FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Iceman100
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Iceman100 » 09 apr 2015, 14:55

''Gdje puno baba, kilava su i djeca''.... pare su problem....imamo novac u klubu, sad sve prelama oko para...talovi, dešava nam ista priča ko prije par sezona, klanovi, al izgleda ima ih unutar samog kluba.... ovo su problemi već duži period samo sad je puklo to sve i izletilo....

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 09 apr 2015, 14:55

a mozhda da ibraku podignemo bistu u bronzi ispred kluba?bjezh" te ba,igramo najgori fudbal u istoriji kluba,ona ekipa koja je igrala protiv unprofora bi ovu dobila 17:0 al" bukvalno

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 apr 2015, 14:57

Iceman100 je napisao/la:''Gdje puno baba, kilava su i djeca''.... pare su problem....imamo novac u klubu, sad sve prelama oko para...talovi, dešava nam ista priča ko prije par sezona, klanovi, al izgleda ima ih unutar samog kluba.... ovo su problemi već duži period samo sad je puklo to sve i izletilo....
problem kad nema para, problem kad ima para, ovo je bosna :lol: :lol: iskreno mene ne cudi ovo sve, i ti talovi, i raznorazni kriminalci tzv menadzeri, mamicu u hrvatskoj nmg nista svakako, od partizana i zvezde je samo ime ostalo a mi smo sad zlatna koka
Pyro is not a crime !

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 09 apr 2015, 15:00

Za mene je ovdje najvaznije ko je predlozio igrace za suspenziju? Ako je Meho, a licno sumnjam u to, onda mi je to ok. Ako je bilo ko drugi onda je to poprilican problem.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 apr 2015, 15:01

Bgm, ovdje treba debelo objasnjenje, inace bi Horde trebale odmah u Travniku izbaciti neki trans gdje podrzavaju nekog od ove petorke. Za Deju mi nije cudno, on je bas onaj sarajevski mangup, pa moguce da je nesto s.r.a.o. Ahmo ne zna Engleski a kamoli Bosanski jezik i cuj on u nekom klanu. Kovacevic isto tako, mlad momak nije neki faktor u ekipi da se ima pravo k.u.r.c.i.t. Za sevku necu nista reci kao i za Nemanju, msm cijenim njegovu igru, al je veoma drzak momak, al ne vidim razlog zasto bi nesto qenjao a igra u prvoj postavi. Ja da sam na mjestu ovih igraca ako ne dobiju neko rijesenje zasto su suspendovani, tuzio bih klub. Jer recimo ja radim u MUP-u, i smatram da svoj posao radim savjesno, i sad odjednom men dodje rjesenje o suspenziji i kazu mi nemoj dolazit na posao. Ja bih potjerao onda do strazbura!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 apr 2015, 15:04

Ovi sto znaju nek pisu sve javno, da znamo sta SMRDI! Ovo za Nasera, Stojceva i kamatare sto ga ganjaju, sve javno napisati yebo ga tajnovitost. Raja koja zivi za klub ima pravo da zna ko sta radi iza nasih leđa!
Bahati, bahati Željkan!
1946

