HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Bravo momci, bravo treneru, bravo Ultrasi!
SAMO JAKO!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SAMO JAKO!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
HŠK Zrinjski
Bit će ovdje još svega, ali mislim da je prvo mjesto nedostižno, treba igrati do kraja ali ...
I have a dream
Re: HŠK Zrinjski
Nakon subote sam mislio da je gotovo, ali kiksevima ove trojke se Zrinja itekako vraća u utrku za prvaka 
- hskzmostar
- Kontakt:
Danas meni se cini nisu otisli u Vitez niti Dedic niti zvijezda zvana Crnov
,malo se decko umislio da je iznad kluba i dodje Marinovic koji ocigledno ima svoje "ja" i lagano na tribinu,onakva utakmica protiv Zelje i danasnja pobjeda su pokazatelj da ekipa ide naprijed sto nas moze sve veseliti,bit cemo samo jaci kako prvenstvo bude odmicalo,cestitke i Radulovicu na golu,momak je borac i karakter samo taki,a sampionu trebaju igracu koji su borci i kojima je rezultat i forma ekipe iznad svega!
Iduce kolo dolazi SLoboda i vrijeme je da kuci nekoga isprasimo sve su prilike da ce Sloboda biti ta,trebao je i Zeljo primiti par komada ali sto nesreca sto sudac su odveli utakmicu prema 1:1!
Neka smo mi samo na 2,3 boda od Sirokog zadnje kolo ih pobjedimo i opet im "uzmemu" titulu!
Iduce kolo dolazi SLoboda i vrijeme je da kuci nekoga isprasimo sve su prilike da ce Sloboda biti ta,trebao je i Zeljo primiti par komada ali sto nesreca sto sudac su odveli utakmicu prema 1:1!
Neka smo mi samo na 2,3 boda od Sirokog zadnje kolo ih pobjedimo i opet im "uzmemu" titulu!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Za sada ide dobro.Mislim da je razlog , pored novog trenera , i taj što je splasnuo pritisak.Sve ekipe puno lakše igraju kad nisu pod imperativom pobjede pa i Zrinja ali nismo mi još ni blizu onoga što možemo sa ovom ekipom.Po svemu što sam vidio i čuo danas smo uzeli tri boda ali na trku ,borbenost i iskustvo.Igra još šteka ali to je normalno Vinko je tek stigao.Treba biti oprezan u subotu protiv Slobode.Nije ovo ona Sloboda od prošle jeseni.Doveli su nekoliko dobrih igrača,trenera Musemića a i po današnjim rezultatima vidimo da razlike mešu ekipama nisu velike a naročito na terenima koji više liče na oranice.Hvala Bogu ovaj naš su doveli u red.Ja bih bio zadovoljan u subotu i sa 1-0 iako je vrijeme da i nas sreća malo pomazi pa da zabijemo par komada.hskzmostar je napisao/la:Danas meni se cini nisu otisli u Vitez niti Dedic niti zvijezda zvana Crnov,malo se decko umislio da je iznad kluba i dodje Marinovic koji ocigledno ima svoje "ja" i lagano na tribinu,onakva utakmica protiv Zelje i danasnja pobjeda su pokazatelj da ekipa ide naprijed sto nas moze sve veseliti,bit cemo samo jaci kako prvenstvo bude odmicalo,cestitke i Radulovicu na golu,momak je borac i karakter samo taki,a sampionu trebaju igracu koji su borci i kojima je rezultat i forma ekipe iznad svega!
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Ma Slobodu ozbiljno shvatit. Zlatić se vraća, Todor se vraća. Veoma bitna utakmica, doduše kao i sve preostale utakmice. Mi smo svoje ispucali sve bonuse(kod kuće Sarajevo,Široki,Čelik,Drina,Željo i u gostima Sloboda,Borac). Bilo je puno utakmica koje smo morali dobiti, a nismo ili smo čak i izgubili. Nismo imali sreće ali mislim da ce nam se lagano sreća vraća, poklopili se rezultati i Olimpic u kupu. Bilo kako bilo bit će ovo zanimljiv nastavak sezone i vratili smo se u život,ako smo ikako i bili otpisani. @hskzmostar Nisu sudac ništa kriv protiv Želje nego smo sami krivi što nismo dali gol.
Čestitam na pobjedi ! Zasluženo ste dobili mada je neriješeno bilo najrealnije , iako sumnjam da smo i izjednačili da bi Paradžik tako i ostavio...Sretno vam dalje i budite prvaci (vi ili Široki) , Ultrasima kapa do poda! 
- hskzmostar
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvjestaj iz Viteza tko nije pogledao!
Izvjestaj iz Viteza tko nije pogledao!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Sta ovo Tuzlaci ne zele doc u Mostar.. Joj im suplje..
