FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
TammoHarder je napisao/la: Kad još dodaš njegove plaće od preko 15 m € po sezoni
Svasta...
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kako igramo kad smo osakaceni
Steta za sansu Lewe trebao je biti hattrick Dakle **** ljepotu u igri samo su pobjede sad bitne Idemo sad sto bolje se spremati za Porto valjda se neko od povređenih vrati Bilal i Bastian
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lagano, sa pola gasa rijesen protivnik iako je moglo biti puno ubjedljivije, no sa ovim smo sasvim zadovoljni 
Lewa je masina, ako ovako nastavi stici ce on Maiera vrlo lako.
Muller i njegov gol.
Nadam se da ce uprava jos jednom razmisliti i ponuduti Weiseru produzenje ugovora, momak je danas odradio fenomenalno te se na kraju upisao i u asistente.
DRUGO POLUVRIJEME JE OCIT, KRISTALAN, JASAN DOKAZ DA GOTZE MOZE PREUZETI ODGOVORNOST NA SEBE I DA MOZE RADITI STA GOD ZELI MA TERENU.
PS: sorry za velika slova ali ovo je jednostavno danas po meni najvazniji detalj.
Lewa je masina, ako ovako nastavi stici ce on Maiera vrlo lako.
Muller i njegov gol.
Nadam se da ce uprava jos jednom razmisliti i ponuduti Weiseru produzenje ugovora, momak je danas odradio fenomenalno te se na kraju upisao i u asistente.
DRUGO POLUVRIJEME JE OCIT, KRISTALAN, JASAN DOKAZ DA GOTZE MOZE PREUZETI ODGOVORNOST NA SEBE I DA MOZE RADITI STA GOD ZELI MA TERENU.
PS: sorry za velika slova ali ovo je jednostavno danas po meni najvazniji detalj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Gece je zaslužio gol danas, nećemo reć' da Tomica nije, al' et.
. Lewa mora malo poradit' na tim čistim zicerima. Ako to popravi imamo novog Ibrahimovića, bez zayebancije.
Kakva lopta Thiaga kod prvog gola. Xaviesta u jednom maksumu.
Za sve ostale koje nisam spomen'o
.
Kakva lopta Thiaga kod prvog gola. Xaviesta u jednom maksumu.
Za sve ostale koje nisam spomen'o
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Solidna utakmica pod ručnom...
Samo Thiago lagano gubi loptu. Istina bilo je i odličnih stvari ali onako prodane lopte mogu skupo koštati ...
Samo Thiago lagano gubi loptu. Istina bilo je i odličnih stvari ali onako prodane lopte mogu skupo koštati ...
za danasnju tekmu
nije neki aman zaman protivnika ali dosta dobro odigrano
,gece
ali moze on jos bolje
,Cigo mi je postao nevjerovatno drag igrac
,moglo bi biti nesto od njega samo da ga zdravlje posluzi
.
Next station je porto ,bibery i svinja bi trebali biti fit za taj mec
,a neko je ako se ne varam postavio nekui fotku nesto gjde pep to veli ,da bi i robi mogao zaigrati u drugom mec
,ispravite me ako grijesim. 
Next station je porto ,bibery i svinja bi trebali biti fit za taj mec
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- BavaracZenica
- Kontakt:
Odlicna utakmica sa nase strane, Reina ce upisat jos jedan clean shit( sheet )
Slazem se za Gotzea on moze dosta toga, danas je bio odlican, jos da je usao onaj sut kad je proletio kroz odbranu Frankfurta ! Thiago polako fata svoju formu, bilo je tu njegovih onih poteza ali vidi se da mu treba utakmica jos, tih duela.
Muller gol u svom stilu, stvarno je odlican, ali sta reci za Lewu, ide Lewa ove sezone 20 + golova u Bundeski.
Dante nam dosta vrijedi, u zadnje vrijeme se puno trudi valjda su i kritike urodile plodom, i bas kad nam treba on je tu , i za njega jedan veliki aplauz !
Sada na Porto, jakooo svim snagama
FC Bayern !!!!!
Jednostavno prejak za sve ostale timove Bundeslige
Rekordmeister!
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
- schweinsteiger
- Kontakt:
I meni je isto,nadam se da cemo ga sad stalno gledati na djelusekerbay je napisao/la:Ne možete vjerovati kako je meni ovaj Tiago postao drag.
Kad tip uzme loptu, adzo zadrži zrak, prestane treptati i uživa.
