VB 1987 je napisao/la:Ma slušaj ako opet bude oko pet hiljada, ja ću biti sretan, jer to znači da je klub ove godine uspio da animira pet hiljada pristalica na svoju stranu i znači da su oni sigurni za sve utakmice, a oni koji dolaze kada dolazi neki kvalitetniji protivnik me uopšte ne interesuje, zato sam rekao da ulaznica za europske utakmice treba za zapad da košta najmanje 50 KM,
Ma da, samo znas nerviraju me ti šminkeri koji dolaze da budu viđeni kad se igra protiv želje, sarajeva, veleža itd, a kao ne interesuje ih slavija , zvijezda i to, kao da bodovi protvi jedih vrijed eviše nego bodovi protiv drugih.
A za evropu, aposultno podržavam najmanje 50Km i to i na zapadu podijeliti trebini, a ako hoćeš sredinu skuplje jedno 80 a bliže golova msve jefitnije 70 , 60, 50 , fino numerisati i bog te veselio.
Lešinarima ostaviti istu cijenu ulaznice ali samo preko udruženja, možda trunčicu skuplje, najbolje bi bilo da kupuju godišnje ili polugodišnje, a i ostatak istoka koji je u slobodnoj prodaji koji će biti sredjen i sa stolicama i natkriven, isto numerisati i prodavati od 20-40 km