Jedva cekam utakmicu
Jedva cekam utakmicu
dodjete praviti belaj u Tuzlu,dobijete po gubici,napadnete u svom gradu,dobijete po gubici,jedino ste bus uspjeli zapalitiultra gitano je napisao/la:Trta rođo trta![]()
![]()
na ta dva sam bio..
onda napadnete u rodocu momke,50 na 10,i dobijete po gubici...onaj okrsaj na benziskoj necu ni spominjati od prosle godine u bespucima bosne nam lijepe
neprovociram matere mi moje,ali nije mi jasan taj tvoj stav trta od cega braco...
ako te sta zanima imas PP ali ovdje da ti kazem nesto,
ultras nikada ne ostavlja druga
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ti si momak pao sa marsa majke mi rođenesolinas je napisao/la:dodjete praviti belaj u Tuzlu,dobijete po gubici,napadnete u svom gradu,dobijete po gubici,jedino ste bus uspjeli zapalitiultra gitano je napisao/la:Trta rođo trta![]()
![]()
![]()
na ta dva sam bio..
onda napadnete u rodocu momke,50 na 10,i dobijete po gubici...onaj okrsaj na benziskoj necu ni spominjati od prosle godine u bespucima bosne nam lijepe![]()
neprovociram matere mi moje,ali nije mi jasan taj tvoj stav trta od cega braco...![]()
Fukare kad su osnovane, niko nije ni čuo za Zrinjski. Šta ćeš ti govoriti, ko su i šta su FUKARE!! Pametnom dosta!!rebel je napisao/la:Ti si momak pao sa marsa majke mi rođenesolinas je napisao/la:dodjete praviti belaj u Tuzlu,dobijete po gubici,napadnete u svom gradu,dobijete po gubici,jedino ste bus uspjeli zapalitiultra gitano je napisao/la:Trta rođo trta![]()
![]()
![]()
na ta dva sam bio..
onda napadnete u rodocu momke,50 na 10,i dobijete po gubici...onaj okrsaj na benziskoj necu ni spominjati od prosle godine u bespucima bosne nam lijepe![]()
neprovociram matere mi moje,ali nije mi jasan taj tvoj stav trta od cega braco...![]()
ultras nikada ne ostavlja druga![]()
o kakvom dobivanju po gubici ti pričaš, pa zadnji put ste u Mostaru bili na finalu kupa
Nisam ultras ali vaša grupa je tragikomična, samo joj ime najbolje govori FUKARE!!!! Nema grupe u BiH koja vas nije bukvalno šamarala u vlastitim gradu.
ISTINA JE !! Fukare su čudo ,kad se samo sjetim one :solinas je napisao/la:dodjete praviti belaj u Tuzlu,dobijete po gubici,napadnete u svom gradu,dobijete po gubici,jedino ste bus uspjeli zapalitiultra gitano je napisao/la:Trta rođo trta![]()
![]()
![]()
na ta dva sam bio..
Joge, poćeraj !!!!!
Istina o nedolasku navijača Slobode u Mostar
Iako smo već o tome pisali moramo se još jednom osvrnuti na pisanje službene stranice FK Sloboda na kojoj stoji:
Uoči derbija u Mostaru gdje će Crveno - crni u 21. kolu gostovati kod Zrinjskog, iz tabora Plemića stigle su preporuke vezane za gostujuće navijače.Klub domaćin obavijestio je da će iz sigurnosnih razloga navijačima Slobode biti onemogućen ulazak na tribine stadiona pod Bijelim brijegom.
Istina je upravo suprotna i u Upravu HŠK Zrinjski je tijekom jučerašnjeg dana stigao službeni dopis u kome Uprava FK Sloboda izvješćuje da neće biti organiziranog dolaska njihovih navijača na subotnju utakmicu.
Iz HŠK Zrinjski su nam još jednom istakli da su osigurali sve uvjete za prihvat gostujućih navijača, te da je nedolazak istih isključiva krivica FK Slobode, a to se vidi i iz njihovog dopisa koji je došao na adresu HŠK Zrinjski u kome jasno stoji da NEMA ORGANIZIRANOG DOLASKA NAVIJAČA
Hercegovina info.

-
PiazzaGrande
-
PiazzaGrande
Kutak za statističare:
---Sutrašnjom pobjedom od 6-0 došli bi do brojke od 600 golova u Premier Ligi BiH, također bi imali niz od 17 utakmica bez poraza računajući ligu i kup gdje bi izjednačili rekord iz šampionske sezone 2008/09...
---Sutrašnjom pobjedom od 6-0 došli bi do brojke od 600 golova u Premier Ligi BiH, također bi imali niz od 17 utakmica bez poraza računajući ligu i kup gdje bi izjednačili rekord iz šampionske sezone 2008/09...
Volim te bola'!
PiazzaGrande je napisao/la:Sretan rođendan Ultrasi
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Zanimljivo i mi i Sloboda smo osvojili ligu prošle godine, kao i Turbina Jablanica, ali samo jedna ekipa je igrala kvalifikacije LP. Ima te pozdrav od pravog prvaka. PS. SVI NA STADION!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
smanjite dozivljaj i jedni i drugi...opasno ste se primili...jel zrinja sutra u punom sastavu il ce vam falit neko od igraca...ovih startera,mislim....sutra ocekujem dobru i musku tekmu i nek pobijedi bolji....misljenja sam da Sloboda ove polusezone igra lijepo za oko bas kao i zrinjski..doduse to je konstanta za mostarce pa ocekujem dosta golova..samo da ne bude mrtvih 0 0....u ova navijacka p r e s e r a v a nj a tipa dolazim,cekamo vas ne bih da ulazim...tekme zrinjskog i slobode postaju pravi problem i bojim se da se na zlo ne zavrsi...i jedni i drugi koji IDU PO GOSTOVANJIMA znaju o cemu je rijec...niciji zivot nije vrijedan ni jedne j e b e n e utakmice 100. lige svijeta...toliko i sportski pozz

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.