FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlatandr » 09 apr 2015, 14:19

Hajde uvijek ima slijedeca godina :D
Volim te Zeljo!!!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 14:20

@ Aco Za ove suspendovane,,osim Bandovića, nema nijedan razlog.A ti klanovi i nabrojani igrači sa moje strane (stojčev, puzigaća, berberović) su i najvećii rušitelji atmosfere i jedino su oni trebali biti suspendovani.
Kalassi da nešto kaže treneru, a frajer ne zna rečenicu sastaviti na našem jeziku.
Poštujem ja što je tebi svemogući jaran ali nemoj ovdje prosipati priču da je kriv za rezultate jedan Kovačević koji igra svaku 5 utakmicu, a svemogući de elokventan, pametan, voli klub :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 09 apr 2015, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 apr 2015, 14:20

Stojcev i njegov 'menadzer' Alcatraz, mogu se ****, otjerati ga na ljeto kako znamo, dzabe ga dati pa neka jebu nekog drugog
Pyro is not a crime !

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 09 apr 2015, 14:20

aleksandar_veliki je napisao/la: Imas mali milion razloga za suspenziju. Mozda nekom isticce ugovor, za pola ili godinu dana i ne zeli ga produziti. Mozda su neki trovaci, odnosno mozda imaju svoj klan koji rusi trenera, Upravu, ostale igrace, mozda je neko sinoc bio u kafani nakon povratka s gostovanja, mozda je neko nesto ruzno rekao sefu, kapitenu, sportskom, direktoru, predsjedniku. Ne mora biti standardan da bi bio suspendovan, mozda su ovi nestandardni krivi za losu atmosferu u ekipi ako takva postoji. Mozda se supenzijom zeli poslati poruka nekim drugim. Ne znam, sve govorim mozda, a Stojcev i njegov menadzer i sportski ili bilo ko drugi. Pojma vi nemate, samo toliko cu vam reci, ali bas nemate pojma...
HAHAHAHAHAHAHAHA ACO PA ŠTO TI ZNAŠ BACIT BOMBU, U STILU ČOMBETA... eto Kallasi truje i huška ekipu, kalasi koji na bosanski zna rec samo "daj mi cevape desetku"
Zna se dobro koji to 'igraci' izlaze, piju, puse. i ja ne vidim nijednog od njih među suspendovanim
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 14:23

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7d38b2cef1" onclick="window.open(this.href);return false;

U pitanju je menadžer Stojčeva

Evo ko treba da leti iz kluba kao i njegovi jarani
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 apr 2015, 14:24

Sabinho je napisao/la:Najcudniji klub na svijetu. Trebali su i Purica suspendovati. :mrgreen:
I Ostrakovica :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 14:28

Ma trebamo mi navijaci sve njih suspendovati i proglasiti bojkot utakmica dok se stanje ne popravi.
A do tad, bilo kojeg igraca kad sretnemo u gradu trebamo popljuvati.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 14:29

kad je press bas me interesuje sta ce Meho reci zasto je suspendovao igrace ,on poslije veleze rece igraci zasluzuju platu primiti :crazy: :crazy: :crazy:

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 09 apr 2015, 14:33

Utakmica je u ponedeljak u 16:30, a ne u subotu.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 apr 2015, 14:34

ovo se mora obrazloziti zasto je tako?? Za mene je Bilbija jedan od boljih nasih igraca. Neko nam je bacio sihore u klub :o :o :o :o

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 09 apr 2015, 14:35

Losa odluka uprave . Pa zasto ste suspendovali ovih 5 igraca ? Jedino Bandovic ovdje je suspendovan ne zbog kvaliteta , nego zbog njegovog ponasanja unutar svlacionice.Kovacevic slucajno jucer igrao , ne znam koji je razlog neigranja Mihojevica.Bilbija je jucer bio najagilniji u prvom poluvremenu , te jedan od najboljih u prosloj tekmi. Kallasi ne zna , al makar trci , uklizava itd. Sevko je u prelosoj formi , ne moze on igrati u Sarajevu. Iskreno sam ocekivao da ce druge igrace suspendovati . Vidit cemo sta ce se desavati u narednim danima
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 09 apr 2015, 14:35

Pravda za Ahmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 apr 2015, 14:36

Evolution87 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Najcudniji klub na svijetu. Trebali su i Purica suspendovati. :mrgreen:
I Ostrakovica :lol:

Zaboravili smo Andjusica. :lol:

Nego, je li moguce da klub kojem su sponzori TA i VM ima posla sa likovima koji hvataju wi-fi po SCC-u da pljuju i tjeraju trenera tog istog kluba? :eh:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 09 apr 2015, 14:39

Udarili su na najmekse, gdje nece biti puno otpora, ali napokon i pitari vide stvari otvorenih očiju i očigledno je da ovim potezom nisu zamazali oci navijačima. I kakve to veze ima fini gospodin N.O. sa fks?!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 apr 2015, 14:40

Po meni dobar potez uprave. Suspenzijom pomenutih igraca i ostali u ekipi ce se malo trznuti,uozbiljiti.. Definitivno igraci koji su suspendovani nemaju kvalitet prije svega za jako Sarajevo,a o ponasanju i dr.stvarima ne zelim da pricam,to u klubu najbolje znaju! Od igraca koji su ostali,na ljeto leti bar njih 3-4,i uz kvalitetna i ciljana pojacanja, naredna sezona je nasa aBd!
Upravi treba podrska, i siguran sam da cemo vrlo brzo doci na svoje i imati rezultat koji svi ocekuju. Jer uspjeh se ne ostvaruje preko noci,pogledajte City,sta su oni igraca doveli i otjerali,dok nisu stvorili ekipu koja ce osvajati trofeje,a iz godine u godinu vrse remont ekipe....

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2015, 14:42

Zašto nisu suspendovani Stojčev, Džemo, Puzigaća, ako se već kažnjavalo zbog stvari van terena? A ako se suspendovalo zbog terene zašto Protić nije kažnjen?
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 apr 2015, 14:43

Pravda za ove momke majke mi, pa sramotno stvarno. :thumbdown: @diplomatija je u pravu, dobro je rekao.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 apr 2015, 14:47

bosnas_ je napisao/la:Po meni dobar potez uprave. Suspenzijom pomenutih igraca i ostali u ekipi ce se malo trznuti,uozbiljiti.. Definitivno igraci koji su suspendovani nemaju kvalitet prije svega za jako Sarajevo,a o ponasanju i dr.stvarima ne zelim da pricam,to u klubu najbolje znaju! Od igraca koji su ostali,na ljeto leti bar njih 3-4,i uz kvalitetna i ciljana pojacanja, naredna sezona je nasa aBd!
Upravi treba podrska, i siguran sam da cemo vrlo brzo doci na svoje i imati rezultat koji svi ocekuju. Jer uspjeh se ne ostvaruje preko noci,pogledajte City,sta su oni igraca doveli i otjerali,dok nisu stvorili ekipu koja ce osvajati trofeje,a iz godine u godinu vrse remont ekipe....
Nemoj duse ti, nemoj ziv bio. Ne najavljujmo vise nista, djeca nam se smiju. :plac:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 09 apr 2015, 14:50

A pisao sam ja nakon onih prvih tekmi s Borcem o suspenzijama,i ocekivao sam da ce se tu naci svi oni koji su ocigledno pod protekcijom odredjenih ljudi. Mogu samo reci da je ovo zaista skandalozna odluka,meni licno ponajvise zbog Kalasija,zao mi je tog covjeka pravo,toliko se trudi na svakoj tekmi koju igra a covjek uopste nije standardan. Izgleda da je i uprava zbog posljednih desavanja oko ekipe pofino izgubila kurs kretanja.

Zaista se blago receno cudne stvari desavaju s nama,i nije ovo kraj,bit ce tu jos toga...zapamtite :!:

Sve je nekako krenulo nakon prve tekme s Borcem,a u toj prvoj smo mi jos i dobro odigrali gledajuci sve ove iza..i bas od tada Dejo nije vise na golu,koincidencija ili ne ????
Jos ove price koje sam cuo u vezi Stojceva i njegovog privatnog zivota,i jos tih nekih detalja,ako je uistinu to sve tako..

Ne znam,daj Boze da ovo izadje na dobro.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 apr 2015, 14:53

bosnas_ je napisao/la:Po meni dobar potez uprave. Suspenzijom pomenutih igraca i ostali u ekipi ce se malo trznuti,uozbiljiti.. Definitivno igraci koji su suspendovani nemaju kvalitet prije svega za jako Sarajevo,a o ponasanju i dr.stvarima ne zelim da pricam,to u klubu najbolje znaju! Od igraca koji su ostali,na ljeto leti bar njih 3-4,i uz kvalitetna i ciljana pojacanja, naredna sezona je nasa aBd!
Kako glupo razmisljanje. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], has i 16 gostiju.