Pape, Ćiro ili neko treći?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Pape, Ćiro ili neko treći?
Možemo tako do besvijesti, pojedinac nas je koštao bod protiv Kipra, a drugi pojedinac dva boda protiv Belgije, to su tri boda više i mnogo bolja situacija pred nastavak kvalifikacija.
Što se tiče tvog pojedinca, ne znam ko ga je uveo u igru samo jedan minut prije ludog gola, ti mi reci.
Što se tiče tvog pojedinca, ne znam ko ga je uveo u igru samo jedan minut prije ludog gola, ti mi reci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
hajmo cinjenice nije bitno ko gotivi koga . spapetom na klupi jedino smo vidjeli veliko takmicenje kraj price ,sta kako ,moglo bolje nije moglo ,trebalo ovo trebalo ono to zaboravite .nekad za 20-30 godina samo ce ostati da je selektor na mundijalu bi SAFET SUŠIĆ najbolji igrac svih vremena BIH dovidjenja prijatno

- JackTheStripper
- Kontakt:
Definitivno Ćiro. Ustrojio je ekipu i napravio je od nje mašineriju. A safet je došao na gotovo, i od toga napravio veresiju. 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Pape, Ćiro ili neko treći?
Evo ga, taman imate temu za prepucavanja na relaciji Safet Susic, postedite nas je na ostalim temama. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Opet ne ides kako treba, covjek ti govori korelacija, svih pojedinaca koji uticu na krajnji cilj. Glupo je Papeta izdvajati iz te mase koja je zasluzna za odlazak. On je bio tu i doprinjeo svojim udjelom da se ode na SP, govoriti da je potpuno njegova zasluga je glupost.Virtu4l je napisao/la:Možemo tako do besvijesti, pojedinac nas je koštao bod protiv Kipra, a drugi pojedinac dva boda protiv Belgije, to su tri boda više i mnogo bolja situacija pred nastavak kvalifikacija.
Da je danas uspjesan vodio bi nekoga negdje a ne bacao grah po Parizu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
pa dobro naravno da svako ima neki udio u uspjehu BIH odnosno odlasku reprezentacije majke -ocevi koji su stvorili reprezentativce ,njihove supruge ,rodjaci svi su oni doprinjeli da mi odemo na SPbhsport je napisao/la:Opet ne ides kako treba, covjek ti govori korelacija, svih pojedinaca koji uticu na krajnji cilj. Glupo je Papeta izdvajati iz te mase koja je zasluzna za odlazak. On je bio tu i doprinjeo svojim udjelom da se ode na SP, govoriti da je potpuno njegova zasluga je glupost.Virtu4l je napisao/la:Možemo tako do besvijesti, pojedinac nas je koštao bod protiv Kipra, a drugi pojedinac dva boda protiv Belgije, to su tri boda više i mnogo bolja situacija pred nastavak kvalifikacija.
Da je danas uspjesan vodio bi nekoga negdje a ne bacao grah po Parizu.

Safetu su se zaista tokom mandata složile mnoge kockice(lakša grupa, zlatna generacija koja je tada bila u mnogo boljoj formi nego sada kod Mese)
Ali ako isključimo igrače kao potencijalne krivce /zaslužnike onda stvari stoje ovako :
Safet nas je odveo na sp u Brazilu ali isto tako nam je u velikoj mjeri otežao plasman na EP u francuskoj.
Ali ako isključimo igrače kao potencijalne krivce /zaslužnike onda stvari stoje ovako :
Safet nas je odveo na sp u Brazilu ali isto tako nam je u velikoj mjeri otežao plasman na EP u francuskoj.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Kako bi trebalo da idem? Mržnjom i predrasudama kao vi? Neće moći. Korelacija, ovo, ono, ali eto ipak stignete naglasiti da je levat, grobar, ovakav, onakav.bhsport je napisao/la:Opet ne ides kako treba, covjek ti govori korelacija, svih pojedinaca koji uticu na krajnji cilj. Glupo je Papeta izdvajati iz te mase koja je zasluzna za odlazak. On je bio tu i doprinjeo svojim udjelom da se ode na SP, govoriti da je potpuno njegova zasluga je glupost.
