FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borcev_navijac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borcev_navijac » 14 apr 2010, 10:06

VB 1987 je napisao/la:Evo i mene taman na vrijeme, bio sam dva dana u Mostaru i odmah me neki prozvaše, a vidim kada sam noćas prolazio tranzitom , na pasareli kod čajevca transparent sa pozivom na današnju utakmicu, nemam pojma ko ga je napravio ali svaka mu čast...
Šta piše na transparentu ?

Pa nedostajao si VB :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 apr 2010, 10:10

Piše našto u stilu : SVI NA UTAKMICU POLUFINALA KUPA, nemogu ponoviti tačno sve riječi bio sam umoran prilično, ali svaka čast za onoga ko je to uradio, veliki transparent odnosno poziv, odlično, a bio dva dana odsutan, ali kako sam već rekao, evo me na vrijeme... pusti sajam i te bakrače, igra moj Borac...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 14 apr 2010, 10:15

VB 1987 je napisao/la:Piše našto u stilu : SVI NA UTAKMICU POLUFINALA KUPA, nemogu ponoviti tačno sve riječi bio sam umoran prilično, ali svaka čast za onoga ko je to uradio, veliki transparent odnosno poziv, odlično, a bio dva dana odsutan, ali kako sam već rekao, evo me na vrijeme... pusti sajam i te bakrače, igra moj Borac...
Ma danas nam je najbitnija utakmica u zadnjih ne znam koliko godina, malo je problem sto je odmah 3 dana posliej nej i ovaj derbi sa zeljeznicarem, a sa slavijom se vec odigrala jedna, pa onda nekako ljudima malo zamucene perspekitve, ne znaju sta bi prije :)

al ajde razumljivo je meni to, bitno je da je igracima jasno da je bas ova ona najvaznija, a to iz njihovih izjava jasno dolazi do izrazaja.

I danas je opet malo ruznije vrijeme, bojim se ne bas velike posjete, joj nerviraju me instant navijaci!
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 apr 2010, 10:18

Ma slušaj ako opet bude oko pet hiljada, ja ću biti sretan, jer to znači da je klub ove godine uspio da animira pet hiljada pristalica na svoju stranu i znači da su oni sigurni za sve utakmice, a oni koji dolaze kada dolazi neki kvalitetniji protivnik me uopšte ne interesuje, zato sam rekao da ulaznica za europske utakmice treba za zapad da košta najmanje 50 KM,
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 14 apr 2010, 10:25

VB 1987 je napisao/la:Ma slušaj ako opet bude oko pet hiljada, ja ću biti sretan, jer to znači da je klub ove godine uspio da animira pet hiljada pristalica na svoju stranu i znači da su oni sigurni za sve utakmice, a oni koji dolaze kada dolazi neki kvalitetniji protivnik me uopšte ne interesuje, zato sam rekao da ulaznica za europske utakmice treba za zapad da košta najmanje 50 KM,
Ma da, samo znas nerviraju me ti šminkeri koji dolaze da budu viđeni kad se igra protiv želje, sarajeva, veleža itd, a kao ne interesuje ih slavija , zvijezda i to, kao da bodovi protvi jedih vrijed eviše nego bodovi protiv drugih.

A za evropu, aposultno podržavam najmanje 50Km i to i na zapadu podijeliti trebini, a ako hoćeš sredinu skuplje jedno 80 a bliže golova msve jefitnije 70 , 60, 50 , fino numerisati i bog te veselio.
Lešinarima ostaviti istu cijenu ulaznice ali samo preko udruženja, možda trunčicu skuplje, najbolje bi bilo da kupuju godišnje ili polugodišnje, a i ostatak istoka koji je u slobodnoj prodaji koji će biti sredjen i sa stolicama i natkriven, isto numerisati i prodavati od 20-40 km
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 apr 2010, 10:30

borcev_navijac je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Ma slušaj ako opet bude oko pet hiljada, ja ću biti sretan, jer to znači da je klub ove godine uspio da animira pet hiljada pristalica na svoju stranu i znači da su oni sigurni za sve utakmice, a oni koji dolaze kada dolazi neki kvalitetniji protivnik me uopšte ne interesuje, zato sam rekao da ulaznica za europske utakmice treba za zapad da košta najmanje 50 KM,
Ma da, samo znas nerviraju me ti šminkeri koji dolaze da budu viđeni kad se igra protiv želje, sarajeva, veleža itd, a kao ne interesuje ih slavija , zvijezda i to, kao da bodovi protvi jedih vrijed eviše nego bodovi protiv drugih.

