Eh sad ne znam da li će biti mjesta za mene, ali bi definitivno volio učestvovati u ss.ba ligi..
Nemam ranija iskustva sa ovim fantasy-em, ali naučit će se, pa eto, ukoliko bude mjesta, rado bi se priključio
Čestitke pobjedniku za ovu sezonu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovo definitivno.JHam je napisao/la:Ideja:
Da se pikaju pobjede za rangiranje, a ne je li neko pobijedio sa 5:4 ili 6:3...
Haha, važi..work je napisao/la:@MirsoNi
Nisam blagonaklon kad igram protiv rookie-ija, ali posto si Manijak, dogovorit cemo se nesto.
Samo je vazno onog drugog komesara i adriana(a i ovaj IlCapitano opasno koketira sa ovom ekipom) pobjediti sto je vise moguce, zato sto su cesto upleteni u malverzacije.
Definitivno se mora promijeniti sistem bodovanja. Glupo je da neko nareda poraza od 5-4 i da ga jedna pobjeda od 7-2 ili 7-1 stavi ispred nekog ko ima 3 ili 4 pobjede. Totalni apsurd u sistemu bodovanja.Tracy3McGrady je napisao/la:Cestitke allways, bio si najbolji alldays xD. Jose opet isdominirao i pokazao kako se igra. Ja slijedece sezone aBd. Ne radim ovolike trejdove jer sam se sa njima unistio. I ja sam za ovaj sistem bodovanja ali sta vecina izglasa tako ce biti. Definitivno ce pojedinci odmoriti slijedecu seeonu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Drago mi je da nisi pocetnik i da si zagrijan. Jedno mjesto ima slobodno i imas ga, mislim da je RuleHZ bio neaktivan prosle godine kao i onaj jedan zaboravio sam mu nick. Svi neaktivni nece moci igrati ovu sezonu.AlphonseKauders je napisao/la:samo da se na vrijeme prijavim i zamolim za pristupnicu u narednoj sezoni, naravno ako bude mjesta:) Nekakve reference imam (always i jose stari rivali sa klix fantasy-a:))
Pozdrav!
Davno sam prijavio, nadam se da ima jedno slobodno mjesto za mene..MirsoNi je napisao/la:Možda je rano za prijavu, ali dosta pratim temu, pa sam i zainteresovan za ovaj fantasy..
Eh sad ne znam da li će biti mjesta za mene, ali bi definitivno volio učestvovati u ss.ba ligi..
Nemam ranija iskustva sa ovim fantasy-em, ali naučit će se, pa eto, ukoliko bude mjesta, rado bi se priključio![]()
Čestitke pobjedniku za ovu sezonu
Super, hvala, možeš mi pristupne podatke poslati na pm, ili ako ti nešto treba od informacija:)Tracy3McGrady je napisao/la:Drago mi je da nisi pocetnik i da si zagrijan. Jedno mjesto ima slobodno i imas ga, mislim da je RuleHZ bio neaktivan prosle godine kao i onaj jedan zaboravio sam mu nick. Svi neaktivni nece moci igrati ovu sezonu.AlphonseKauders je napisao/la:samo da se na vrijeme prijavim i zamolim za pristupnicu u narednoj sezoni, naravno ako bude mjesta:) Nekakve reference imam (always i jose stari rivali sa klix fantasy-a:))
Pozdrav!
i ja sam stari rival, sve dok onaj delegat nije samovoljno brisao ljude jer mu je bilo qrcu cejfAlphonseKauders je napisao/la:samo da se na vrijeme prijavim i zamolim za pristupnicu u narednoj sezoni, naravno ako bude mjesta:) Nekakve reference imam (always i jose stari rivali sa klix fantasy-a:))
Pozdrav!
Oho, pozdravljam Admire, drago mi je da ovdje učestvuješ, bezveze je ispalo nažalost prošle godineAdmir_Sa je napisao/la:i ja sam stari rival, sve dok onaj delegat nije samovoljno brisao ljude jer mu je bilo qrcu cejfAlphonseKauders je napisao/la:samo da se na vrijeme prijavim i zamolim za pristupnicu u narednoj sezoni, naravno ako bude mjesta:) Nekakve reference imam (always i jose stari rivali sa klix fantasy-a:))
Pozdrav!
i ja naravno igram
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.