Tema je najuspješniji selektor, a to je po svim parametrima Safet Sušić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Onaj pojedinac sto je usred Pariza mjenjao golmane.Virtu4l je napisao/la:Možemo tako do besvijesti, pojedinac nas je koštao bod protiv Kipra, a drugi pojedinac dva boda protiv Belgije, to su tri boda više i mnogo bolja situacija pred nastavak kvalifikacija.

Da se dovodjenje Hajrovica prepustilo Susicu, igrao bi za nas kao i Seferovic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Da zavrsim ovu temu jer me dosadjuje, kazem na kraju krajeva su oni koji su kritikovali Susica bili u pravu. A ovi drugi su kao bili iznenadjeni tjeranjem selektora i rezultatom kvalifikacija koji je visio u vazduhu. Iznenadilo ih kao Nigerija Susica. Uglavnom bitno je bilo da su oni koji su podrzavali Susica aplaudirali svakom moronskom potezu i pri tome slavili svoje sopstveno neznanje.
Kad je Susic dosao nisam bio zadovoljan da ce nam on biti selektor, to sam obrazlozio njegovom proslom trenerskom karijerom koja traje 15 godina i koja je okarakterisana samo kratkim periodima u klubovima i cestim mijenjanjem sredine.
Poslije dovodjenja Mujdze, Besica i Vranjesa (protiv Slovacke), pa Lulica u reprezentaciju, pa zbog ofanzivne igre i pokusaja da napravi vise nego Ciro sam ga hvalio i podrzavao.
Ali nisam vidio razlog da podrzavam njegov bezobrazluk, nerad, neautoritet i nepotizam. Sa malo ljudskog razuma se moglo vidjeti da vodi reprezentaciju ka katastrofi. No eto, nije vidio svako, podrzavao se dok "ima rezultat". Ko god da je to radio, ko god da je aplaudirao njegovom unistavanju reprezentacije i dugorocnoj steti, kako bi furao kao neko posebno misljenje nek sam sebe zapita sta nije u redu. Mislim da je tu jedna razlika izmedju onih koji su sposobni da prepoznaju te male "detalje" i "sitnice" i da vide vec unaprijed koji kurs jedna selekcija, kompanija, drzava uzima ili ne. Tu pocinje uspjeh i zavrsava, da se prognozira tacno. Tu se prica zavrsava i pocinje od pocetka, no kazem nemam volje a bogami niti vremena da objasnjavam.
Kad je Susic dosao nisam bio zadovoljan da ce nam on biti selektor, to sam obrazlozio njegovom proslom trenerskom karijerom koja traje 15 godina i koja je okarakterisana samo kratkim periodima u klubovima i cestim mijenjanjem sredine.
Poslije dovodjenja Mujdze, Besica i Vranjesa (protiv Slovacke), pa Lulica u reprezentaciju, pa zbog ofanzivne igre i pokusaja da napravi vise nego Ciro sam ga hvalio i podrzavao.
Ali nisam vidio razlog da podrzavam njegov bezobrazluk, nerad, neautoritet i nepotizam. Sa malo ljudskog razuma se moglo vidjeti da vodi reprezentaciju ka katastrofi. No eto, nije vidio svako, podrzavao se dok "ima rezultat". Ko god da je to radio, ko god da je aplaudirao njegovom unistavanju reprezentacije i dugorocnoj steti, kako bi furao kao neko posebno misljenje nek sam sebe zapita sta nije u redu. Mislim da je tu jedna razlika izmedju onih koji su sposobni da prepoznaju te male "detalje" i "sitnice" i da vide vec unaprijed koji kurs jedna selekcija, kompanija, drzava uzima ili ne. Tu pocinje uspjeh i zavrsava, da se prognozira tacno. Tu se prica zavrsava i pocinje od pocetka, no kazem nemam volje a bogami niti vremena da objasnjavam.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
kako ti nisi selektor ,cak znas i unaprijed sta ce se desiti ,sta cekas odvedi nas na euroPrincipatus je napisao/la:Da zavrsim ovu temu jer me dosadjuje, kazem na kraju krajeva su oni koji su kritikovali Susica bili u pravu. A ovi drugi su kao bili iznenadjeni tjeranjem selektora i rezultatom kvalifikacija koji je visio u vazduhu. Iznenadilo ih kao Nigerija Susica. Uglavnom bitno je bilo da su oni koji su podrzavali Susica aplaudirali svakom moronskom potezu i pri tome slavili svoje sopstveno neznanje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Najuspješniji je onaj koji se jedini plasirao na veliko takmičenje. Logično.
