FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 apr 2015, 00:45

Brat @Sabinho prati sve lige osim lige petice :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 apr 2015, 00:59

Bosniacum Lilium je napisao/la:Brat @Sabinho prati sve lige osim lige petice :lol:
Njih najmanje brate, ovi iz J.Amerike su najludji i igraju ekstra fudbal. :) Poceo zbog kladionice da ih gledam i onda mi presli u naviku. :mrgreen: Naleti na temu vezanu za nnjih, ima dobrih stvari i dobrog podyebavanja Rivercica. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 11 apr 2015, 01:04

Sa nama nikada dosadno. Nazalost neki su ovdje totalno izgubili kompas totalnom zaludjenoscu i samo traze "glavu" za linc bez pravih dokaza. Fol neki bojkoti se prizivaju.
ko vas j@be, bojkotujte do sutra....meni je pun **** toga svih ovih godina...
koga da bojkotojem? Dinu i Kustu?
Kusti i Dini vjerujem i njih podrzavam pa makar sve igrace suspendovali i mi evrope nevidjeli.
Nemogu da vjerujem da neki i mogu onakve stvari pomisliti a ne napisati nesto protiv njih.
Da Bog da vi meni vazda bojkotovali a najjace ljeti za vrijeme evrope!
Ima ovdje jedna razlika od one mamiceve, kosevo nikad nece biti prazno jer vecina pravih navijaca tako nerazmislja.
Najjaci su oni sto su "pisali po sirotinji" a danas evo i po nama. **** da si mi rahmetli otac.
SAMO SARAJ'VO
Numquam Desistemus!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 11 apr 2015, 01:20

Lijepo je vidjeti ponovo pozivtivu ovde na temi. Dusmani su bili naletili.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 11 apr 2015, 01:29

MCMXLVI je napisao/la:Lijepo je vidjeti ponovo pozivtivu ovde na temi. Dusmani su bili naletili.
Slažem se!Volimo da dramimo i da pravimo od mrava slona. Dušmana je bilo i bice ih sve više, nažalost.
Das Ist Walter

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 11 apr 2015, 01:44

Tako ti je to..
Ovakvi kakvi smo moj MCMX, nije ni cudo sto se vazda vrtimo u krug. Samo su neki poceli grupu i grupice stavljati ispred kluba, i tu nastaje kurslus. A realno ova uprava im/nam je sve dopustila.
I sad neko dodje da prosipa onu ja zadnje pare trosim na gostovanja... trosim ih i ja preko 35 godina sunce ti j@bem.. bio sam po gostovanjima gdje nas je bukvalno po cetvorica bila.. i jel to meni sad daje zapravo da napravim belaj klubu kojeg volim i za kojeg zivim?
Jesam li zadovoljan rezultatima? Nisam. Jesam li zadovoljan upravom? jesam, i ako treba sa bracom cu se pobit za njih jer ako oni dignu sidro, najebali smo.. jel ta ista uprava stala iza strucnog staba? Jeste i ja sam isto... sasvim jednostavno..
srecom mahala moze sve za racku povuci jer ima ciko sa brkovima koji ce mjenjati kad bude trebalo..
Veterani ce biti u Travniku
Nedajte da vas navuku Bordo nacijo ;)
Numquam Desistemus!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 apr 2015, 01:47

Svaka ti cast Exit
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 apr 2015, 01:58

sad sam pogledao citavu pres konferenciju i vidi se da ovi ljudi zele dobro FKS i da su jako pogodjeni ovo situacijom kao i svi mi ali apsolutno me nisu ubjedili da imaju viziju u sportskom djelu kako da napredujemo,gubimo se u tim stvarima .moja podrska svima koji vole FKS i ovoj upravi ali realno gube se u mnogim stvarima ,aBd valjda izadje na dobro :salut:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 apr 2015, 02:30

Kao prvo Apsulutna maksimalna podrska Dini Kusti Ibraku kodri.

Kao drugo NAJSRETNI BI BIO KAD BI U TRAVNIKU BILO 2k HZ, I da se da podrska upravi I igracima I bez ijedne petarde.

Kao trece SB svinjski skretnica ukupno clanaka 6 rezultati I igre ti ekipa nimalo bolji nisi od nasi u poslednji 5 kola I sve su te ekipe izjavile da zele duple krune (do Duse na pickasti nacin). I niko nista, a Nama su odma o gubljenju kormila itd.

Kao sto je I kusta reko mi smo Imali razlog da se nadamo duploj kruni.