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 09 apr 2015, 15:06

aleksandar_veliki je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Orton je napisao/la:Kako malo ljudi konta sta je aleksandar napisao :damn:
I ja uravo sam sebe isto pitam :D
Nekima ovdje treba crtati :D
Nema vise talova, pa se i preko foruma trazi spas. Mladi su, nadoci ce ;)
Prvo,ne znam sve al evo ono sto znam. I da dok nisam zaboravio to je glavni problem kao sto Aco napisa Nema vise TALOVA!!! I nece ih biti. To je sustina problema.
Gojko nas ponos i dika,menadzer ga prodao bez znanja kluba za manju cifru od trazene,kad su nasi to odbili taj polusvijet je krenuo u obracun drugim metodama,sireci pricu medju Hordama kako Ibrak uzima talove i sl. Dino je narkoman...itd itd epilog znamo,odgodjena tekma sa spancima poslije Mostara odmah zbog prijetnji.
Milos,u dugovima strasnim,kocka,zao mi momka pravo,al on,Berber i Dejo kao rovare non stop i seru unose u svlacionicu nemir konstantno+cuga cuga i opet cuga+ zajebancije sa menadzerom
Puzi,nisam mogao vjerovati al izgleda i on problem,**** mater svakom al bukvalno **** sve redom ko god ima vecu platu od njega,mozda i sa punim pravom...+ cuga
Krste,izgleda gotovo je sa njim,znam da je dobio posljednje upozorenje prije mjesec. Nocni zivot kurcenje...nisam mogao vjerovati izgleda super pristojan al eto.
Ovi nabrojani,izuzev Cimija koji se tu nasao samo zbog menadzera i to je razlog njegovih blijedih izdanja,svi ostali se postavljaju kao super hiper zasluzni rovare i seru truju suruju sa razno raznim likovima narusavaju disciplinu totalno tj ubili su nam svlacionicu su glavni krivci za ovakva izdanja cijelog tima. Ovo je skoro pola tima pa vi skontajte + ovi sto su suspendovani zbog ocigledno nekih dodatnih desavanja koja su refleksija desavanja u proteklih par mjeseci. Sa nabrojanim se obavio razgovor,posljednji,kolko znam raskid ugovora na kraju sezone a mozda i prije.
Ibrak,covjek ima materijalne dokaze snimljene razgovore kada mu pojedini menadzeri prijete. Ima podrsku i povjerenje uprave jos uvijek. Ima platu dobru +menadzerski procenat od svake prodaje,frka sto ne mogu da ga kupe za 5-10 milja a svi znamo ko su menadzeri,zadnji ljudski sljam,cast izuzetcima,al klasicna mafija koja je unistila vecinu talentovanih igraca svojim spletkama. Kratko jasno sljam. I ibrak ne moze dovesti nikoga cak ni besplatno bez aminovanja uprave.
Ukratko,tenzije nemaju veze sa pritiskom titulom...to je samo refleksija problema. Samo pokusaj raznih likova da se okoriste sto vise i da se ugrade u strukturu kluba svi znamo sto.Zbog para naravno.Ibrak je tu na prvoj crti i njemu je najteze,ja necu reci da nema aferima al sve dok ga Kusta podrzava ja cu raditi isto to. Ne mogu rastjerati pa skoro pa citav tim u jeku sezone al cistka ide 100% samo je pitanje kad. Nadam se da ce Puzi ostati bori se momak max,i Gojko isto,ove ostale lopatom protjerati skupa sa njihovim menadjerima. Ako treba kome **** mater to su igraci i njihovi menadjeri.To sto su nasi postupili kako su postupili pa isli fino i kulturno sa svima je samo njihov nedostatak iskustva po tom pitanju. Svi grijesimo. Al nemojte zaboraviti da prvi Kusta nije bas tako naivan lik iako je fin i pristojan. Ako je uspio slobodno cu reci prevariti Tana pa ga ubijediti da uopste dodje ovdje,mislim da ce naci nacina kako rastjerati na legalan nacin ove prikaze koje oblijecu oko kluba samo zbog licne koristi. Dusmani vire sa svih strana nemojte da i mi,navijaci,navlacimo vodu na njihov mlin.Covjek koji je doveo Tana ima moju podrsku do groba,nek stavi za direktora koga god hoce ja cu ga podrzati maximalno. Svi grijesimo svaki dan pa i oni. Bez nase podrske ni oni ne bi bili tu gdje jesu,bez nase podrske nece ni ostati.Kusta je alfa i omega kluba,Ibrak je zaposlenik. Ne moze ni prnut ako Kusta kaze nemoj. Kome vjerovati? Kusti koji podrzava Ibraka ili menadzerima? Boga mi dilema strasna haha ovo sto sam nabrojao je ono sto sam siguran da je istina ili blizu istini,izvor BP tj od dvojice mi ispricano isto. Ostalo sto sam cuo necu spominjati dok mi neko ne potvrdi kome vjerujem. Nije samo teren mjerilo desava se puno toga i mimo terena i to je glavni i jedini stvarni problem.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 apr 2015, 15:06

cuj kaze neki lik na prethodnim stranicama nek su ih suspendovali nemaju kvalitet... pa nije to svrha suspenzije, valjda treba suspendovati ljude zbog nepostovanja pravila i narusavanja atmosfere zato sto su dovedeni nekvalitetni igraci treba kazniti onog ko ih je doveo. nisam "insider" kao vecina ovdje :D pa ne bi ni da nagađam o razlozima zbog koji su suspendovani ali i ja kao laik bi mogao nabrojati nekoliko igraca cije ponasanje ni zalaganje nisu za primjer a nema ih među suspendovanim. po meni ko god je dijelio ove suspenzije uradio isao je linijom manjeg otpora pa su kaznili manje vazne igrace i par njih koji ce svakako napustiti klub na ljeto. treniraju strogocu na onim igracima na kojima mogu a zvjezdicama nista ne smiju.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 09 apr 2015, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 apr 2015, 15:06