Prosto je nevjerovatno kako momciluk mazi loptu
Bas,ali bas je nevjerovatno kako mu se lopta lijepi za nogu.Milina gledati
Ne bih da pretjerujem,ali onako lopte vode jos Iniesta,Mesi i Robben.
Moracu i ja ovo velikim slovima...
MOOOLIIIM VAS DA NEKO POSTAVI NEKI LINK GDJE SE MOZE ODGLEDATI SNIMAK DANASNJE UTAKMICE
Ne pamtim kad sam propustio utakmicu pogledati,a danas se lijepo vrijeme iskoristilo za rostilja,pa nisam mogao nikako gledati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
-
Nerminovic
- Kontakt:
Najmanje sam 50 puta pogledao prvi gol Lewy-a, kakva tehnika, kakav sut.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- TammoHarder
- Kontakt:
Ne znam jel si pratio malo medije u onoj reprez.pauzi kad je izašla ona afera s Lucom Tonijem koji nije plaćao crkveni porez. Tada je Bayern objavio koliko je on zaradio za dvije i pol sezone: 43,5 milijuna € brutto. Dakle, to nisam ja izmislio već je to klub objavio radi sudskog postupka koji se vodi radi neplaćenog poreza. On je te novce zaradio u dvije i pol sezone koliko je igrao za vas.anelbavarac je napisao/la:TammoHarder je napisao/la: Kad još dodaš njegove plaće od preko 15 m € po sezoni![]()
Svasta...
Po tome ispada da je on za jednu sezonu uzimao 17,4 milijuna € brutto. A pazi mi govorimo o razdoblju 2007-2009 kad je klub imao manji Umsatz nego danas, a moraš priznat i da je Toni slabiji igrač od Lewog. I sad ti napišeš "svašta".
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.yapfiles.ru/show/1128052/c69 ... 0.flv.html
PEH ov gol danasu dresu Ausburga
-valjda dobije više šanse za igru sljedeće sezone kod Pepa mislim da itekako to zaslužuje
PEH ov gol danasu dresu Ausburga
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bastian je prehladjen, vjerovatno nece putovati sa ekipom za utakmicu protiv Porta.EXKLUSIV @FCBayern @ChampionsLeague @BSchweinsteiger fällt @FCPorto wohl aus. Lymphdrüsen geschwollen. Krank im Bett @**** GUTE BESSERUNG
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Arjen Robben sustained a torn stomach muscle three weeks ago in Bayern’s home meeting with Mönchengladbach. The winger appeared on TV prior to the Frankfurt clash and talked of his recovery. “It’s healing up very well. The pain’s gradually gone down over the last few days,” the Dutchman reported. However, no date has been set for Robben to make a comeback. “Unfortunately, I have to be patient for a little while longer,” the player said, although he ended with a promise: “I’ll fight till I drop to be back again as soon as possible.
”FCB All-Stars open with winThe FC Bayern All-Stars have begun their 2015 programme on a winning note. The veterans’ team coached by former centre-back Klaus Augenthaler cruised to a spectacular 16-2 victory over the Samsung Galaxy 6ers (Samsung Mobile) in a match played at Munich’s Säbener Strasse headquarters. The FCB vets line-up included the likes of Paul Breitner, Maurizio Gaudino, Oliver Kreuzer, Hans Pflügler, Markus Schupp, Alexander Zickler and Raimond Aumann. The All-Stars next match is on 9 May 2015 against the Deutsche Post national team.
”FCB All-Stars open with winThe FC Bayern All-Stars have begun their 2015 programme on a winning note. The veterans’ team coached by former centre-back Klaus Augenthaler cruised to a spectacular 16-2 victory over the Samsung Galaxy 6ers (Samsung Mobile) in a match played at Munich’s Säbener Strasse headquarters. The FCB vets line-up included the likes of Paul Breitner, Maurizio Gaudino, Oliver Kreuzer, Hans Pflügler, Markus Schupp, Alexander Zickler and Raimond Aumann. The All-Stars next match is on 9 May 2015 against the Deutsche Post national team.
Bayern@heart je napisao/la:http://www.yapfiles.ru/show/1128052/c69 ... 0.flv.html
PEH ov gol danasu dresu Ausburga![]()
-valjda dobije više šanse za igru sljedeće sezone kod Pepa mislim da itekako to zaslužuje
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pitam se samo gdje li su svi oni silni kriticari?
Toliko losih rijeci je izreceno na racun Pepa pa i na nas koji branimo sve sto ima veze sa Bayernom.
