FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ne možete vjerovati kako je meni ovaj Tiago postao drag.
Kad tip uzme loptu, adzo zadrži zrak, prestane treptati i uživa.
Prosto je nevjerovatno kako momciluk mazi loptu
Kad tip uzme loptu, adzo zadrži zrak, prestane treptati i uživa.
Prosto je nevjerovatno kako momciluk mazi loptu
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Reina - Alonso, Dante, Thiago, Lewandowski, Rafinha, Bernat, Götze, Lahm (K), Müller, Weiser
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sve nade polažemo danas u Weisera jedini on je odmoran
Idemo po pobjedu 1:0 moja prognoza Lewa daje gol
Idemo po pobjedu 1:0 moja prognoza Lewa daje gol
FC Bayern München
Ko igra u odbrani? Jesul ovo Weiser ili Rafko stoperi? Pep nista nije rizikovao, odmara nezamjenjive igrace na svojim pozicijama. Trebao je malo i Lewu odmorit. Dosta bod danas iako vjerujem da cemo pobijedii, 2:1 prognoza.
Edit: haha, samo 4 igraca na klupi i to 3 iz polja + Neuer. Zadnji put se cini mi se desilo ovakav slucaj 1996, ako samo dobro procitao na Twitteru.
Edit: haha, samo 4 igraca na klupi i to 3 iz polja + Neuer. Zadnji put se cini mi se desilo ovakav slucaj 1996, ako samo dobro procitao na Twitteru.
Zadnja izmjena: muamerc, dana/u 11 apr 2015, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zanimljiva postavka, djeluje mi kao da ce Xabi igrati stopera. 
Lijepo je vidjeti da Thiago ima snage da pocne mec s obzirom da se nedavno vratio ali eto vjerovatno je dobro radio na treninzima.
Lijepo je vidjeti da Thiago ima snage da pocne mec s obzirom da se nedavno vratio ali eto vjerovatno je dobro radio na treninzima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Četri igrača na klupi
Neuer,Rode,Gaudino, Badstuber
NE DAJ BOŽE JOŠ KAKVIH POVREDA 
Hahha. Zamisli jos kakvu povredu i onda Neuera u polje.Bayern@heart je napisao/la:Četri igrača na klupiNeuer,Rode,Gaudino, Badstuber
NE DAJ BOŽE JOŠ KAKVIH POVREDA
FC Bayern München
Sretno momci. Samo da ne bude povreda vise. Ako sudbina bude htjela onda da to ne bude Lewa ili Bernat.
Edit: osjeti se odsustvo pola ekipe. Thiago je Zidan za sve ove nase veznjake, hej covjek nije igrao godinu i gotov najbolji. Uber precjenjenog talenta necu ni spominjati.
Lewaaaaaaa (iz ofsajda
)
Edit: osjeti se odsustvo pola ekipe. Thiago je Zidan za sve ove nase veznjake, hej covjek nije igrao godinu i gotov najbolji. Uber precjenjenog talenta necu ni spominjati.
Lewaaaaaaa (iz ofsajda
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jaooooooooooooooooooo 
- Bayern@heart
- Kontakt:
Lewaaaa nezaslužujemo te majstoreeeee kakva golcina
Sta je sa malim Scholom,Kurtom ima mladica da popune klupu a ne samo 4.
Lewa je masina. I mi se cudimo padu Dortmunda. Pa Ciro i Ramos ne mogu krampone cistit Lewi. Jos dosao djaba.
- anelbavarac
- Kontakt:
Transfer decenije 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa kako ponisti ovaj drugi gol, na osnovu cega?
Maestralno poluvrijeme,s obzirom na sastav.Pep je odlicno to poslozio.
Ma ne nemozes Pepa i njegovo znanje dovesti u pitanje. Ma zna covjek znanje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eintracht je ocigledno dosao da se brani mada vidi se da nemaju dovoljno znanja da naprave nesto vise.
Lewa da je bio malo prisebniji moglo je komotno biti 3:0.
Gol je nepravedno ponisten ali eto neka bude kompenzacija za onaj maestralni gol Lewe koji je bio u ofsajdu.
Igra je dobra, svidjaju mi se kombinacije Xabija i Thiaga koji mora biti malo oprezniji jer je nekoliko puta izgubio loptu na nezgodnom mjestu a to se protiv jacih ekipa ne smije desavati, no pripisimo to jos uvijek nedovoljnoj spremi.
Ocekujem u drugom cijelu klupu u igri osim Neuera.
Lewa da je bio malo prisebniji moglo je komotno biti 3:0.
Gol je nepravedno ponisten ali eto neka bude kompenzacija za onaj maestralni gol Lewe koji je bio u ofsajdu.
Igra je dobra, svidjaju mi se kombinacije Xabija i Thiaga koji mora biti malo oprezniji jer je nekoliko puta izgubio loptu na nezgodnom mjestu a to se protiv jacih ekipa ne smije desavati, no pripisimo to jos uvijek nedovoljnoj spremi.
Ocekujem u drugom cijelu klupu u igri osim Neuera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- TammoHarder
- Kontakt:
Valjda znaš da kad igrač dođe džaba onda dobiva poprilično "Handgelda", i on nije bio ispod 15 milijuna € minimalnomuamerc je napisao/la:Lewa je masina. I mi se cudimo padu Dortmunda. Pa Ciro i Ramos ne mogu krampone cistit Lewi. Jos dosao djaba.
Al se definitivno isplati, po meni jedan od trojice najboljih 9-ki u današnjoj nogometu. Za najboljeg mu fali realizacija, to već svi znamo.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
3-0 laganicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.