Ofiraže - smijeh do suza
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ofiraže - smijeh do suza
U ovoj priči je još gore poslije, što pičim ulicom i na taksi štandu vidim jaranov taksi parkiran, i prilazim nako kad lik po cijem sam taksiju povratio unutra, psuje nam mater obojici. Jos jednom sam zaustavio taksi, ispred neka djevojka a on skuzi da sam ja i govori majke mi ne bi ti stao da sam znao da si ti. A lik gori od mene kad otvori dusu

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Gledam sto ovi postavljaju slike ovih razvijenih curica na temi za facebook i naumpade mi jedna scena od prije 2 godine.
Otis'o ja s drustvom na more (u Neum,gdje cemo drugo bez para otic'
) i bili mi na onom betonu odmah kod hotela.Zajebancija,uzivanje i tako,kad jedan govori gledaj dobre cure.Kad neka cura od nas mozda 10ak metara,stvarno dobra,grudi masala,a sjedi sama,cita neke novine.
Poceli mi raspravljat koliko ona ima godina,svi govore oko 17-18,ovaj jedan zapeo da ima 20.
Kad taj isti ustade nakon par minuta i kaze odoh kupit sladoled.
Vraca se on kroz minut,nosi dva sladoleda i ode do nje,daje njoj sladoled,nesto joj rece bezveze i pita je koliko ima godina,kad ustaje neki stariji covjek sa peskira 2 metra od njih,dolazi do njih i govori "Sine,sta je bilo?",govori ona "Nije nista,baba,dobila sladoled",kad govori taj lik "Aaaa,bas fino,kakav dzentlmen."
Ovaj jaran zbris'o iste sekunde,a mi uuuumiiiiraali ovamo

I imala je 15 godina
Otis'o ja s drustvom na more (u Neum,gdje cemo drugo bez para otic'
Poceli mi raspravljat koliko ona ima godina,svi govore oko 17-18,ovaj jedan zapeo da ima 20.
Vraca se on kroz minut,nosi dva sladoleda i ode do nje,daje njoj sladoled,nesto joj rece bezveze i pita je koliko ima godina,kad ustaje neki stariji covjek sa peskira 2 metra od njih,dolazi do njih i govori "Sine,sta je bilo?",govori ona "Nije nista,baba,dobila sladoled",kad govori taj lik "Aaaa,bas fino,kakav dzentlmen."
Ovaj jaran zbris'o iste sekunde,a mi uuuumiiiiraali ovamo
I imala je 15 godina
#miasanmia
- Ljiljani87
- Kontakt:
schweinsteiger je napisao/la:Gledam sto ovi postavljaju slike ovih razvijenih curica na temi za facebook i naumpade mi jedna scena od prije 2 godine.
Otis'o ja s drustvom na more (u Neum,gdje cemo drugo bez para otic') i bili mi na onom betonu odmah kod hotela.Zajebancija,uzivanje i tako,kad jedan govori gledaj dobre cure.Kad neka cura od nas mozda 10ak metara,stvarno dobra,grudi masala,a sjedi sama,cita neke novine.
Ovaj jaran zbris'o iste sekunde,a mi uuuumiiiiraali ovamo![]()
I imala je 15 godina
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Kad smo kod zena, nedavno ja s ekipom otiso u Sarajevo i tamo se pozdravio s jednom drugaricom, i ona mase drugu mom a izmedju njih jos jedan lik, mase on glupira se kad ga treba samo zaobidje
Ista djevojka, jedan lik ima mozda 31 32 godine i ulece klizeci sere, kad treba mrtva hladna nas djedovi ne interesuju
Ista djevojka, jedan lik ima mozda 31 32 godine i ulece klizeci sere, kad treba mrtva hladna nas djedovi ne interesuju
Nullius in verba
Sta je ovo k'o bosanska verzija greentexta? 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Isto Song u dodjeli peharaHeller je napisao/la:Kad smo kod zena, nedavno ja s ekipom otiso u Sarajevo i tamo se pozdravio s jednom drugaricom, i ona mase drugu mom a izmedju njih jos jedan lik, mase on glupira se kad ga treba samo zaobidje![]()
![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
To je ta situacija, jos frajer salje poljupce, a mislim da čita forum, **** mi sutra sveUnofficialpage je napisao/la:Isto Song u dodjeli peharaHeller je napisao/la:Kad smo kod zena, nedavno ja s ekipom otiso u Sarajevo i tamo se pozdravio s jednom drugaricom, i ona mase drugu mom a izmedju njih jos jedan lik, mase on glupira se kad ga treba samo zaobidje![]()
![]()
![]()
Ista djevojka, jedan lik ima mozda 31 32 godine i ulece klizeci sere, kad treba mrtva hladna nas djedovi ne interesuju![]()
![]()
Nullius in verba
- ultrassa1921
- Kontakt:
imali smo mi jednog ludog profu iz engleskog..i sad jedna treba odgovara za 2 na kraju godine i zavrsi ona i govori joj on dobro si znala evo ti 2 i sad drago njoj raduje se jbg nije pala i taman da sjedne na mjesto kad kaze brat "al zakljucna 1,vidimo se u augustu"
i stvarno je lik obori axxaxaaxa
Manijaci Zeljini
- alan_kardec
- Kontakt:
@sabinho pobijedio