Isti se ne pridrzavaju svojih principa da kada gubimo kritikuju a kada dobro igramo hvale s obzirom da poslije danasnje pobjede pa cak i poslije prolaza u polufinale kupa nisam citao hvalospjeve upucene najboljem treneru na Svijetu.
Ili su se povukli u svoje rupe i cekaju novi kiks ili jednostavno nemaju hrabrosti da priznaju svoje greske.
Toliko losih rijeci je izreceno na racun Pepa pa i na nas koji branimo sve sto ima veze sa Bayernom.
Isti se ne pridrzavaju svojih principa da kada gubimo kritikuju a kada dobro igramo hvale s obzirom da poslije danasnje pobjede pa cak i poslije prolaza u polufinale kupa nisam citao hvalospjeve upucene najboljem treneru na Svijetu.
Ili su se povukli u svoje rupe i cekaju novi kiks ili jednostavno nemaju hrabrosti da priznaju svoje greske.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Upravo izgledao utakmicu,sjajni smo bili ! 
Najvise me iznenadio Götze,drugi igrac u potpunosti u odnosu na srijedu.Steta sto ne zabi nakon onog slaloma.
3 gola,1 ponisten i 2 stative,nije lose.
Ne treba biti nezadovoljan,ali brat bratu Lewa je treba 4 komada danas uvaliti najmanje.
Prvo ona prilika koja je bila nekako odmah nakon prvog gola,pa ona stativa i na kraju ona kombinacija Muller,Gotze,Lewa.
Steta stvarno
Najvise me iznenadio Götze,drugi igrac u potpunosti u odnosu na srijedu.Steta sto ne zabi nakon onog slaloma.
3 gola,1 ponisten i 2 stative,nije lose.
Ne treba biti nezadovoljan,ali brat bratu Lewa je treba 4 komada danas uvaliti najmanje.
Prvo ona prilika koja je bila nekako odmah nakon prvog gola,pa ona stativa i na kraju ona kombinacija Muller,Gotze,Lewa.
Steta stvarno
#miasanmia
Šta ti od " došao bez odštete iz BvB-a" nije jasno.Njegova plata je drugi par cipela.TammoHarder je napisao/la:
Valjda znaš da kad igrač dođe džaba onda dobiva poprilično "Handgelda", i on nije bio ispod 15 milijuna € minimalno![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zar je bilo toliko teško ovako taktiku postaviti?Omerbavarac je napisao/la:Pitam se samo gdje li su svi oni silni kriticari?
Nije, nego nije mu se dalo zbog njegove tvrdoglavosti,
tek kad je povredama pritjeran uz zid, eto te povrede možemo reći nažalost povrede, ali hvala im,
jer bi Pep sigurno nastavio po svom i dobro su nas po njušci šibali, a i nastavili bi isto.
Zadnje 3 utakmice su melem za naše oči i dušu, posjed je smanjen, ali izgledamo puno moćnije; ofanzivna linija umanjena, defanziva pojačana, a izgledamo opasniji naprijed i čvršći nazad.
Ne znam kakvo vam pamćenje, ali davno sam govorio da bi nama jedan igrač više defanzivno značio i 2 ofanzivno.
Neka ovako nastavi, i samo nas neka nesreća može zaustaviti, tada ćemo reći Pep je dobro postavio, ali nam nije bilo suđeno.
Ako si pratio kup, a jesi, mogao si vidjeti dok je rezultat još u egalu bio šta napisah.
Niti Pepa mrzimo, niti nam je odvratan, niti išta lično,
samo smo kritikovali ono što ne valja, tačnije jer vidjeli smo ono što vi niste,
ali neka naučićete s nama ako budete slušali.
---------------------------------------------------------
Kakva škola izvođenja penala, Miler i kreč na jedanest.
Danas čak i neočekivano laka pobjeda, Xabi glavni stoper u ekipi
već bio otpisan zbog mjesecima loše forme, ali evo promjenom sistema i on se digao,
igra kao iz najboljih dana.
Otkako nema Roberija sav kvalitet Milera dolazi do izražaja, nevjerovatno kakva tehnika i kako nas gura naprijed, koliko nam u ovim trenucima znači.
Bernat, Rafko, čak i tek pridošli Lam, Tijago sve to čista desetka.
Goce, a Lewa što se realizacije lakih šansi tiče spada u najgore napadače na planeti, kako onako u tim presudnim momentima smotano loptu zahvati, nikako se ne snalazi,
ali zato kad je zagradit, osvojit, napraviti potez, tada su protivnici na velikom belaju, a kretanje do savršenstva dovedeno.
Wiser danas neprepoznatljiv, t.j.dosta dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.