Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
schweinsteiger je napisao/la:Gledam sto ovi postavljaju slike ovih razvijenih curica na temi za facebook i naumpade mi jedna scena od prije 2 godine.
Otis'o ja s drustvom na more (u Neum,gdje cemo drugo bez para otic') i bili mi na onom betonu odmah kod hotela.Zajebancija,uzivanje i tako,kad jedan govori gledaj dobre cure.Kad neka cura od nas mozda 10ak metara,stvarno dobra,grudi masala,a sjedi sama,cita neke novine.
Poceli mi raspravljat koliko ona ima godina,svi govore oko 17-18,ovaj jedan zapeo da ima 20.
Kad taj isti ustade nakon par minuta i kaze odoh kupit sladoled.
Vraca se on kroz minut,nosi dva sladoleda i ode do nje,daje njoj sladoled,nesto joj rece bezveze i pita je koliko ima godina,kad ustaje neki stariji covjek sa peskira 2 metra od njih,dolazi do njih i govori "Sine,sta je bilo?",govori ona "Nije nista,baba,dobila sladoled",kad govori taj lik "Aaaa,bas fino,kakav dzentlmen."
Ovaj jaran zbris'o iste sekunde,a mi uuuumiiiiraali ovamo![]()
I imala je 15 godina
Isto Song u dodjeli peharaHeller je napisao/la:Kad smo kod zena, nedavno ja s ekipom otiso u Sarajevo i tamo se pozdravio s jednom drugaricom, i ona mase drugu mom a izmedju njih jos jedan lik, mase on glupira se kad ga treba samo zaobidje![]()
![]()
![]()
Ista djevojka, jedan lik ima mozda 31 32 godine i ulece klizeci sere, kad treba mrtva hladna nas djedovi ne interesuju
To je ta situacija, jos frajer salje poljupce, a mislim da čita forum, **** mi sutra sveUnofficialpage je napisao/la:Isto Song u dodjeli peharaHeller je napisao/la:Kad smo kod zena, nedavno ja s ekipom otiso u Sarajevo i tamo se pozdravio s jednom drugaricom, i ona mase drugu mom a izmedju njih jos jedan lik, mase on glupira se kad ga treba samo zaobidje![]()
![]()
![]()
Ista djevojka, jedan lik ima mozda 31 32 godine i ulece klizeci sere, kad treba mrtva hladna nas djedovi ne interesuju![]()
![]()
HariTz je napisao/la:Dok sam radio u domu zdravlja, u lab. dijagnostici, došla mi je nena i pitala šta treba da preda na šalteru kod mene. Ja reko citiram " Donesite vi meni uzorak urina ovdje, svakim danom sam do 12h i ništa se ne brinite".
Dolazi ona meni sutradan, nosi mi kanister pišaće i kaže opet citiram "Odvadi sebi sine koliko hoćeš, pa mi vrati kanister" i ode žena odmah.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 4 gosta.