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Obrukah se prije par mjeseci na aerodromu u Geteborgu.Stojim ono u redu,čekam da predam pasoš i kartu,i dođe red na mene..Ona gospođa pruži ruku prema meni,a ja ne znam šta mi bi pa joj pruži ruku i pozdravi se sa njom,umjesto da joj uručim dokumente.Izgubi se žena na sekundu i odvali se smijati,pa i ja isto grohnu u smijeh,kontam manja je bruka ako se i ja smijem..
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Mozel ko naci onog sa onim bananama i sto kera hrani kobasicama
Na to sam plako
Na to sam plako
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Jednom pred polazak na faks, odem s roditeljima malo u kupovinu i hajd nesto odjece da kupim, dosli mi do dijela gdje su potkusulje i gace, sad mater mi govori da kupujem samo bijele i crne gace, lakse obrati, ali jok, moj caca naisao neke na prvu s nekim crtici fazoni na gacama, i kaze sine promjeni malo uzmi ove vesele, kad je uzeo jedne gace i rasirio ih kad tamo slika kako neki mrsavi lik guzi debelu zenu
Reko poslusacu ja mater
Sent from my Nokia 909
Reko poslusacu ja mater
Sent from my Nokia 909
-
gojzerica
- Kontakt:
zar ima i toga
hahahaahahh
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ima, ja sam se sjebo, gaće normala, bijele, crne, bilo je i onih djecijih s ben ten, i eto prodavaci i takve stave
Dok sam radio u domu zdravlja, u lab. dijagnostici, došla mi je nena i pitala šta treba da preda na šalteru kod mene. Ja reko citiram " Donesite vi meni uzorak urina ovdje, svakim danom sam do 12h i ništa se ne brinite".
Dolazi ona meni sutradan, nosi mi kanister pišaće i kaže opet citiram "Odvadi sebi sine koliko hoćeš, pa mi vrati kanister" i ode žena odmah.
Dolazi ona meni sutradan, nosi mi kanister pišaće i kaže opet citiram "Odvadi sebi sine koliko hoćeš, pa mi vrati kanister" i ode žena odmah.
- Goalgetter
- Kontakt:
HariTz je napisao/la:Dok sam radio u domu zdravlja, u lab. dijagnostici, došla mi je nena i pitala šta treba da preda na šalteru kod mene. Ja reko citiram " Donesite vi meni uzorak urina ovdje, svakim danom sam do 12h i ništa se ne brinite".
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 14 apr 2015, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ajd' da i ja jedan 
Bio l'jep dan, zove stara napolje da se tepisi ribaju.
Znam da to nije samo 1 tepih, da mi valja makar 2h ribat, pa iznesem na balkon zvucnike
Namjestim sebi muziku i odvrni, te se bacim na ribanje.
Prošlo je i više od 2h, uvjek ima oko kuće posla, muzika ispjevala svoje(ugaseno/smanjeno).
I ja radim tako, kad odjednom cujem neko jaukanje/jecanje
Ma reko umisljam. Kad sve glasnije i glasnije(neko je *ebe), ja trci ispred kuče, kad jecaji dolaze iz zvučnika.
Stari zasjeo, pustio zanimljivosti(rnjavupo) i posto nije baš čuo dobro(zvučnici napolju) pojač'o ko gospodin.
Nisam izas'o iz kuće narednih mjesec, samo kad moram, sramota me komšija i danas dan pogledat.

Bio l'jep dan, zove stara napolje da se tepisi ribaju.
Znam da to nije samo 1 tepih, da mi valja makar 2h ribat, pa iznesem na balkon zvucnike
Namjestim sebi muziku i odvrni, te se bacim na ribanje.
Prošlo je i više od 2h, uvjek ima oko kuće posla, muzika ispjevala svoje(ugaseno/smanjeno).
I ja radim tako, kad odjednom cujem neko jaukanje/jecanje
Ma reko umisljam. Kad sve glasnije i glasnije(neko je *ebe), ja trci ispred kuče, kad jecaji dolaze iz zvučnika.
Stari zasjeo, pustio zanimljivosti(rnjavupo) i posto nije baš čuo dobro(zvučnici napolju) pojač'o ko gospodin.
Nisam izas'o iz kuće narednih mjesec, samo kad moram, sramota me komšija i danas dan pogledat.
A daj jbte

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.