bordobijeli je napisao/la:kako ti nisi selektor ,cak znas i unaprijed sta ce se desiti ,sta cekas odvedi nas na euroPrincipatus je napisao/la:Da zavrsim ovu temu jer me dosadjuje, kazem na kraju krajeva su oni koji su kritikovali Susica bili u pravu. A ovi drugi su kao bili iznenadjeni tjeranjem selektora i rezultatom kvalifikacija koji je visio u vazduhu. Iznenadilo ih kao Nigerija Susica. Uglavnom bitno je bilo da su oni koji su podrzavali Susica aplaudirali svakom moronskom potezu i pri tome slavili svoje sopstveno neznanje.
PostPostao/la arius dana 10 jul 2014, 01:31
objektivno ova grupa je mnogo nezgodnija od prosle i jako lako se moze desiti da zavrsimo cak i cetvrti ...nadam se da grijesim ali bojim se kikseva u ove cetiri prve utakmice ove godine .
sto se tice susica kakav narod takva vlast.cak bi mi bilo tesko i zamisliti da je neko kod nas,na celu bilo cega, sistematican , strucan i studiozan , sto bi bio bajevic ,ali ovakvi kakvi smo i ne zasluzujemo boljeg od safeta
njemu licno ce biti puno teze nego do sad , jer je grupa kao sto kazem objektivno teza , a podrska javnosti mu je puno manja i samim time pritisak puno veci.
licno cu s puno manje sekiracije pratiti reprezentaciju jer mi tacno ne moze vise stati pod kozu citav arsenal gluposti i nelogicnosti koje gledamo i slusamo godinama.najboljem se nadam ali dabogda kceri ...

ma svak normalan je znao sta ce se desiti a niko nije vidovita dzemila

evo moj post iz 10. jula prosle godine .... mislim smijesno vidljive stvari
a sto se tice teme , najuspjesniji matematicki je susic jer je bio na celu ekipe kojoj se jednom posrecilo u 20 godina pokusaja da ugleda jedno veliko takmicenje ....i tamo usro i sefa i stanicu
i corava koka jednom zrno ubode
- Principatus
- Kontakt:
@Bordobijeli
Kazem, malo ljudskog razuma je bilo dovoljno da se prognozira sta ce se desiti. E sad ne valja se meni raspravljati sa onima koji istim ne raspolazu.
Kazem, malo ljudskog razuma je bilo dovoljno da se prognozira sta ce se desiti. E sad ne valja se meni raspravljati sa onima koji istim ne raspolazu.
-
- Kontakt:
ti da imas razuma skontao bi da je uspjeh baraz s portugalom i odlazak na SP ,da smo trebali uzivati na SP a ne bolje je nama pljuvati po Safetu kako je tele ,neznalica i ne znam ti sta visePrincipatus je napisao/la:@Bordobijeli

Cekaj sada, gdje si vidio mrznju u mom ili princijevom postu?Virtu4l je napisao/la:Kako bi trebalo da idem? Mržnjom i predrasudama kao vi? Neće moći. Korelacija, ovo, ono, ali eto ipak stignete naglasiti da je levat, grobar, ovakav, onakav.bhsport je napisao/la:Opet ne ides kako treba, covjek ti govori korelacija, svih pojedinaca koji uticu na krajnji cilj. Glupo je Papeta izdvajati iz te mase koja je zasluzna za odlazak. On je bio tu i doprinjeo svojim udjelom da se ode na SP, govoriti da je potpuno njegova zasluga je glupost.
Tema je najuspješniji selektor, a to je po svim parametrima Safet Sušić.
Nemoj tako Virto, pricamo ozbiljno
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ja cu samo da pozdravim Papetu citav zenski rod zbog izostavljanja Kolasinca iz prvi 11 protiv Nigerije
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- NoName
- Kontakt:
Po čemu je Susic najuspješniji? Da li je student zurnalistike sa prosjekom 9,00 uspješniji od studenta elektrotehnike sa prosjekom 7,00?
