam u pravuNeprilagodjen je napisao/la:ako ce vam na polufinale kupa doci 2000 ljudi u tolikom gradu onda niste nikakav klub
Provokacija jeste, ali cu ti ipak odgovoriti. Igrali su Damir Memisevic i Fiserov( Muhamed Ibrahimbegovic) sin, ali sam mu zaboravio ime, Denijel ili nesto slicno...zorz je napisao/la:Bogami nije nikakava provokacija,ali interesujeme da li je poslije ovoga nesretnog rata ijedan fudbaler Muslimanske vjeroispovjesti igrao za F.K. Borac?ps nije provokacija Bogami?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.