Ja mislio samo na bljuvotine koje se pisu danima,ne na tebe ili bilo koga pojedinacno,svi smo mi tu iz ljubavi prema bordo boji,svi smo isti pacijenti,shvatam kad neko isfrustriran nesto kaze ili napise,al nekad je stvarno malo mucno sve to slusati ili citati.sekac je napisao/la:Da kažem da ne poštujem šta je urađeno(mislim na upravu)popišao bi se sam na sebe bio bi šupčina žešča naprotiv ogroman respect za svejednom sam izjavio da je za mene titula izgradnja kampa a sve između što se desi (titula ,kup)je super.Nema zamjerki na rad Uprave a ni na rad sportskog direktora Ibrakovića pa frajer je uradio sve što smo haman željeli da dođe doveo je o Kodri nema riječi koliko ga poštujem ali ostaje samo jedna mrlja ogromna mrlja ljudskost kod pojedinih nakon nekoliko puta pregledane presice.Još je Dino objasnio zašto je AK kažnjen pa bolan Dino kao da nije ovde bio rat i ne znaš kroz šta čovjek prolazi još ne zna ni jezik kako da se javi sa kim da se sporazumi da je možda došlo do odgađanja nekog leta iz sigurnosnih razloga itd.... pa Bilbija e moji ljudi kroz šta je taj momak prošao psuju mu nazivaju ga ..... neču ni da spominjem momak koji daje sve od sebe na terenu nekad je dobro nekad i loše kao cijela ekipa ali da nam šečeraš bude najborbeniji u ekipi a to niije upravni odbor vidio nego naprotiv njega kazne a znamo koliko su mu se dušmani na kosti naklatili od samog dolaska u Sarajevo.Okić šta reči ne ide ga gool a ko može i ima obraza reči da se ne bori i da ne pokušava ne razumijem,Kovačević plaća cijenu zbog menađera šta drugo reči jer momak što je igrao manje više nije bio lošiji od ostalih a vrlo malo je igrao e sad da li se bunio u svlačionici to niko ne zna samo nagađamo.Dejo šta reči najdraži mi je ali imao je kikseva a ako želimo i mi i uprava kako priča da budemo veliki klub onda se to ne radi tako nego se Dejo skloni ustranu bez pompe odigra još koju utakmicu i prirediš mu pošten oproštaj ponudiš mu posao u Akademij.I da radi ako je mogao Ibro zašto ne i Dejo sigurno je više zaslužio od Ibre (uz dužno poštovanje prema Ibri neka momak radi i treba naše je dijete)Bandović je to zaslužio bez obzira na sve valjao nam je toliko puta.Ma nekad je i meni dolazilo da ga udavim ali Dejo u Širokom nikad ne smijemo zaboraviti to se ne smije popljuvati pričati o njegovoj odanosti apsurd je.Pitam ja vas sad jesu li ovi momci baš toliko lošiji od ostalih ili su baš toliko problematićni i je li se moglo ovo riješiti bezbolnije bez ovolikog eksponiranja po portalima i štampi? Ja mislim da je baš ispalo kontra od onog što je uprava željela da se ne izlazi u javnost .Mislim da je ovo svjesno urađeno da se digne ovolika halabuka i to na igrače koji vjerovatno osim Kallasija i Okićaa neče više biti (na moju žalost) igrači FK Sarajevo a njihova krivica u svemu ovome (mislim na rezultate) nije veča ni malo od ostalih igrača pa i stručnog štaba ćak ima mnogo odgovornijih po mom mišljenju ali ...... Ja samo mogu reči ovim suspendovanim (govorim u svoje ime)HVALA VAM ZA SVE I DOBRE I LOŠE TRENUTKE drago mi je da ste bili dio moje svetinje.Dejo hvala ti neka ti je sretno u životu majstore kako god ovo završilo,Kova majstore žao mi je što ne dobi priliku da igraš više a ako ne ostaneš želim ti sve najbolje u životu i nastavku karijere.Bilbija moj miljeniče volio bi da ostaneš ali pod ovim spletom okolnosti čisto sumnjam i ako odeš gdje god bio nadam se da češ biti najbolji kao što si bio ovde bar u zadnjoj utakmici protiv Mladosti na Koševu.Gdje god igrao od mene češ uvijek dobiti aplauz bez obzira na sve ove pljuvače što te blate od samog dolaska.Uz sav respect prema urađenom od strane uprave i direktora ovo je moralo biti ovako ako žele a žele sigurno da Sarajevo bude veliki klub ali mislim da su pogriješili u ovoj situaciji .Što se tiće odlazaka na utakmice odanosti klubu i pračenju Sarajeva ja ga pratim možda i najduže ali se ne treba exponirati ko kaže da dečko od svojih nekih 20 godina ne voli klub kao ja ili ćak i više ,to nije i ne treba da bude mjerilo ali zato sam i napisao svako u svoje ime.Ja sam ovu situaciju ovako doživio i napisao sam ovo da podijelim sa vama da ti suspendovani ne padnu u zaborav i ne odu popljuvani kako sad izgleda.Hvala ko proćita i ko podrži ovo moje mišljenje izvinite na malo podužem postu!
![]()
Sve stoji sto si napisao,posebno za Bilbiju. Samo to nam jos fali,da ne pljujemo po svima redom. Problema ima,biti ce ih i dalje,isto kao i pogresnih poteza,ima ih i biti ce ih. Ja sam prvi da se diskutuje o svemu,nista ne treba skrivati pod tepih jer kad pukne onda pukne jos gore 100 puta. Ali ovo proteklih dana je zaista stvaranje atmosfere linca a to nam ne treba nikako.
Svaka cast za post