A za evropu, aposultno podržavam najmanje 50Km i to i na zapadu podijeliti trebini, a ako hoćeš sredinu skuplje jedno 80 a bliže golova msve jefitnije 70 , 60, 50 , fino numerisati i bog te veselio.
Lešinarima ostaviti istu cijenu ulaznice ali samo preko udruženja, možda trunčicu skuplje, najbolje bi bilo da kupuju godišnje ili polugodišnje, a i ostatak istoka koji je u slobodnoj prodaji koji će biti sredjen i sa stolicama i natkriven, isto numerisati i prodavati od 20-40 km
Heheheheheh, moj je san da imam svoju stolicu, na kojoj će da piše ime, pa šta košta da košta, iako uvijek sjedim na istoj stolici, san mi je da je kupim i da bude moja, djecu mogu držati i u krilu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 14 apr 2010, 10:35

ustanes ujutro i osjecas neki pritisak znas da je to najvaznija utakmica u zadnjih 10-ak godina.Toliko godina mucenja i ispadanja u druge lige,a danas se NAS BORAC bori za Evropu.
Na danasnju utakmicu ko ne docdje ne treba vise nikad doci i ne treba se smatrati nikakvim navijacem ili simpatizerom Borca.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 14 apr 2010, 10:52

Moram biti iskren, čini mi se da atmosfera u gradu nije onakva kakva bi trebala biti pred ovu odlučujuću utakmicu sa slavijom, nekako mi se čini da su ljudi kao već upisali tu pobjedu protiv slavije i prolazak u finale, a to nije ni blizu toga tako lako.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 14 apr 2010, 11:00

Simpatizer je napisao/la:
zorz je napisao/la:Bogami nije nikakava provokacija,ali interesujeme da li je poslije ovoga nesretnog rata ijedan fudbaler Muslimanske vjeroispovjesti igrao za F.K. Borac?ps nije provokacija Bogami?
A za ove sto se pojedose da li je besplatan ulaz ili ne- Nemojte da se brukate! Uvijek se moze naci nekoliko maraka za utakmicu! Umjesto da ih potrosite na djevojcice sacuvajte ih za svetinju!
не ' за ?, ? ја то не " & &... вјероватно је & " са ? " су $ то ?.

наравно $ се " ' " " & за ", па & то " пуно. ? & ' је ? $ ? $ ? је $ ?, " ' ? & ", $ ' % $ " &....
"" ПУТ ""

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 apr 2010, 11:03

Sretno danas u revansu, da se ponovi subota i isti rezultat.
I konacno je Borac u Europi...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 apr 2010, 11:07

borcev_navijac je napisao/la:Moram biti iskren, čini mi se da atmosfera u gradu nije onakva kakva bi trebala biti pred ovu odlučujuću utakmicu sa slavijom, nekako mi se čini da su ljudi kao već upisali tu pobjedu protiv slavije i prolazak u finale, a to nije ni blizu toga tako lako.
Ja sam jedan od rijetkih koji ne daje nikakve prognoze, svaki rezultat je splet sretnih ili nesretnih dešavanja, pa je zbog toga nezahvalno davati bilo kakve prognoze, za mene je dovoljno da daju svoj maksimum i da ako treba izginu na terenu za dobar rezultat, to je meni dovoljno, pa ako bi se kojim slučajem i desilo da rezultat bude loš po nas, a igrači se tako ponijeli prema dresu, od mene će uvijek dobiti aplauz i podršku, znači SRCE NA TEREN...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 14 apr 2010, 11:18

Ovi iz slavije ne misle da smo mi favoriti. Oni ima da se bore do zadnje sekunde.
ako su njegovi izabranici u prvom susretu pred svojim navijačima samo remizirali sa Borcem (2:2) trener Slavije Milomor Odović ne gubi nadu, te smatra da se pitanje putnika u finale Kupa BiH neće znati do samog kraja večerašnjeg duela.

