FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 11 apr 2015, 16:16

To je zato jer je se radi o FKS,i sad se namjerno podmece sve i svasta i pravi skandal od svake sitnice do necega sto iziskuje ozbiljnu analizu. Dakle ovako Sarajevo je pod lupom 24h dnevno.
Zasto ranije nije bilo ovako,i zasto smo sad svima najzanimljviji,jer smo za dva koplja ispred ostalih u organizacionom smislu.
Zapamtite, da nam trenutno uz to idu i sportski rezultati opet bi se trazio bilo kakav trag da se pos.eru po svemu sto radimo. To vise i djeca znaju i svima je jasno. Pa svi oni su nam najbolje ogledalo ko smo i sta smo u ovim nasim okvirima,a Boga mi i malo dalje preko grane ;)

Ibrakovic,definitivno njegovo maslo nije za Ramazana,sve ostalo je suplja prica,i sve da je bespredmetno bilo sta njemu spocitavati sva ta fama oko njega, pa ako hoces i njegovi (ne) uspjesi u klubovima u kojim je boravio prije nas nisu reference za covjeka koji ce obnasati funkciju sportskog direktora FKS. Uprava opet nadam se zna zasto ga drze i dalje,ali ako se dese otkazi,raskidi ugovora,i sl. i on ostane to nece naici bar kod mene na odobravanje. Kao sto rece Kusta kritikovati okej na zdravim osnovama,konstruktivno,ali podvaljivati ublehe ne ide,i ne treba..S tim u vezi i nasu upravu ako je ili bude zasluzila kritiku u bilo kojem smislu a tice se njihove "zone odgovornosti" ne treba od toga bijezati,a imali smo priliku gledati kako to izgleda i svi se zgrazavali na tako nesto,necemo valjda i mi tako!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 11 apr 2015, 16:27

Fakat ova glupa pitanja ne mogu vise da citam, pa ima uprava kome polagat racune, nece sad vama iznositi zasto je ovaj suspendovan, zasto onaj nije....ocigledno da se nisu pridrzavali pravilnika, mnogi su dobili posljednje opomene, zna uprava sta radi...

I ovo pljuvanje po Ibrakovicu bez ikakvih argumetana mi nije jasno nikako ! Samo gledate njegove greske, a niko ne gleda sta je do sad uradio, svako grijesi danas, da nevalja brzo bi se uprava rijesila njeg...ljudi koji su doveli Tana i TA
da drze u klubu sad nekog koji uzima talove od igraca??? ma dajte molim vas, zar nasjedate na price cigana sa strane???!

Za rezultate su krivi igraci i Mehino rotiranje, sabura ljudi nije jos nista gotovo... u 3 kola se sve moze promjeniti...

MI NIKADA NECEMO ODUSTATIII!!!!
orde del male

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 apr 2015, 16:50

Meni nisu jasni tipovi koji konstantno postavljaju zasto je Kalasi dobio suspenziju kad nezna bosanski, zasto je kovacevic kad je odigro pola utakmice, kako bilbija, kako okic, zasto bandovic. ZATO STO SU LJUDI U KLUBU ODLUCILI TAKO. Nijedan klub firma neizlazi u javnost zasto.

Naseje da podrzimo ekipu, Ako osvoimo titulu super Ako ne nije smak svijeta.

Ove godine abd dobijamo ; 70 duluma zemlje u butmiru ( I kamp koji ce vrijedi oko 11 miliona km)
0 maraka duga
Imamo jace sponzore nego nasa A REPREZENTACIJA
I imamo najaci igracki kadar sto je Ikad Igro u premijer ligi posle rata. Taj Tim nema jos rezultata al neznaci da nece imat.

Delac
Tatko
Mihojevic
Duljevic
Alispahic
Samir
BENKO
Stojcev
Krste
Biblija
Okic
Plus ostrakovic Kalasi kovacevic Puric ..( Zar vi mislite da SB svinjski skretnica itd nebi uzeli sve ove igrace da imaju mogucnost). Upali smo u krizu, I izacemo Iz krize abd. Ako pobjedimo u sledece tri tekme ubjeden Sam da cemo bit prvaci.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 11 apr 2015, 18:18

:njanjanja: Uh ŠB odigra neriješeno, Borac se slično odbranbeno postavio kao i na Koševu i izborio bod, a vratio ovo prvenstvo u ludo i zanimljivo. Sad imamo šansu da napravimo priključak, ako Velež odigra štenapo sa njima eto nas opet gore, sada momci u ponedeljak u brzinu više :salut:
Mosa RajvoSa