cuj kaze neki lik na prethodnim stranicama nek su ih suspendovali nemaju kvalitet... pa nije to svrha suspenzije, valjda treba suspendovati ljude zbog nepostovanja pravila i narusavanja atmosfere a zato sto su dovedeni nekvalitetni igraci treba kazniti onog ko ih je doveo. nisam "insider" kao vecina ovdje :D pa ne bi ni da nagađam o razlozima zbog koji su suspendovani ali i ja kao laik bi mogao nabrojati nekoliko igraca cije ponasanje ni zalaganje nisu za primjer a nema ih među suspendovanim. po meni ko god je dijelio ove suspenzije uradio isao je linijom manjeg otpora pa su kaznili manje vazne igrace i par njih koji ce svakako napustiti klub na ljeto. treniraju strogocu na onim igracima na kojima mogu a zvjezdicama nista ne smiju.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 09 apr 2015, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 09 apr 2015, 15:06

A gdje su kazne za one koji su dozvolili da dođe do suspenzija i ovog stanja ..

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 09 apr 2015, 15:10

Plač sestre mi, uskoro ćemo se moći popišati na sve što je uprava pozitivno napravila.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 09 apr 2015, 15:20

@**** SVAKA ČAST ZA NAPISANO! Neka si i nama pokazao neke stvari, mada su svi manje više bili svjesni svega.
ima tu još stvari o još par igrača al nejse. Više od pola ekipe nam je u kurc,u, doslovno.
Ja lično sam se halalio sa titulom ove godine a vi kako hoćete. Molim Boga da uprava uradi ono što treba na kraju sezone :salut:
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Ouroboros
Kontakt:

Post Postao/la Ouroboros » 09 apr 2015, 15:20

Suma sumarum, koga dovesti? Ovo me podsjeća na one proteste kad pitaš za plan. Kaže, sve ćemo rastjerati a kasnije ćemo lako. Isti profil ljudi će doći i tako nisi apsolutno ništa uradio. Začarani krug. Ako je problem u menadžerima, toga se nećemo riješiti jer su svi u par deka na Balkanu. Ima li Kusta u planu da se okreće zapadu? Nekim umreženim sportskim agencijama sa manjom dozom "poganluka" od lokalnih. Previše je tu zle krvi, glavni odgovorni se mora naći jer sigurno neće sam iz nekih principa stati pred nas.

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 09 apr 2015, 15:23

Zašto se utakmica igra u ponedeljak, a ne sad u subotu?

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 09 apr 2015, 15:31

Dobar potez uprave, samo mi nije jasno sto je Bilbija suspendovan...Okic mora ici iz Sarajeva...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 apr 2015, 15:32

slika

"Srpsko Sarajevo" :problem: zar se taj naziv i dalje koristi?

Istočno Sarajevo je ranije bilo poznato kao Srpsko Sarajevo, ali je odlukom Ustavnog suda BiH taj naziv proglašen neustavanim i diskriminatorskim prema Bošnjacima, Hrvatima i ostalim.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 apr 2015, 15:35

I meni nekad izbacuje near Srpsko Sarajevo.

Btw. Okic ili mora igrati spica ili na klupu, njemu krilo me lezi.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 09 apr 2015, 15:40

Ocigledno mi je nestao post...

Samo da ispravim kolegu gore, sve odlicno napisao, medjutim - Cimirota ne gura njegov manager odnosno ne prodaje ga uopste za nizu cjienu, vec ga Ibrakovic prodaje iza ledja manager-a...

Walter001
Kontakt:

Post Postao/la Walter001 » 09 apr 2015, 15:44

Amarinho je napisao/la:Ocigledno mi je nestao post...