"Borac u ovaj susret ulazi kao favorit, ali samo radi rezultata iz prvog susreta. Mi smo pokazali da se možemo kvalitetno nositi sa Banjalučanima i učinit ćemo sve što je u našoj moći da se domognemo finala", rekao je za SportSport.ba Milomir Odović i dodao:

"Motiva nam neće nedostajati jer mi branimo titulu. Izuzev Spalevića, koji nema pravo nastupa u Kupu i Ščepanovića, koji je povrijeđen, mogu računati na sve igrače i to je ono što me raduje. Igrat ćemo otvoreno i tražit ćemo pogodak od prvog sudijskog zvižduka.

Trener Slavije smatra i da je njegova ekipa u prednosti jer je u prvenstvenom duelu igranom u subotu odmarao nekoliko igrača, dok je Borac igrao u punom sastavu.

"U prvenstvenom duelu igranom prije četiri dana odmarao sam nekoliko prvotimaca i priliku sam dao mlađim igračima, dok je moj kolega Marić u tom susretu igrao sa najjačom postavom. Mislim da zbog toga imamo realne izglede da se domognemo finala", zaključio je Odović.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 apr 2010, 11:24

Da naravno, danas treba uz naš rezultat da nam se poklopi i prolaz Želje u finale, to bi onda bilo ispunjenje naših ciljeva...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 14 apr 2010, 11:56

а јест " опет $ & на на овој " :)
" је $, ? " не $,ево & " сунце се ? / " ?... е $ не ' ? је ова " % је $ " $ ? на терен, ? & % & &, & се " ' & па % $ ;) ' & " то је то. Европа $ ?!

а ја % &, $ $ је ово $ ", " $ ? " & на $, % " $ ? " " то ", па $ $ $ се ? " " ? на " :lol:
"" ПУТ ""

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 14 apr 2010, 12:29

Nadam se Vasem velikom trijumfu na ovim uhljupima iz Slavije... a za tu rakiju, mogao si malo zipovati vala ka Sarajevu :D ubi zima vamo da Bog sacuva!

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 14 apr 2010, 12:43

Zeljo-Sarajevo je napisao/la:Nadam se Vasem velikom trijumfu na ovim uhljupima iz Slavije... a za tu rakiju, mogao si malo zipovati vala ka Sarajevu :D ubi zima vamo da Bog sacuva!
хаха ' се $, ова ' & " је " $ $ " се $ " $ ' :D
" ја $ $ ¥ " " оне ? " $ " $ то $ :lol: % ' " " " у " :mrgreen:

а " $ ? " стара 14 $, 23 $, то је 57 ", то ' $ за јесен $ & уђе у ? " :D
"" ПУТ ""

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 14 apr 2010, 12:47

hahaha, oooo pa to citava istorija... :D umjetnost u pravljenju rakije, citav proces... hvala sto si me prosvijetlio :D :D halo ne budi toliko sebican, ostavices jednu casicu kad budemo igrali u finalu CL Zeljo - Borac hahahah :lol: :lol: :lol: nego vratimo se temi sry. na off-u :D

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 14 apr 2010, 12:48

evo sunca u Bl :) svi na stadion...nema izgovora ;)

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 14 apr 2010, 12:59

vrijeme se steli za pravu fudbalsku predstavu, jos da nasi odigraju hrabro i momaci i slavlje moze da pocne.

Ali toliko puta su naS ovi bekani iz i.sarajeva sjebali da me nebi iznenadilo da opet najebemo od njih

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 14 apr 2010, 13:02

samo smiriti onog prepotentnog Spalevica... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.