Zasto ranije nije bilo ovako,i zasto smo sad svima najzanimljviji,jer smo za dva koplja ispred ostalih u organizacionom smislu.
Zapamtite, da nam trenutno uz to idu i sportski rezultati opet bi se trazio bilo kakav trag da se pos.eru po svemu sto radimo. To vise i djeca znaju i svima je jasno. Pa svi oni su nam najbolje ogledalo ko smo i sta smo u ovim nasim okvirima,a Boga mi i malo dalje preko grane
Ibrakovic,definitivno njegovo maslo nije za Ramazana,sve ostalo je suplja prica,i sve da je bespredmetno bilo sta njemu spocitavati sva ta fama oko njega, pa ako hoces i njegovi (ne) uspjesi u klubovima u kojim je boravio prije nas nisu reference za covjeka koji ce obnasati funkciju sportskog direktora FKS. Uprava opet nadam se zna zasto ga drze i dalje,ali ako se dese otkazi,raskidi ugovora,i sl. i on ostane to nece naici bar kod mene na odobravanje. Kao sto rece Kusta kritikovati okej na zdravim osnovama,konstruktivno,ali podvaljivati ublehe ne ide,i ne treba..S tim u vezi i nasu upravu ako je ili bude zasluzila kritiku u bilo kojem smislu a tice se njihove "zone odgovornosti" ne treba od toga bijezati,a imali smo priliku gledati kako to izgleda i svi se zgrazavali na tako nesto,necemo valjda i mi tako!!