Samo da ispravim kolegu gore, sve odlicno napisao, medjutim - Cimirota ne gura njegov manager odnosno ne prodaje ga uopste za nizu cjienu, vec ga Ibrakovic prodaje iza ledja manager-a...
Ocekujemo rezultat a on uvjek izostane.Razlog jednostavan!!!
Meho Kodro najozbiljniji angazman u trenerskoj karijeri bilo vođenje juniora i "B" ekipe Sosijedada
Totalno je izgubio kompas,a pogotovo onaj ko ga je doveo,jer dovesti trenera da se uci na ekipi koja se bori za titulu je krajnje neozbiljno i nedopustivo.
Pomocnici Tufek http://www.transfermarkt.co.uk/emir-tuf ... ainer/6946" onclick="window.open(this.href);return false; ko ne zna neka pogleda zvanicnu statistiku transfermarketa i neka se uvjeri.Procenat poraza kao trener 83.3% i on je prvi asistent Kodri sramota
Seferovic (kondicioni trener) bazirao se na statici,a danasnji fudbal je snaga,brzina,agilnost,okretnost.Fizicka sprema ekipe =0.Isti taj Seferovic treba da odgovara zasto nam igraci imaju viska kila.
Hodzic (trener golmana) u igrackoj karijeri nije vise od 10 puta stajao izmedju stativa nase prve ekipe,najozbiljniji angazman u FK"Unis"-Vogosca.Momak 30 godina i radi kao trener golmana u ekipi koja se bori za titulu prvaka krajnje neozbiljno,prije toga radio u omladinskom pogonu mjesec dana.
Ermin Avdic (skaut) uz duzno postovanje ja za njega nikad cuo nisam,a u fudbalu sam od svoje 5 godine.
Strucni stab nam u konacnici cine fudbalske neznalice!!!
Eh sad dolazim na igracki kadar
Igraci sa 28,29,30 33,35 su nam nepotrebni
Zasto???
Jednostavan razlog on ne igra da bi se prodao ili da bi osvojio sa FK"Sarajevom" titulu i kup vec da bi uzivao.
Imaju dobre plate,premije,smjestaj hranu i + igraju (u drugim zemljama pitanje je da li bi bili medju 18)
Također na njima necemo zaraditi kao sto ce se zaraditi na Radovcu,Duljevicu,Cimirotu,Mihojevicu
Dakle istroseni igraci su nam nepotrebni

Rukovodstvo kluba
Svaka cast na sponzorima,marketingu ali u sportskom smislu 0
Sportski direktor g.Ibrakovic gdje je god bio **** im je majku,a izgleda da ce i nama
Najvece odgovornosti on treba da snosi,ali u Kusturica i Selimovic
Pomenuta dvojca jer su dala njemu odrjesene ruke da kroji ekipu.

A sto se tice suspenzija najlakse je udariti po onome koji se niti smije niti ce buniti
Bandovic suspendovan za sta???? Uopste nije bio medju 18 i on je kriv za jucerasnji rezultat
Kovacevic,pa decko i ne igra
Kalsi jednostavno ga nije islo,ako je kod Dzene bio dobar ne moguce je da je sad katastrofa.Decko se bori,radi trudi (a ja kao glavnog krivca gledam strucni stab,jer oni su zaduzeni da krzo rad na treningu podignu ekipu)
Okic i Bilbija e kod ove dvojice se mogu sloziti sa suspenzijama do odredjenog.Ruku na srce Okic nije igrac za Sarajeva,dok Bilbija vodi nesportski zivot.
Ako je suspenzija rjesenje po meni je logicnije da su suspendovali Berberovica,Puzigacu,Stojceva,Benku,Duljevica,Bilbija
Obrazlozenje:Berberovic,Puzigaca,Stojcev,Bilbija vode ne sportski zivot i prave klanove
Benku i Duljevica zbog ne dovoljnog zalaganja i borbenosti na terenu
Ali kod nas ne smijes udariti po glavnom krivcu,nego udari po onome ko suti i radi (Bandovic,Kovacevic,Kalasi)
Ovo rade da bi sebi spasili stolice od strucnog staba do sportskog direktora

Rjesenje:
1.Uruciti otkaz treneru i kompletnom strucnom stabu kao i skautu
2.Rjesiti se Ibrakovica
3.Rjesiti se igraca koji su nepotrebni,koji ne zasluzuju da nose dres svetinje FK"Sarajeva" a to su (Berberovic,Puzigaca,Stojcev,Benko,Bilbija,Okic)
4.Dovest trenera i strucni stab po njegovoj zelji
5.Postaviti legendu kluba za sportskog direktora koji ce u saradnji sa sefom strucnog staba ( po njihovim zeljema dovesti kvalitetna pojacanja,a ne istrosene igrace)
6.Pruziti sansu igracima iz akadmeije Handzic,Burovic,Andjusic,Mihojevic

Sa postojecim igrackim kadrom je upitna i Evropa,na vrjeme treba napraviti rezove
A ono je upravo sada,jer vec sutra ce biti prekasno!!!

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 09 apr 2015, 15:46

Mene takođe zanima šta se dešava s dinom selimovićem!? nema ga nikako skoro, ništa konkretno od njega zadnja 2,3 mjeseca, ne oglašava se ko prije i dok smo bili medijski izdignuti...ipak dok je on vodio ovo sve bilo sve na najboljem mjestu, znalo se sve :?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, riki46 i 45 gostiju.