Ovo definitivno.JHam je napisao/la:Ideja:
Da se pikaju pobjede za rangiranje, a ne je li neko pobijedio sa 5:4 ili 6:3...
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Meni je ok ovako sa pobjedama jer nije isto dobiti 9-0 i 5-4. Pogotovo sto kasnije postane zanimljivije jer se u jednom ili dva kola sve moze promjeniti.
@MirsoNi
Nisam blagonaklon kad igram protiv rookie-ija, ali posto si Manijak, dogovorit cemo se nesto.
Samo je vazno onog drugog komesara i adriana(a i ovaj IlCapitano opasno koketira sa ovom ekipom) pobjediti sto je vise moguce, zato sto su cesto upleteni u malverzacije.
@MirsoNi
Nisam blagonaklon kad igram protiv rookie-ija, ali posto si Manijak, dogovorit cemo se nesto.
Samo je vazno onog drugog komesara i adriana(a i ovaj IlCapitano opasno koketira sa ovom ekipom) pobjediti sto je vise moguce, zato sto su cesto upleteni u malverzacije.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- IlCapitano
- Kontakt:
Nije isto 9-0 i 5-4, ali ovim sistemom je bolje izgubiti 5-4 i pobijediti 7-2 nego pobijediti dva puta po 5-4. Pobjeda je pobjeda. U slučaju nekog izjednačenja na kraju onda neka se gleda ta razlika.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Haha, važi..work je napisao/la:@MirsoNi
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Cestitke allways, bio si najbolji alldays xD. Jose opet isdominirao i pokazao kako se igra. Ja slijedece sezone aBd. Ne radim ovolike trejdove jer sam se sa njima unistio. I ja sam za ovaj sistem bodovanja ali sta vecina izglasa tako ce biti. Definitivno ce pojedinci odmoriti slijedecu seeonu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- adriano_leite
- Kontakt:
Definitivno se mora promijeniti sistem bodovanja. Glupo je da neko nareda poraza od 5-4 i da ga jedna pobjeda od 7-2 ili 7-1 stavi ispred nekog ko ima 3 ili 4 pobjede. Totalni apsurd u sistemu bodovanja.Tracy3McGrady je napisao/la:Cestitke allways, bio si najbolji alldays xD. Jose opet isdominirao i pokazao kako se igra. Ja slijedece sezone aBd. Ne radim ovolike trejdove jer sam se sa njima unistio. I ja sam za ovaj sistem bodovanja ali sta vecina izglasa tako ce biti. Definitivno ce pojedinci odmoriti slijedecu seeonu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
alwajs me 3 puta dobio i uzeo titulu,nikako mi nije odgovarao
slab draft ,slaba forma igraca prije svih Love,povrede i opet trece mjesto nije lose
bio sam do sad 5,4,4,3,2 i samo jos da uzmem prvo mjesto i upotpunim niz.
slab draft ,slaba forma igraca prije svih Love,povrede i opet trece mjesto nije lose
bio sam do sad 5,4,4,3,2 i samo jos da uzmem prvo mjesto i upotpunim niz.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
samo da se na vrijeme prijavim i zamolim za pristupnicu u narednoj sezoni, naravno ako bude mjesta:) Nekakve reference imam (always i jose stari rivali sa klix fantasy-a:))
Pozdrav!
Pozdrav!
- majestic24
- Kontakt:
I ja sam tu nek se zna.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
I ja igram
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Drago mi je da nisi pocetnik i da si zagrijan. Jedno mjesto ima slobodno i imas ga, mislim da je RuleHZ bio neaktivan prosle godine kao i onaj jedan zaboravio sam mu nick. Svi neaktivni nece moci igrati ovu sezonu.AlphonseKauders je napisao/la:samo da se na vrijeme prijavim i zamolim za pristupnicu u narednoj sezoni, naravno ako bude mjesta:) Nekakve reference imam (always i jose stari rivali sa klix fantasy-a:))
Pozdrav!
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Davno sam prijavio, nadam se da ima jedno slobodno mjesto za mene..MirsoNi je napisao/la:Možda je rano za prijavu, ali dosta pratim temu, pa sam i zainteresovan za ovaj fantasy..
Eh sad ne znam da li će biti mjesta za mene, ali bi definitivno volio učestvovati u ss.ba ligi..
Nemam ranija iskustva sa ovim fantasy-em, ali naučit će se, pa eto, ukoliko bude mjesta, rado bi se priključio![]()
Čestitke pobjedniku za ovu sezonu
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Ako ima mjesta za mene javite.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Super, hvala, možeš mi pristupne podatke poslati na pm, ili ako ti nešto treba od informacija:)Tracy3McGrady je napisao/la:Drago mi je da nisi pocetnik i da si zagrijan. Jedno mjesto ima slobodno i imas ga, mislim da je RuleHZ bio neaktivan prosle godine kao i onaj jedan zaboravio sam mu nick. Svi neaktivni nece moci igrati ovu sezonu.AlphonseKauders je napisao/la:samo da se na vrijeme prijavim i zamolim za pristupnicu u narednoj sezoni, naravno ako bude mjesta:) Nekakve reference imam (always i jose stari rivali sa klix fantasy-a:))
Pozdrav!
Da potvrdim učešće i za ovu sezonu
Neiskustvo je uzelo svoje u prvoj pa su rezultati bili kriminalni
Neiskustvo je uzelo svoje u prvoj pa su rezultati bili kriminalni
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
i ja sam stari rival, sve dok onaj delegat nije samovoljno brisao ljude jer mu je bilo qrcu cejfAlphonseKauders je napisao/la:samo da se na vrijeme prijavim i zamolim za pristupnicu u narednoj sezoni, naravno ako bude mjesta:) Nekakve reference imam (always i jose stari rivali sa klix fantasy-a:))
Pozdrav!
i ja naravno igram
nema potpisa
- Slatinash_7
- Kontakt:
Igrao bi i ja..mozda ovdje ima osnove da se naprave dvije lige cak..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- IlCapitano
- Kontakt:
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Oho, pozdravljam Admire, drago mi je da ovdje učestvuješ, bezveze je ispalo nažalost prošle godineAdmir_Sa je napisao/la:i ja sam stari rival, sve dok onaj delegat nije samovoljno brisao ljude jer mu je bilo qrcu cejfAlphonseKauders je napisao/la:samo da se na vrijeme prijavim i zamolim za pristupnicu u narednoj sezoni, naravno ako bude mjesta:) Nekakve reference imam (always i jose stari rivali sa klix fantasy-a:))
Pozdrav!
i ja naravno igram
Šta ste navalili, ima još 2 mjeseca do početka sezone. 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.