Mi nikad odustati NECEMO

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 11 apr 2015, 06:52

Sabur. Rijec koju je tesko izvest,pojedincima. U zivot ne znas zasta je sta dobro tako da i ova rezultatska kriza ima nekog hajra. Novinari su lesinari ne svi al vecina,ja da se pitam u klubu niti jednu izjavu ne bi dao cak ni press konferciju,jer oni pjene sto ne mogu mnoge stvari saznati. Mi imamo problem rezultatski to je jasno ali kao da samo postoji ova sezona i vise nikad se nece igrati. Fudbal je cudan neke stvari se moraju poklopiti In sha Allah poklopit ce se,a kada se poklope ove pojedine novinare bi samo odstranio u buducnosti niti jednu izjavu im ne bi dao. Moja podrska ide citavoj upravi i Ibrakovicu pa makar i ispali iz lige.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 apr 2015, 09:19

Pogledo sam citavu sjednicu u neka doba, Kodro zivio ti nama jos 100 godina i ostao sto duze na klupi Svetinje. Kusta je podrobno objasnio oko (ne)iznosenja nekih stvari u javnost, taman da padobranci shvate da FKS nije pijaca i da se klub ne zove FAQ Sarajevo vec FK Sarajevo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 11 apr 2015, 09:22

Ja meraka probudit se a ono suncan dan,pa kafica lagano,pa ss otvorim a ono nema bljuvotina bar na ovoj stranici a ni na prethodnoj boga mi,sve ok postovi,razumni,fina neka prica :D
Ima problema i biti ce ih vazda,al buducnost ne da je svijetla nego je blistava! I to izgleda znaju i vide i osjecaju svi osim nas. Samo stpljenja malo ili sabura kako god ko hoce,vratit ce nam se sve sa kamatama!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 11 apr 2015, 09:35

**** je napisao/la:Ja meraka probudit se a ono suncan dan,pa kafica lagano,pa ss otvorim a ono nema bljuvotina bar na ovoj stranici a ni na prethodnoj boga mi,sve ok postovi,razumni,fina neka prica :D
Ima problema i biti ce ih vazda,al buducnost ne da je svijetla nego je blistava! I to izgleda znaju i vide i osjecaju svi osim nas. Samo stpljenja malo ili sabura kako god ko hoce,vratit ce nam se sve sa kamatama!
Još da je danas tekma pa da se lagano oko dvice zaputim ka Travniku :thumbdown: Materem' ovo lijepo vrijeme samo od sebe nekako utjera pozitivu neku u čovjeka :D

IGRAJ BORDO-BIJELI OLE OLE!
1946

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 11 apr 2015, 09:40

Ma idem i u ponedeljak u Travnik pa šta bude, nadam se da će nas biti..

SAMO JAKO!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 apr 2015, 10:10

Kaze Meho da je Krle u 'ozbiljnoj kombinaciji' za ponedeljak. Mozda budemo gledali Krstu i Leonea u spicu skupa :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 apr 2015, 10:33