Ćiro je najuspješniji jer je izgradio tim za velike stvari i usadio im pobjednički mentalitet.
Ćiro je najuspješniji jer je izgradio tim za velike stvari i usadio im pobjednički mentalitet.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ok, shvatili smo, ti i brat imati kompaniju i svoje radnike, ako je to bio point. Sto se mene tice ne vidim potrebu za tolikim uvodom da se kaze da Susic nije najuspjesnije selektor. Sto neko rece pitanje je jednostavno a diskusija je dobrodosla medjutim ne od Kulina Bana i licne promocije.Principatus je napisao/la:Mislim da neznas sta je uspjeh ili ga veoma cudno definises.Virtu4l je napisao/la:Misliš da nije najuspješniji?
Kauzalitet i korelacija.
Kao sto sam ti pricao preko pp mrzim likove kao sto je Susic i imam razloge za to. Moj brat je prije 5 godina osnovao kompaniju zajedno sa jednim prijateljem. Svako je imao 50% od nje, dok je moj brat radio, stvarao, on je gledao da se sto vise povuce od rada, djelomicno jer nije znao, djelomicno jer nije zelio da nauci ili da radi. Zivio je kao parazit, a zaradjivao lude pare. Kritika ga nije interesovala, jer je mislio da zbog poluvlasnistva ima pravo da drzi druge ljude kao taoce. Prije nego sto smo ga zajedno sa nasim radnicima (koji ga nisu mogli da smisle zbog inkompetencije) organizovano izbacili iz kompanije, njegov rad se smanjio na brojanje novca, da glumi velikog sefa, da vjezba strogocu nad drugima, i da se folira. Postajao je sve arogantniji i bezobrazniji, lijepo je letio dok nije pao.![]()
Bio je jako "uspjesan" nekoliko godina, sad kako smo ga izbacili iz kompanije nije vise uspjesan i ne zna sta ce jer nema nekog drugog da mu se zakaci kao parazit i ispija krv. Kao sto je i Susic bio "uspjesan", sad ga nema na mapi. Uspjeh kompanije jeste korelirao sa njegovim vremenom u kompaniji, no taj idiot nije bio kauzalitet uspjeha. Kauzalitet je bio moj brat koji je i dalje uspjesan, i bez njega. C'est la vie. Znas odakle ovo sve pisem, tako da moze biti da razumijem malo o tome kako se bude uspjesan, a kako ne.
Lako je biti "uspjesan", tesko je stvoriti uspjeh.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
Zasto anketa? Pa da jednom vidimo sta raja misli, ipak je forum "Fudbalska Reprezentacija", te je anketa po meni sasvim na mjestu. Sa druge strane idealno da se teme o Bazdarevicu, Tinu Susicu kao i vecina drugih oslobode vjecitog provlacenja Susica i gusenja tema. Ja samo hocu da kazem da se pomalo i nesmotreno govori o "najboljoj generaciji ikada" jer je bilo Boga mi i makar ravnih. Bilo je generacija u kojima su bar 9 igraca od stratnih 11 imali znacajne uloge u svome timu. Danas su Citi, Roma, Leverkuzen, Stoke...najznacajniji klubovi gdje igraju nasi igraci, nekada smo imali Bayern, Barcolonu, Atletiko, Monako, Real, Dortmund, Shalke, Fenerbahce. Nazalost do dolaska Cire Blazevica nikada nismo osvojili ni trece mjesto (ili mozda jesmo jednom bili treci) u kvalifikacijama, od Cirinog dolaska nikada nismo otali bar bez baraza. Mi nekogao mozemo ili ne cijeniti, simpatisati, podnositi...ali kada se svode racuni onda se uzme papir i olovka pa izracuna ako je previse za pamcenje. Ja kako god saberem i podvucem izlazi mi Safet kao prvi, Ciro kao drugi a Baka kao treci. Kako mi se cini po ovoj anketi, izgleda da mi matematike i nije tako losa.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Arnelv52, Goalgetter, HariTz i 11 gostiju.