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 apr 2015, 18:19

Ovi nam guraju titulu u ruke ;) Zrinjski je jos tu i kone. Bice svega do kraja. Sad gledaju nasi da se naguze Travniku :facepalm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 11 apr 2015, 18:21

Hajmo se sad dozvati, posljednja prilika.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 apr 2015, 18:22

Promašaj Ćorluke za titulu na Koševu... :cool:
F.K.SARAJEVO

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 11 apr 2015, 18:22

Kako sad dočekati našu tekmu :crazy:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 11 apr 2015, 18:24

Desole je napisao/la:Hajmo se sad dozvati, posljednja prilika.
I to bas zadnja brate 100%. Ako sad ovo ne iskoristimo j.ebat ga. Tolike prilike smo propustili dosada.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 apr 2015, 18:24

Sad nek zapnu u Travniku ko da im zivot ovisi o tome! I ovaj Siroki nije neka sila, ali ispadose tako jer mi igramo ocajno.
Bahati, bahati Željkan!
1946

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 11 apr 2015, 18:25

Hajde ljudi malo organizacije, momcima je sada podrška potrebnija kao nikad, utakmica u Travniku se mora dobiti, na sve ili ništa!

Ko god je u 51% mogućnosti da ide u Travnik neka ide, ko će ih podržati u ovoj hajci ako nećemo prvenstveno mi, podrška sa tribine N E S M I J E N E D O S T A J A T I !

SAMO TIIIIIIII I NIKO VIŠE SARAJV'OOOO I NIKO VIŠE SAMO TIIIIIIIIIIIIII!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 apr 2015, 18:26

corluka premiran :D
Samo Sarajevo

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 apr 2015, 18:27

Sad braco pitari se moramo pokazat kosmo stasmo. Dalismo svjesni da vec posle celika mozemo na poziciju broj 1.

PODRZIMO MOMKE NA NACIN NA KOJI MI TO NAJBOLJE RADIMO.

VOLIM VOLIM VOLIM VOLIM SARAJEVO

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 11 apr 2015, 18:29

Evo nam šanse za izlazak iz krize. Nadam se da će nas igrači konačno početi radovati i uzeti ovo prvo mjesto kad nam ga svi kao da daju već 2-3 kola...
nemamo više prava na kiks..

ps- ćorluki treba dat kakvu novčanu nagradu, go'vno je u meni umrlo :lol:
Zadnja izmjena: Mirso1197, dana/u 11 apr 2015, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 11 apr 2015, 18:30

Borac oštecen na Pecari, ali su na kraju dobro prošli. Opet je sad sve na našim manekenima, pa nek sad opet zabrljaju...
Das Ist Walter

haffe77
Kontakt:

Post Postao/la haffe77 » 11 apr 2015, 18:30

Ako pobijede u Travniku sve im je oprosteno. Molim vas obradujte nas!!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 apr 2015, 18:31

susret u Travniku nam moze donijeti priblizavanje ka tituli ili ugrozavanje Evrope, nadam se ovom prvom
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 apr 2015, 18:31

Odlican rezultat u SB,Borac i njih iznenadio i pokazao da se radi o dobroj ekipi. Sad je sve na nama,ako pobjedimo Travnik i narednu utakmicu Celika,a Velez ostane ne porazen protiv SB u Vrapcicima eto nas na prvom mjestu aBd! titula nam se bukvalno nudi,sve je na nama.... Sad da li mi imamo znanja i kvaliteta da pobjedimo u Travniku ne znam, ali je jasno da nam je to velika prilika da se priblizimo na korak do Sirokog! Imamo kvalitet to je jasno,uz kvalitetno zalaganje na terenu mi u ovoj ligi svakoga mozemo pobjediti. A ako budemo igrali kao protiv Drine i Veleza onda ce nas Travnik nabiti sa 3:0 opusteno,sve je moguce!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 11 apr 2015, 18:35

HJOOOOOJ...SAD AKO GA NE UBODEMO,E ONDA NISMO DEFINITIVNO ZA TITULE....

KOJA CE CAVRLAMA DA BUDE U TRAVNIKU..UHHHH...

AJMOOOOOOOOOO
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 apr 2015, 18:37

Ovo nam je jedan od zadnjih vozova...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], napoleon72, Venom i 42 gosta.