Da kažem da ne poštujem šta je urađeno(mislim na upravu)popišao bi se sam na sebe bio bi šupčina žešča naprotiv ogroman respect za sve :tokralju: jednom sam izjavio da je za mene titula izgradnja kampa a sve između što se desi (titula ,kup)je super.Nema zamjerki na rad Uprave a ni na rad sportskog direktora Ibrakovića pa frajer je uradio sve što smo haman željeli da dođe doveo je o Kodri nema riječi koliko ga poštujem ali ostaje samo jedna mrlja ogromna mrlja ljudskost kod pojedinih nakon nekoliko puta pregledane presice.Još je Dino objasnio zašto je AK kažnjen pa bolan Dino kao da nije ovde bio rat i ne znaš kroz šta čovjek prolazi još ne zna ni jezik kako da se javi sa kim da se sporazumi da je možda došlo do odgađanja nekog leta iz sigurnosnih razloga itd.... pa Bilbija e moji ljudi kroz šta je taj momak prošao psuju mu nazivaju ga ..... neču ni da spominjem momak koji daje sve od sebe na terenu nekad je dobro nekad i loše kao cijela ekipa ali da nam šečeraš bude najborbeniji u ekipi a to niije upravni odbor vidio nego naprotiv njega kazne a znamo koliko su mu se dušmani na kosti naklatili od samog dolaska u Sarajevo.Okić šta reči ne ide ga gool a ko može i ima obraza reči da se ne bori i da ne pokušava ne razumijem,Kovačević plaća cijenu zbog menađera šta drugo reči jer momak što je igrao manje više nije bio lošiji od ostalih a vrlo malo je igrao e sad da li se bunio u svlačionici to niko ne zna samo nagađamo.Dejo šta reči najdraži mi je ali imao je kikseva a ako želimo i mi i uprava kako priča da budemo veliki klub onda se to ne radi tako nego se Dejo skloni ustranu bez pompe odigra još koju utakmicu i prirediš mu pošten oproštaj ponudiš mu posao u Akademij.I da radi ako je mogao Ibro zašto ne i Dejo sigurno je više zaslužio od Ibre (uz dužno poštovanje prema Ibri neka momak radi i treba naše je dijete)Bandović je to zaslužio bez obzira na sve valjao nam je toliko puta.Ma nekad je i meni dolazilo da ga udavim ali Dejo u Širokom nikad ne smijemo zaboraviti to se ne smije popljuvati pričati o njegovoj odanosti apsurd je.Pitam ja vas sad jesu li ovi momci baš toliko lošiji od ostalih ili su baš toliko problematićni i je li se moglo ovo riješiti bezbolnije bez ovolikog eksponiranja po portalima i štampi? Ja mislim da je baš ispalo kontra od onog što je uprava željela da se ne izlazi u javnost .Mislim da je ovo svjesno urađeno da se digne ovolika halabuka i to na igrače koji vjerovatno osim Kallasija i Okićaa neče više biti (na moju žalost) igrači FK Sarajevo a njihova krivica u svemu ovome (mislim na rezultate) nije veča ni malo od ostalih igrača pa i stručnog štaba ćak ima mnogo odgovornijih po mom mišljenju ali ...... Ja samo mogu reči ovim suspendovanim (govorim u svoje ime)HVALA VAM ZA SVE I DOBRE I LOŠE TRENUTKE drago mi je da ste bili dio moje svetinje.Dejo hvala ti neka ti je sretno u životu majstore kako god ovo završilo,Kova majstore žao mi je što ne dobi priliku da igraš više a ako ne ostaneš želim ti sve najbolje u životu i nastavku karijere.Bilbija moj miljeniče volio bi da ostaneš ali pod ovim spletom okolnosti čisto sumnjam i ako odeš gdje god bio nadam se da češ biti najbolji kao što si bio ovde bar u zadnjoj utakmici protiv Mladosti na Koševu.Gdje god igrao od mene češ uvijek dobiti aplauz bez obzira na sve ove pljuvače što te blate od samog dolaska.Uz sav respect prema urađenom od strane uprave i direktora ovo je moralo biti ovako ako žele a žele sigurno da Sarajevo bude veliki klub ali mislim da su pogriješili u ovoj situaciji .Što se tiće odlazaka na utakmice odanosti klubu i pračenju Sarajeva ja ga pratim možda i najduže ali se ne treba exponirati ko kaže da dečko od svojih nekih 20 godina ne voli klub kao ja ili ćak i više ,to nije i ne treba da bude mjerilo ali zato sam i napisao svako u svoje ime.Ja sam ovu situaciju ovako doživio i napisao sam ovo da podijelim sa vama da ti suspendovani ne padnu u zaborav i ne odu popljuvani kako sad izgleda.Hvala ko proćita i ko podrži ovo moje mišljenje izvinite na malo podužem postu! :cry: :plac:
Sarajevo ljubavi moja!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 11 apr 2015, 10:52

breskva je napisao/la:Ma idem i u ponedeljak u Travnik pa šta bude, nadam se da će nas biti..

SAMO JAKO!
Je+be nas taj ponedjeljak pravo. Al ima varijanta bolovanja :kafa: :rol: , mijenjanja smijena i sl.

Ponedjeljak =Travnik :salut:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 apr 2015, 11:07

@sekac
Ako su razlozi sa suspendovanje bice i kove igre na terenu, onda to ne opravdavam. Bilbija izgori na terenu, kova igra svaku petu tekmu itd. A Ako je nesto trece, a vezano za neke ispade mimo terena, onda se u to ne mogu petljat. Za Ahmeda se slazem, momak ni kriv ni duzan po meni....
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 apr 2015, 11:11

uNbx je napisao/la:@sekac
Ako su razlozi sa suspendovanje bice i kove igre na terenu, onda to ne opravdavam. Bilbija izgori na terenu, kova igra svaku petu tekmu itd. A Ako je nesto trece, a vezano za neke ispade mimo terena, onda se u to ne mogu petljat. Za Ahmeda se slazem, momak ni kriv ni duzan po meni....
Hvala što si pročitao naravno i ja ne podržavam nikog ko kuha pa da je moj mrtvi ćaća ali ćini mi se da je kod Kove menađer u pitanju a Bica mi je nerazjašnjen i danas ne znam ovo su nagađanja moja.
Sarajevo ljubavi moja!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 apr 2015, 11:18

Kaze Ibrak da Kodro moze povuc suspenziju igracima kad on hoce i kome on hoce... Malo mi to nelogicno jer ih nije on kaznio, al hajd... Ako je tako, nadam se da ce se sto prije vratit svi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, Fouzi1, Fudo, juka55, mnon46, Puas, ronaldo99, Samba71 i 73 gosta.